Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 349
  • 881
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Тъй като макар според теста с косъма косата ми да показва че иска протеин, не е така, оплита се и се накъсва като вкарвам повече протеин.
Установилс това и прочела коментара на Gigova за марокан в Bobo concept грабнах маската с кафявата капачка 500 мл.
Поисках да я отворя за да се уверя че е ок, но не ми дадоха.
В нас на вид я видях че е ок, днес измих с joico moisture recovery който с шампонирането ми косата ми пое като амброзия, така му се зарадва, след което се оклепах с маската, сложих шапка за баня и си върших работа.
Да ама като свалих маската и влязох под душа очаквайки косата ми да се превърне в мек водопад при отмиването, за съжаление нямах рози ефект.
Все едно бях сложила маска от левче, и при отмиване не усетих аромат.
Или са развалили напълно маската или не знам какво става 🤮
Много съм разочарована защото намирането на тази маска вече е руска рулетка.
Някой може ли да ми предложи алтернатива на тази маска

# 481
  • София

Мélisande, не забравяй, че най-важно е състоянието на косата, при мен напоследък каквото и да и сложа ми харесва...

Много Олаплекс, по-малко силноизрусяваща боя и косата е прекрасна.

# 482
  • София

Мélisande, не забравяй, че най-важно е състоянието на косата, при мен напоследък каквото и да и сложа ми харесва...

Много Олаплекс, по-малко силноизрусяваща боя и косата е прекрасна.

Разбира се но преди седмица изхабих последните запаси от 250 мл хубава партида и ефекта беше благодат. За 1 седмица не съм нито боядисвала нито минавала с преса, а бидейки моя топ най-любим продукт в профи козметиката няма как да сбъркам ефекта и 😫 нещо става с тази маска но не разбирам какво

# 483
Здравейте! Изпробвах ампулата на Лалга за молекулярно възстановяване за фина коса и ефектът при мен е уау. Наистина дълбоко подхранена, плътна, подредена, без никакви заплитания, без слепване, с обем, със загладени краища. Това може би е най-добрият продукт за коса, който съм използвала и прави веднага видима разлика. Мия с шампоан Кетастаз Денсифик,  а след това завършвам с крема на Олиосета, който е също много добър продукт. Дава много добра хидратация и заглаждане. За термозащита слагам Олиосета спрея.
Та въпросът ми е някой може ли да даде мнение и за останалите продукти от серията за молекулярно възстановяване за фина коса на Лалга - шампоан, маска, терапия без отмиване? Дали са толкова добри, колкото и ампулите? Заслужават ли си инвестицията?

# 484
Тази ампула и аз ще взема да си я поръчам 😀 А колко често я използвате ?

# 485
Скрит текст:
Втривам на суха коса и след около час мия.
Благодаря за споделеното. А какво ползваш след него? Имам предвид каква грижа за косата. Не мога да открия към същия продукт серия и се чудя какво да взема за след шампоана.

Самоцитирам се в скрития текст - взех към споделения от ani_d шампоан и балсам от друга серия, но пак на  La`dor. Ползвала съм само два пъти, но искам да предупредя, че (поне на моята коса) балсамът се отмива добре на втория-третия път плакнене. За моя фин косъм е тежък, също ароматът на продукта е осезаем. На мен не ми пречи, ползвам в дни, в които не съм в офиса, но мисля, че плюс парфюм ще стане прекалено.

Иначе съм доволна от продуктите, малко разнообразие от Ланза и Напура - супер.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 11:47 от Анонимен

# 486
Тази ампула и аз ще взема да си я поръчам 😀 А колко често я използвате ?
Веднъж на 2-3 измивания.

# 487
Ако може да споделите линк за ампулата.

# 488
Ако може да споделите линк за ампулата.
Не знам дали форумът го позволява, има я в Рибката, казва се: SEAREVITALIZE CPR INSTANT INTENSIVE CARE FINE HAIR AMPOULE SPRAY

# 489
  • Варна
Ето я ампулата https://www.zlatnaribka.com/lalga/ampuli-lalga/ampula-sprey-za-n … poule-spray-15-ml

kiticat чудесен протокол Heart. Само да вметна,че кремът всичко в 1 на Олиесета си има достатъчно стабилна защита за сешоар. Предполагам силърът е това,което визираш като термозащита. Комбинацията от двете е Ок и аз я ползвам.
Относно Лалга CPR ..хубава е цялата серия въпреки пресядащата цена/те не,че останалите им продукти са бюджетни де Grinning.  Това обаче е козметика за третирани коси с нужда от възстановяване. Блондирани,балеажи,кичури,изстрадали след лятото косици препечени по плажове и басейни.
На сравнително здрави коси не са за постоянно ползване.

# 490
грабнах маската с кафявата капачка 500 мл
и аз я взех, на вид изглеждаше ОК сравнявайки я със вече свършващата опаковка.
Ще я пробвам до 2-3 дни и ще пиша при мен как се държи.

няма ли някой празник по случай който рибите да пуснат някое намаленийце от 30-50% да я пробвам тази лалга SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 491
  • София
Имаше скоро -30% за новата серия на Лалга- мисля че беше по повод 16 години ЗР и в комбинация с код от групата hairholic. Аз съм доволна от маската/терапия без отмиване след 2 употреби. Имам и k18- засега ми е трудно да преценя коя ми харесва повече, и двата продукта за мен дават добър ефект върху боядисаната ми коса.

# 492
Благодаря за мнението, prinzesata . Heart Силърът е, да. Може би малко излишен продукт, но поне бюджетен и определено мога да кажа, че не утежнява и омазнява. Ефект от него външно аз не намирам.
Косата ми не е третирана, но е много тънка, мека и понеже аз гоня дължина, за да я запазя дълга й трябват често терапии (от време на време ходя и в салон). Оставя ли я без терапии + профи козметика вкъщи всичко приключва, започва да цъфти и се къса отдолу. И ако ползвам дрогерийна козметика например, може би трябва да ходя с дължина до макс рамене.
Мога да пробвам Лалга CPR маската и да редувам с нещо по-леко. Имам едно ново откритие според мен подходящо за лека грижа за фина коса и това е балсамът за обем на Марокан Ойл. През няколко измивания слагам и маска Вела Кератин, от Нотино намаление, която се оказа добра за цената си и не много тежка.

# 493
Аз съм много зле с четка и сешоар, но откакто си взех четката на Ровента се преродих

https://www.rowenta.bg/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D1% … t%2bair%2bbrushes
Как се изправяте с тази четка? Тя като се върти не е ли по-скоро за къдрици?...

# 494
И аз щях да питам за мнения за четката на Ровента, косата ми е със средна дължина, но е много гъста и с твърд косъм. Имам профи сешоар, но въпреки това не се справям успешно и е голяма мъка.Confused

Общи условия

Активация на акаунт