Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 364
  • 881
  •   1
Отговори
# 435
Агент, 44 iron guard ,даже си позволявам да пръскам и в корена ,че се боря за обем и държа повече сешоара ,а ми е мазен корена по принцип,но само това спрейче ми идва лекичко .

# 436
  • Бургас
Момичета, в Златна рибка кога сменят офертите? Всяка седмица, месец? Не съм обърнала внимание.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2023, 20:10 от sunny-n

# 437
Vanessa, с голямо удоволствие чета твоите включвания, винаги са ми много от полза! Бях ти чела ревюто за Youthlock, помня, че беше положително, но не можах да го намеря с търсачката, въпреки че много опитвах… сега обаче с този протеинов ефект се отказвам засега, точно такъв ефект получих като следвах един много особен протокол за “редуване” на протеин и хидратация, от Алтерна (Александър го беше публикувал в групата на Магнолия). Косата ми се нахрани, придоби една много приятна твърдост, текстура, обем и задържа правотата от пресата перфектно и дълго. Но се усещаше точно такава сухота, каквато описваш и нямах търпение да я измия с ударна хидратация.
А за Генезис (поръчах го в Нутри варианта) - добре, че написа - защото много заблуждаващо го описват по нашенските сайтове, видях го в сайта на Керастаз, точно както казваш е. Не разбирам тогава, каква му е разликата с Екстеншънист примерно?

# 438
Да кажа относно Dyson-а.
Гледах една рускиня как си суши косата. Мека, рядка и късо каре. Почти за толкова време (разлика 1-2 минути) с професионален сешоар, купуван преди 20 години аз изсуших моята дълга и гъста коса.
Сега при мен в Канада се взриви мрежата за сешоар с много приставки на Shark FlexStyle Air Drying & Styling System.
На половин цена в сравнение с Dyson и каpват, че върши същата работа.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 01:15 от Melany99

# 439
И аз си пазаря от bobo concept много съм доволна от обслужването им!!!
От страницата им инстаграм поръчвам
Линк - https://instagram.com/boboconcept13?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 440
Олиото на Орайт с Пурпурна роза го има в Рибката много намалено, защото е със срок на годност 21.10. Много ме изкушава 🫣 Със сигурност няма да го изхабя до тогава… Според вас, колко време след тази дата ще може да се ползва?

# 441
Да кажа относно Dyson-а.
Гледах една рускиня как си суши косата. Мека, рядка и късо каре. Почти за толкова време (разлика 1-2 минути) с професионален сешоар, купуван преди 20 години аз изсуших моята дълга и гъста коса.
Сега при мен в Канада се взриви мрежата за сешоар с много приставки на Shark FlexStyle Air Drying & Styling System.
На половин цена в сравнение с Dyson и каpват, че върши същата работа.

За моята лъвска грива това ми изглежда като детска играчка, може би за по-редки коси ще е ок. Изглежда като добра имитация. Innocent

# 442
  • София
Олиото на Орайт с Пурпурна роза го има в Рибката много намалено, защото е със срок на годност 21.10. Много ме изкушава 🫣 Със сигурност няма да го изхабя до тогава… Според вас, колко време след тази дата ще може да се ползва?

То ми е любимо.
В самия магазин ли е и на каква цена?

# 443
Edit: ей опасни сте, никой не ми отговори на въпроса, обаче отидохте и изкупихте олиото в магазина, браво момичета, точно така се прави…!

То ми е любимо.
В самия магазин ли е и на каква цена?

Вече и на мен; мислиш ли, че е проблем срокът?
Ето я офертата:
https://www.zlatnaribka.com/olio-za-boyadisana-kosa-oright-purpl … ml-?search=Oright

Последна редакция: ср, 27 сеп 2023, 12:37 от Sensaya

# 444
Може ли препоръка за финиш, който да е с термозащита и фиксация, искам нещо което да ми втвърди леко косата при изсушаване с кръла четка, много ми харесват вълните с нея, но косата ми е мека и не стои особено подредена.
За мен този продукт е предназначен точно за тази цел и цената му е перфектна

Sensaya, Екстеншънист е с насоченост и към скалпа,уж. Аз не видях разлика,ползвах цялата серия. Шампоанът ужасно ми раздразваше скалпа,маската ми правеше косата като храст. Серумчето е приятно,но не станах като Рапунцел.

# 445
Все още не съм имала развален продукт от този тип...

# 446
  • Варна
Агентче и аз:grinning:, Имам марокан и макадамия от зората на нагазването ми в профи козметиката Grinning. Нищо им нямаа а . Даже и роза имам на  около 5+ години сигурно.

# 447
Агентче и аз:grinning:, Имам марокан и макадамия от зората на нагазването ми в профи козметиката Grinning. Нищо им нямаа а .

И аз съм така Innocent! Но маската на макадемия не ме кефи, защото е светлата и рядко я слагам. Мисля да почна да правя с нея "приуош" и да я разкарвам вече.

# 448
Аз не бих се разделила с моя Дайсън стайлер - много е удобен и определено може да те извади от трудна ситуация.
Коя е тази скъпа пущина/кръгла четка?ScreamTrollface
Бях я пускала, като я пробвах за пръв път - https://www.arlen.bg/product/25372/stilizirashta-chetka-s-grafen … -extra-large.html
Четката е уникална, много се чудих между двата размера, накрая отидох във физическия магазин да ги видя. Имаха по-малката и прецених, че ще взема точно Extra Large. В комбинация с Parlux Digitalyon съм, някак още не мога да се пречупя за Дайсън.

# 449
Здравейте момичета. Според Вас може ли да се постигне този цвят в домашни условия, разбира се с професионална боя.
Целя този цвят, даже незнам как се води. В момента съм естествен тъмен цвят, мисля че съм 6-ца.
И ако е възможно каква боя бихте препоръчали.
Скрит текст:

п.п. Аз го виждам като медно русо на компа, това и искам. Докато на телефона изглежда по наситено и бие на рижаво.
Незнам на Вас как Ви излиза.

Последна редакция: чт, 28 сеп 2023, 13:47 от Nona M.

Общи условия

Активация на акаунт