Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 690
  • 881
  •   1
Отговори
# 810
Привет! Повдигам въпроса за отзиви шампоан за мазен скалп и корени за девойка Simple Smile пробвахме с Лакме, но не се отразява добре на дължините й

# 811
... шампоан за мазен скалп и корени за девойка Simple Smile пробвахме с Лакме, но не се отразява добре на дължините й
Aко все пак се отразява добре на мазните и корени и проблемът е само пресушените дължини я накарайте да си защити дължините с масло или балсам за коса преди да си мие косата. По точи начин ще почисти добре корените и няма да има поражения по дължините.

Иначе попадате в популярния параграф 22  - нито корените особено чисти, нито дължините особено щастливи.

Или вие имахте предвид нещо друго под "не се отразява добре на дължините и"?

# 812
Аз от скоро ,пробвам напура s3 себорегулиращият ,принцесата даде съвет за него Flowers Hibiscus харесва ми ,а иначе любимец ми е лореал про лонгър ,измива добре и омекотява , а също някой път мажа краищата  предварително , за да не ги пресуша.

# 813
Момичета, имате ли впечатление за лосиона за къдрици на Лалга. Да се възползвам от намалението:smile:

# 814
Здравейте, утре съм на боя и съм се подготвила със серума за предпазване на скалп на Меди, но нямам никаква представа как се използва… и кога се слага - от вкъщи ли или тя ми го нанася непосредствено преди боята?
Благодаря!

# 815
Момичета, след като Керастаз смениха формулата на Nutritive Masquintense, въобще не съм доволна, а я използвам от много години. С какво мога да я замяна? Косата ми е плътна, руса и дълга, не е изтощена, но все пак.

# 816
  • Варна
Привет! Повдигам въпроса за отзиви шампоан за мазен скалп и корени за девойка Simple Smile пробвахме с Лакме, но не се отразява добре на дължините й

Вчера пуснах ревю на ей тоя кореец https://bestcare.bg/product/scalp-microbiome-shampoo-oneoseve/
повече от добър състава особено за подрастващи тийнове и не само. Дава ефект на удължена чистота и е много комфортен за дължините. Направо си е с усещане на хидратиращ шампоан плюс балансиращото действие за скалпа.
Има и терапия към него,която е особено ценна,защото се нанася и на скалпа.
Не бях посягала към корейци в грижата за коса до тук,но тоя бранд ме привлече с холистичния подход. Залагат на формула в основата на която е 7 годишен отлежал оцет,про,пре и постбиотици и ферментирал екстракт от женшен.
 Корейско пречупване на грижата за скалпа през техните виждания.
Много дръпнаха последните години и съдейки по грижата за лице,с която са вече по цял свят скоро и в тая за коса ще се наложат.
 Висока марка са не са дрогерия тип Ладор.

# 817
Здравейте, идвам да питам за топлинна защита. Косата ми е рядка, склонна към омазняване. Използвам  преса на 200° след всяко миене. Ползвах ето тази, но да си призная не виждам някакъв особен резултат

# 818
Според вас имам ли шанс да намеря код за Арлен, който да хваща Parlux 🤔🫣

# 819
  • София
Здравейте, идвам да питам за топлинна защита. Косата ми е рядка, склонна към омазняване. Използвам  преса на 200° след всяко миене. Ползвах ето тази, но да си призная не виждам някакъв особен резултат

А пробвали ли сте по-щадяща преса? Аз използвам Стиймпод със съответните и продукти, не я използвам на всяко миене и нямам поражения.

# 820
Здравейте, има ли някоя дама с реални отзиви за серията на L alga за тънка коса или описаният ефект може да се постигне и с по бюджетни серии?

Lalga с 30% отстъпка на всичко при рибите

# 821
Здравейте,
Вчера по нощите правих поръчка в златна рибка и незнам как съм поръчала този гланц
https://www.zlatnaribka.com/glants-za-kosa-compagnia-del-colore- … AYASAAEgIRg_D_BwE

Как се използва преди боядисване или след боядисване, виждам че се смесва с оксидант, променя ли цвета на косата. Боядисвам се с бои 6-ти номер. Малко блясък би ми дошъл добре, но ако се отразява на трайността на боята незнам дали бих го ползвала.

# 822
Спреят на Алтерна е много добра защита точно за преса и е много приятен за ползване.
https://www.zlatnaribka.com/sprey-za-izklyuchitelna-termozashtit … iron-spray-122-ml

Здравейте, идвам да питам за топлинна защита. Косата ми е рядка, склонна към омазняване. Използвам  преса на 200° след всяко миене. Ползвах ето тази, но да си призная не виждам някакъв особен резултат

# 823
Тези от вас които са използвали на Лалга SEAMOLECULAR CPR INSTANT INTENSIVE CARE DEEP RECOVERY MASK - използвате ли топлинна защита след нея ?
Вчера я пробвах за 1ви път, след 2кратно шампониране с ДПШ. Определено при  К18 по лесно ми се разплита косата. Не сложих никакъв продукт за да видя резултата - харесва ми много, въпреки че малко отнема от обема, а това означава по-малко дни да издържи формата на косата. Но ми се позаплете отзад над шията косата - и умувам дали е затова, че не поставих някакъв финиш или термозащита. С К18 си поставям.

В търсене на нещо силно хидратиращо, въобще не знам как поръчах на редкен All soft маската. Честно нямам спирачки за пазаруване последните дни а още не е дошъл ЧП Simple Smile

Спрете ме ако можете да си поръчам термото на Лалга Smile ( иначе съм се сдобила и с ампулата, но още не съм я пробвала )

# 824
Здравейте, има ли някоя дама с реални отзиви за серията на L alga за тънка коса или описаният ефект може да се постигне и с по бюджетни серии?

Lalga с 30% отстъпка на всичко при рибите
На Лалга вече 5-6 пъти използвам ампулата за тънка коса - ми няма обем след това ,  косата е лигава както казват , колко възстановява все още не съм разбрала .
Правих си тест с косъм - след измиване доста се разтяга , но е се събира - пружинира , в чаша с вода остава на повърхноста или потъва съвсем малко , като го скъсам след разтягане леко по краищата се навива, кажете какви продукти да си купя от черния петък , след като разбрах че косата не е порьозна ? Използвам протеинова на Олиосета , след нея  хидратираща серия  - непрофесионално на Гарние за суперхидратация с алое  и хиалурон като ги редувам  , след измиване и подсушаване задължително Олиосета крема всичко в едно или хидратиращ крем с коприна на Биосилк  , накрая масло от арган по краищата . Понякога на Лалга ампулата .
Не си чувствам косата тежка плътна . Една ми е все тънка , хвърчаща....

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 15:24 от lidijag

Общи условия

Активация на акаунт