ЕДИНАДЕСЕТИ клас 2023/2024

• 61 777
  • 810
  •   1
Отговори
# 300
  • София
В класа на малкия ми син, в начален курс беше с мъж на занималня. Редовно му подаряваха децата саксии с люти чушки и той много се радваше.
Класът на набора пък беше подарил на любим учител по история в 9клас любимото му кафе.
От години май не са подарявали стандартен букет, но носят нещо малко като жест. Даже наборът ме пита тази година дали имам нещо от моите "handmade" неща за класната. Подарявал е картичка, сапунен букет, букет от бисквити...

По другата тема от сутринта си казвам "Ооомммм" и ще продължа така, че иначе не ще ме изтрият ами вероятно и бан ще си заслужа.

# 301
  • София
Люти чушки не е лоша идея. На учителя по АЕ в 4 клас на наборката купихме луксозна енциклопедия на Star Wars, защото имахме инфо, че е фен. Обмисляхме бутилка  Джони, но се отказахме, като разбрахме, че няма да го зарадва.

# 302

Наистина са разбити учебниците и частите между 11 и 12 клас.Отвори списъка и за 12 клас и ще снабдиш и за догодина И Неда ли е в профил философия
               Неда е с профили БЕЛ и философия.
               sssani , и твоята девойка ли е с философия? Ако е така може и да са в една група.Ще се запознаят,че и живеем наблизо.

# 303
Честит празник!
Нека вярата в по-добро, надеждата за смирение и любовта към човека ни водят по пътя за едно по-добро бъдеще!

Честит имен ден на всички именици! Бъдете живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover
Честит празник и на всички софиянци! Flowers Rose

# 304
  • Някъде в Европа...
Честит празник!
Нека вярата в по-добро, надеждата за смирение и любовта към човека ни водят по пътя за едно по-добро бъдеще!

Честит имен ден на всички именици! Бъдете живи и здрави! Flowers Four Leaf Clover
Честит празник и на всички софиянци! Flowers Rose

Ей, вярно! 😀 Честит празник, столичанки!

Да е честит празника на именичките и всички, които имат такива в семействата си! От здраве да не се оттърват!

# 305
  • София
Не съм именичка, но от името на столичанките приемам честитките..😎
Честит имен ден на имениците в темата - малки, големи и още по-големи. 🌷🌷

# 306
  • София
Успешна учебна година на всички!!!

Моят е профил география и история. Другите са немски и английски.
Интересна ми е програмата - всеки профил е разбит на поне 5 модула. Доста интересно звучат, да видим.
Вчера имаше три часа география и три часа немски, завъртяла му се е главата....

# 307
  • София
Аз мислех, че модулите по предмет вървят един след друг, а не едновременно. И се изненадах.

# 308
  • гр.София
Пух, историкът беше казал на една РД, че профилът е с много интересна  програма.
Той,и учителят е атрактивен,и вярвам,че няма да скучаят.
Най-сетне и раницата е по- лека.

# 309
  • у дома
Аз мислех, че модулите по предмет вървят един след друг, а не едновременно. И се изненадах.
Математиците се бореха за това,но не успяха да го наложат.

# 310
Математиците се бореха за това,но не успяха да го наложат.
Явно си е решение на учител. При нас и по математика, и по ИТ вървят един след друг, с изключение на избираемия модул, който все едно си е отделен предмет и си върви паралелно.

# 311
  • София
В 11.клас Модул 1 и Модул 2 по математика вървят успоредно, а в 12.клас Модул 3 и Модул 4- последователно.
Това е по наредба.

# 312
На новия учител по БЕЛ направо му е "прилошало" като видял колко не знаят по предмета му. Щерката много го е харесала, показа ми изписани листове, правила, обяснения. Нищо такова нямаше предишните 2 г. По профил География също 1 и 2 модул вървят успоредно.

# 313
  • София
А вие имахте ли вече родителска среща?
Ganis, ще има ли родителски срещи за 11 клас в 73-то?  Имаме доста нови учители, заради профилите, а и не само..почти всички без класната са нови.

# 314
  • София
Утре е нашата родителска среща. Ще се пробвам да ида, защото и при младежа има доста нови учители.

Общи условия

Активация на акаунт