ЕДИНАДЕСЕТИ клас 2023/2024

• 61 695
  • 810
  •   1
Отговори
# 90
Малко остана 😁

Колко полезни биха били тези часове, ако се провеждат съвестно:
https://offnews.bg/obshtestvo/po-5-chasa-voenno-obuchenie-v-chas … rEsyEmUt9Ojvt5Xmg
Тотално излишно е за мен това. Искрено се надявам в нашия ЧК изобщо да няма. Който иска да става професионален военен.
За мен и математиката е тотално излишна. Искрено се надявам тая година да не учат математика. Който иска да става професионален математик!

# 91
  • София
За 5ч нищо няма да научат според мен, което ги прави безмислени.

# 92
  • у дома...
Защо
За цели 5  (пет) часа ще научат евентуално кои са военните и какво работят. Да не би с толкова много часове физическо да са станали професионални спортисти?
Ама пък са едни философи... Въпрос на обща култура е. Както и с рисуването, и с музиката. Чак пък такива драми за едни пет часа...

# 93
  • Някъде в Европа...
Ииии ..."драмите" с военното обучение да спрат сега 🤣 и да започне планирането на пролетните и летните почивки  🤣 :
https://web.mon.bg/bg/56

П.С. Най-важната информация за учебната година 🤣

# 94
Е това вече е приказка!
Иначе добре че МОН не ни пита над какво да учат Joy че щяхме да се хванем за косите Joy

# 95
Е това вече е приказка!
Иначе добре че МОН не ни пита над какво да учат Joy че щяхме да се хванем за косите Joy
Ааа, аз се обръснах гола глава, ще ме хванете за.... веждите.
Мислете му вие с дългите коси! Joy

# 96
  • Отвъд алеята зад шкафа
Имам дежа вю. Това за военното обучение не се ли коментира тук съвсем наскоро? Мен не ме вълнува, 5 часа са нищо. Вероятно ще е проформа, на повечето места ще го пропуснат, децата ще блеят и така, минало, заминало.

# 97
  • Някъде в Европа...
Е това вече е приказка!
Ааа, аз се обръснах гола глава, ще ме хванете за.... веждите.
Мислете му вие с дългите коси! Joy
Ние сме майките на учениците с каските 🤣

# 98
  • София
Обмислям да подам заявление и да откажа присъствието на дъщеря ми в часове по военно обучение.
Който иска - има свобода да отиде и стане военен.
По същия начин бих отказала и часове по религия.
Образованието ни е светско и такова трябва да си остане.

# 99
  • Някъде в Европа...
Много сме го закъсали ако всеки трябва да стане военен, за да се научи как да оказва първа помощ например...

# 100
Много сме го закъсали ако всеки трябва да стане военен, за да се научи как да оказва първа помощ например...
Първа помощ се оказва само от Господ.

# 101
  • у дома...

Ако това са темите за 11. клас, мисля, че 5 часа са малко. Само по първата тема може много да се говори. Най-вече за историята, пълководците ни и спечелени битки. И дано поне малко да допринесе за повишаване на националната ни гордост. Макар това вече да е мръсна дума.

# 102
  • Отвъд алеята зад шкафа
Първа помощ си е първа помощ и не се нарича "военно обучение". От нея има смисъл. 5 часа да отделят и за запознаване на младежта с това как да разпознават пропагандата, фалшивите новини и как да проверяват факти.

# 103
  • Някъде в Европа...
Първа помощ си е първа помощ и не се нарича "военно обучение". От нея има смисъл. 5 часа да отделят и за запознаване на младежта с това как да разпознават пропагандата, фалшивите новини и как да проверяват факти.
Според мен това се нарича интелигентност и не се учи в училище!
А "какво е искал да каже авторът?" не беше ли заклеймен въпрос?!

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 13:49 от AIR

# 104
В осми клас подавахте ли заявления за отказ от обучение в час по литература, когато материалът обхващаше темата за грехопадението от Библията?

Общи условия

Активация на акаунт