Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 768
  • 881
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, някой срещал ли е брокат за коса или някакви финиши или масла с блестящи частици (дори и с еднодневен ефект)?

# 616
https://www.zlatnaribka.com/blyasak-za-kosa-i-kozha-sas-zlatist- … r-twinkle-twinkle
Аз мисля, че имам същото. Беше някакво лимитирано с инфлуенсърка в кутия моето. При мен няма особен блясък, но аз съм руса. И като цяло ненавиждам бранда и нищо тяхно не става за мен Grinning Може да проверите в златна рибка ще Ви хареса ли

# 617
https://www.zlatnaribka.com/blyasak-za-kosa-i-kozha-sas-zlatist- … r-twinkle-twinkle
Аз мисля, че имам същото. Беше някакво лимитирано с инфлуенсърка в кутия моето. При мен няма особен блясък, но аз съм руса. И като цяло ненавиждам бранда и нищо тяхно не става за мен Grinning Може да проверите в златна рибка ще Ви хареса ли

Аз съм с тъмна и се вижда
И за тяло го ползвам

# 618
prinzesata, Благодаря!
Сега ще им пусна мейл да питам дали доставят до мен.

# 619
Ш и Б Мароканойл за обем хидратираща серия ли се водят?

Не.

Ако някой се интересува в  Makeup маската за коса  Олаплекс 4 в 1 е на цена 55лв.

Хич нищо не свърши при мен тази маска 😣

# 620
Харесва ли ви тази маска? При мен хич нищо не прави 😞

Не.

Ако някой се интересува в  Makeup маската за коса  Олаплекс 4 в 1 е на цена 55лв.

# 621
Ами аз си я ползвам, няма чудодеен ефект, но е приятна, уж хидратира. Когато е в добро настроение, косата ми я харесва. И по-големи греди съм купувала, че и по-скъпи...Joy

# 622
  • София
Харесва ли ви тази маска? При мен хич нищо не прави 😞

Не.

Ако някой се интересува в  Makeup маската за коса  Олаплекс 4 в 1 е на цена 55лв.

Аз я имам и за мен е нищо правеща. Не го очаквах от олаплекс

# 623
Според мен, името на маската е подвеждащо.Moisture Mask,която е дълбоко хидратираща...двете неща не ми се връзват.
Попаднах на няколко описания
От Олаплекс:
"4-IN-1 Moisture Mask работи бързо и ефективно, за да се справи със сухотата дори в най-тежките случаи с професионални серамиди, масла и 11 жизненоважни аминокиселини. Нашите съставки и патентована технология осигуряват луксозна обработка в салона за дълбоко кондициониране, със или без химическо обслужване"
Аминокиселини...няма как да е moisture.Какво общо има дълбоката хидратация с овлажняването?!
От сайт,който продава маската:
"Маската 4 в 1 от Olaplex е силно концентрирана, възстановяваща маска" .Ъъъъ хидратираща,овлажняваща или възстановяваща е?!
Не съм ползвала маската,така и не реших че ми е нужна.Разсъждавам върху състава и действието по описание.
За мен, маската е балансирана,с добавка от "тайната съставка" на Олаплекс.

# 624
Какво общо има дълбоката хидратация с овлажняването?!
За мен е едно и също. Да вкараш влага. По-скоро грешката е в превода на функцията.
Hydrating - вкарва влага
Мoisturising - запечатва влага

# 625
Момичета, имам бебешки коси, които избухват в определени периоди. Гледам по разни видеа се използват ролони или нещо от сорта, за приглаждане (или поне така изглежда). Някой срещал ли е такова чудо?

# 626
Върнах се няколко страници назад,че бях пропуснала и попаднах на поста на Мелисанде и одисеята с боядисването.Стана ми интересно.
Мелисанде,казваш че косата е жълта след блондора.Според мен това трябва да се получи,след това тонираш.
Блондорът нанесен след боя дали може да изсмуче всички пигменти,че да стане бяло?! Аз си мисля че на корен 5-6 няма как да стане бяло или поне не жълто/оранжево. Дори и да го докараш до бяло,косъмът ще започне да се троши,според мен.
Тонирай корена на сухо и ще видиш как ще хване,чак ще се чудиш как да премахнеш тонера Wink

# 627
  • София
Върнах се няколко страници назад,че бях пропуснала и попаднах на поста на Мелисанде и одисеята с боядисването.Стана ми интересно.
Мелисанде,казваш че косата е жълта след блондора.Според мен това трябва да се получи,след това тонираш.
Блондорът нанесен след боя дали може да изсмуче всички пигменти,че да стане бяло?! Аз си мисля че на корен 5-6 няма как да стане бяло или поне не жълто/оранжево. Дори и да го докараш до бяло,косъмът ще започне да се троши,според мен.
Тонирай корена на сухо и ще видиш как ще хване,чак ще се чудиш как да премахнеш тонера Wink

Ами аз тонирах още веднага след измиването и то с боя, пепелива, която др път ме е спасявала но не хвана почти нищо.
Имам чувството че след блондор ако постоя повече нещо се случва и косата нищо не ще да хваща.
Така преди години бях ходила на фризьор за корен, които тя реши да прави с блондор и да тонира отгоре.
След като изми блондора на мивката почна да ме тонира и видях че яко се паникьоса че не хваща, вика и колежка за асистенция, директно от тубата маза, какво ли не и си останах с жълти корени.
Не разбирам защо така се получава при мен предвид че при трансформациите на мунир да кажем винаги ги прави патешки жълти и после обливката си хваща.

Някаква страшна мъка е и косата хвана неравномерно.
Както съм писала в предния пост възможно ли е от толкова профи козметика да има мн голям слой натрупвания около косъма и затова да се случва?
Като бях в училище и се боядисвах си хващаше с гарние 111 но тогава най профи козметиката дето имах беше елсев

# 628
В сайта на Олаплекс казват - осигурява овлажняване на всички със суха И увредена коса. Толкоз 😅
Агент скоро спомена за честото ползване на силни серии, въпрос, който и на мен ми се върти от известно време в главата… може ли да обсъдим кои са по-“слабите” серии - в смисъл такива за “почивка”?
В този дух имах питане в групата на Магнолия, за шампоан с грижа за скалпа, без специфични нужди. Все са за косопад, сух скалп, растеж и тн. Нито едното не е при мен, освен лек сърбеж два-три дни след боядисване. Чудя се ако подпукам на мъжО Калиначито с бръшлян 🤔 пише го хидратиращ, значи след него не може протеинова маска нали? Prinzesata често казва Биокленз (запечатило ми се е в главата 😄) - дали е подходящ?

# 629
И аз имам въпрос относно топката на TiGi  , може ли да се използва всеки ден ? Пише на влажна коса - ами ще я навлажнявам леко ?

Общи условия

Активация на акаунт