Болки по вените

• 539
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, мами
От доста време изпитвам болка по вените на лявата ръка (близо до китката). Не знам вече към какъв специалист да се обърна. Някой тук сблъсквал ли се е с нещо подобно и къде може да се крие проблемът? Какви изследвания е редно да си пусна?
Личният ми лекар просто омаловажава оплакванията ми като ми предписва болкоуспокояващи...
П.С на 23 съм, без хронични заболявания

# 1
Здравей , при тези оплаквания е редно да посетиш съдов хирург . Той ще направи преглед и ще прецени какви изследвания да ти пусне при нужда .
А сигурна ли си , че са вени ?

# 2
И аз мисля, че си за съдов хирург-ако си в София със супердок излизат много специалисти, ако не е от вените ще те насочи към невролог предполагам.Не чакай да се влошиш, иди да те прегледат.

# 3
Може и нещо неврологични да е,а не от вените....но както са те посъветвали и аз съм за съдов хирург ,а той ще те насочи какво да изследваш

Последна редакция: ср, 16 авг 2023, 07:33 от Надежда Х

# 4
Аз от февруари имам такива оплаквания - обиколих ангиолог, кардиолог, ревматолог и гастроентеролог, включително и невролог. Никой не каза нещо конкретно (първият ангиолог каза венозна недостатъчност, вторият каза, че няма такова нещо). Минах на повече вино....

Общи условия

Активация на акаунт