Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 724
  • 881
  •   1
Отговори
# 600
Принцеса кой е колориста? Че аз издирвам читав за Варна.
Конкретно ми трябва да е добър в русото.

# 601
И аз се интересувам за добър колорист във Варна

# 602
  • София
Мélisande току що коментирах твоя казус с топ колорист,от който съм научила зверски много.....
Медикаменти някакви да приемаш? Често това е причината косъмът да  не реагира по очаквания начин.
Спази ли пропорцията боя оксидант. За да не се изсветли корена това е другия възможен проблем-рядка боя/оксиданта е повече от 2:1/.
Случвало ми се е на мен лично последното. Коренът ми да не иска да се изсветли докато ползвах кухненската везна да си смесвам боите Grinning.
От много време си ги меря по бабаешки Grinning разграфен контейнер от аптеката 50мл. събира 60мл. до горе. Слагам 40мл. боя и допълвам до горе с оксидант и пълня още една мярка само с оксидант Grinning. Грешка няма. 40мл. боя с 80мл. оксидант перфектно ми стига за корен и обливка.
Другата магария,която научих от нея е да завивам косата с найлон/не ползвам 12-ка оксидант откакто ме научи на това/. С 9-ка изсветлява идеално и няма рижаво и жълто.

lidijag
ако те устройва ефекта след 10мин. не е нужно да клечиш повече. Принципно такъв сорт терапии е хубаво да са с по-дълъг престой. И е нормално да пише 10мин. на повечето маски пише 5 Grinning. малко са лудите,които ще купят терапия,на която пише намажи се и стой с шапка за баня 2ч.  Grinning

Масово хорат

Мерси много за съветите ❤
Пия еутироксин тъй като съм с високо тсх но при злополучният фризьор oще не го пиех.

Иначе ще пробвам и с такава разграфена чашка, аз смесвам на око понеже се боядивам от години но имам чувството че косата ми вече отказва русото. Но нямам алтернатива заради специфичния тон на кожата на лицето ми.

Разбира се щях да търся вината в мен ако не беше се случило това и при фризьор.
Единият случай от снимата, другият случай ходих в един препоръчан салон да попитам колорист, тъй като от неуспешните боядисвания сама косата ми беше различни цветове и ми трябваше изравняване на цвета. Казаха ми че понеже косата ми е тъничка ще направят тест с 1 кичур дали ще издържи като го намажат целия с изветляващ продукт ( не помня блоднор или какво беше). Стоях 50 - 60 минути с фолио на тоя кичур в  салона.
Добрата новина беше според колористката че косата ми ще издържи. Лошата новина че за мен разлика в кичура нямаше. 😂😂😂 след като го пусна в косата никога не го намерих и си беше абсолютно същия като преди процедурата. Съответно си отмених часа след това фиаско.

Аз по скоро се чудя възможно ли е корена ми да е прекалено ниско порьозен и да трябва да загрявам?
Въпреки че на колажа бях с фолио  и пак нищо не стана.

Защото на мен естествената ми коса е от този тип прави, гладки, меки, които не държат ластик и се чудя дали е възможно оксиданта да не отваря достатъчно косъма?

И през oway съм минала с добавките и през вела и няма мн ефект.

И др което забелязах - понеже правя само корен първото боядисване става горе долу, но понеже деля на две, при второто никога не се получава. Не знам дали бякой др е забелязал, възможно ли е боята да се развали за 1 месец? Като е затворена?

Та се чудя от черни стават руси, а з дето съм ниво 5-6 не мога.

И се чудя от толкова профо козметика и силинкони възможно ли е косъма да е толкова “обвит” с словве протеин силикони и тн че едно или две измивабия с дпш да бе оправят нешата?
Понеже като не съм боядисана клеча вко в банята с какво ли не 😂

# 603
  • Варна
За съжаление не е Варненка Cry. На другия край на България е иначе нямаше да ми се налага да уча всички тия гимнастики Grinning. От сума време въртя на шиш младежа от loocperfect да каже техен колорист във Варна и се опъва Grinning. Не му се рискува да го хвърли на капризни блондинки с претенции Grinning.

# 604
Някой успя ли да поръча ампулата на Лалга от естонския сайт?
Аз. Утре пристига пакетът, ще пиша.

ПП
Скрит текст:
Поръчах тази за фин косъм. През уикенда ще я пробвам и пиша първите впечатления. Взела съм няколко, дано ми хареса Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 20:53 от Анонимен

# 605
Здравейте момичета!
Кой е продуктите на Лалга от естонския сайт ще става за твърда, гъста дълга коса, за да се постигне ефекта, както беше писала една съфорумка "гладка и лъскава"?

# 606
  • Варна
Мелани Лалга са протеин. Ако косата ти се нуждае от него от всички продукти ще стане гладка и лъскава. За начало започни с ампулата.но я съчетай с протеинов шампоан. От Естония си струва ако поръчаш примерно цялата CPR серия.

# 607
Литовски нали беше сайта?
И мен ме сърбят ръцете, но за сега се въздържам, защото съм пълна с козметика за коса!!!За Гърция доставката е 7 евро.

И за да не е спам, ползвате ли /и какъв / гребен с големи едри зъбци и разресвате ли косата след нанасяне на балсам/маска в банята?

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 09:22 от mamaLina

# 608
Имате ли впечатления от този балсам на Кевин Мърфи?
https://www.arlen.bg/product/25675/uplatnyavasht-balsam-za-sgast … -rinse-500ml.html

# 609
Ш и Б Мароканойл за обем хидратираща серия ли се водят?

# 610
Абонамент за нюзлейтъра дава 10%..
Само да кажа, че не дават вече за абониране отстъпка Лукпърфект

# 611

Не.

Ако някой се интересува в  Makeup маската за коса  Олаплекс 4 в 1 е на цена 55лв.

# 612
Сериите за обем никога не са хидратиращи Wink

... ползвате ли /и какъв / гребен с големи едри зъбци и разресвате ли косата след нанасяне на балсам/маска в банята?
След балсам "реша" най-често с пръсти, но след като сложа балсамите без отмиване + финишите ползвам 2 четки на ОГ - едната е wet detangler, другата със смесена четина за да разнесе продуктите максимално добре:

^^^ втората ползвам и непосредствено на кичура преди да почна да го навъртам на четката за стилизиране:

# 613
На мен ми излиза за 103лв, 370мл от тази маска.

Не.

Ако някой се интересува в  Makeup маската за коса  Олаплекс 4 в 1 е на цена 55лв.

# 614
Еее, много са бързи. Аз я поръчах на 55 лв, дано не ми откажат поръчката...

Общи условия

Активация на акаунт