Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 41

• 30 826
  • 735
  •   1
Отговори
# 180
Не знам да се смея ли, да плача ли... Дори не мога да ги произнеса тези имена, или по-скоро извращения. Може ли линк към интервюто?
Валери-Виолета Найо-Тицин Нейкова и Сара-Мария Найо-Тицин Нейкова и баща им Найо-Тицин 😂 това звучи като някаква шега, но ми попадна интервю на бащата..

# 181
  • Най-красивата страна
Евладия е гръцко име и означава ,,благополучна,,.На мен ми харесва.
Ираида също е гръцко и означава ,,дъщеря на герой,,Името се среща в Гърция ,Украйна,Беларус,Русия...
Текла-от древногръцки ,,слава Божия,,.

Албертин
Геройка
Еделин
Елмаз-мъж
Илза
Калица-харесва ми
Максима
Милети-мъж
Христана
Геомил
Джема
Еневка
Ермена
Леорита
Иванета
Лорита
Благолета

# 182
  • София
Валери-Виолета Найо-Тицин Нейкова и Сара-Мария Найо-Тицин Нейкова и баща им Найо-Тицин 😂 това звучи като някаква шега, но ми попадна интервю на бащата..
Виолета Валери е главната героиня от операта Травиата, а майката на децата е Александрина Пендачанска, оперна певица. Сигурно и другото име е свързано с тази тематика.

# 183
Не знам да се смея ли, да плача ли... Дори не мога да ги произнеса тези имена, или по-скоро извращения. Може ли линк към интервюто?

Даже дочетох, че едната имала и още едно име - Елена Валери-Виолета Найо-Тицин Нейкова🤣 падам

Ето линк: https://blitz.bg/obshtestvo/nayo-titsin-prez-90-te-me-krstikha-n … dEdxooqJMXu7V6NQ8

И да не е празен пост още едно :Енеза..

# 184
  • Крайбрежен район
Това е страхотно попадение. JoyJoyJoy

Ваялин
Катрисия
ВЕнеса
Исус Йорданов
Игнасио Вретенарски
Дейман Димитров
Мартено Георгиев
Калиа
Анатолия
Паскуалина
Тета
Добра

# 185
  • Замък сред облаците
Те на Найо Тицин родителите са прекалили с нарцисизма едно време (кръстен на никнейма на баща си и фамилията на майка си за малко име), ама с жена му вече са се оляли за децата…

# 186
  • Sofia
Аниел,14год.момче

# 187
Имах едни учители със звучните имена
Лучка Гьочева и Лулчо някой си с имейл lukcho@… 😄

# 188
  • Най-красивата страна
Моят учител по физика се казваше Кутьо Карагьозов.
А учителя ми по трудово обучение Вълчан Чилингиров.
Надявам са и двамата да са живи и здрави.

# 189
Евгения - Самуила🙄

# 190
  • Sofia
Албен Пирински,от тв

# 191
  • Замък сред облаците
Стивън Стефанов

# 192
# 193
Днес във фейсбук пост се обсъждаше име за момиче. Една майка сподели, че дъщеря й се казва Адея и всички се впечатлявали от оригиналното име.
Само на мен ли ми звучи като Идея Laughing

# 194
На мен ми звучи като две въпросителни изречения😂😂😂
А де? Я?

Общи условия

Активация на акаунт