Край на брака...или опит за спасяването му ОТНОВО

• 7 963
  • 137
  •   1
Отговори
# 60
Да де, съмняваш се в това колко и как гледат детето. Обаче това какво общо има с това дали те двамата ще се опитат да си оправят отношенията?

# 61
  • София
Допълних в предния пост.
Те не се харесват. Тя поне не го харесва. Ясно го е написала. Трябват й пари и толкова.

# 62
  • Great Britain
Тази историйка звучи като да си начешем крастата. Потърпевшата страна е детето. Та какво точно питаш и не ти е ясно, авторке?

# 63
  • Далечният изток
И аз да питам, какво толкова търпи детето, та да е потърпевшо от ситуацията? Детето го гледа баба му една вечер седмично.  По същата логика, възможно е авторката и мъжът ѝ да излязат една вечер седмично на заведение и да оставят детето на бабата.
Въпросът не касае детето. Детето си има двама родители и те винаги ще си останат неговите родители. Едва ли авторката се е отрекла от него. Проблемните отношения са между мъжа и жената. Абсолютно съм съгласна, че този мъж едно си е представял, а съвсем друго се е получило. Авторката не го напуска поради материален интерес, то е ясно. И тя си го знае. Не разбрах какво точно и защо пита форума...

# 64
  • София
Т.е. бабата го гледа 1 вечер, а бащата, когато майката е на почивка с гадже. Когато майката не е на почивка, тя го гледа, че бащата да излиза. Ясно.
Тогава няма проблем.
Да си продължава (тя)като досега, щом я кефи. И да му сподели, пък той да реши дали е ок.
Ако той не е съгласен, топлата е в нея - или спира със страничните връзки, за да се възползва от парите му, или се разделят.
Важното е да не се лъжат. А още по-важно е, ако останат заедно, да не почнат да си натякват кой с кого и какво правиш. За последното обаче не ми звучат достатъчно зряло.

Иначе аз също не смятам, че търпи нещо детето, достига да не се разправят пред него и да им остава време да го обгрижват.

# 65
Ах, поредният мъж, който сам се е наиграл. Ама наистина мъжете имат уникално самочувствие, чак им завиждам.

# 66
  • София
То, двугодишното е тежко заякнало, обезателно ще влезе в ситуацията на недната му, но шавлива мама, дето сега се чуди, дали да остане с тате и кой ще плаща ляба.

# 67
  • София
И двамата са шавали. И двамата са направили грешки. Сега и двамата би трябвало да възстановят всичко. Но няма да стане. Едно, че няма любов. Второ, трябва много зрялост да затвориш страницата с изневерите и да не отмъщаваш. И страницата с пренебрежението. И целия грозен пинг понг след това. Много, ама много малко хора са способни на това. Бих казала, че е висш пилотаж.

# 68
Съжалявам, но дете на 2 години да оставиш че да хукнеш с любовник на море и планина ме ми е много достоверно.

# 69
  • София
Не е достоверно, разбира се.
Мъж, който държи пара̀та и ножа може да хойка, ама няма да гледа бебе, че да джитка и жена му.
Да дойде на себе  си и да спре фантазиите с морета и оргазми.

# 70
  • София
Сега прочетох предните теми на авторката.
Явно са били пренавити с очаквания, когато са се събрали, но и на двамата очакванията не са се случили по план. Наложило се е да ходят по клиники, за да имат дете. Години в опити не са най-приятното нещо и много двойки се губят по пътя. Вероятно и затова сексът е липсвал често, защото при репродуктивно лечение някои двойки залитат само до любов по график.
И затова още повече се изненадвам, че после са се вторачили не в детето, за което са се борили, а в разни странични връзки.
Вероятно толкова са се обвинявали взаимно (не се знае доколко подсъзнателно и доколко явно), че са спрели да се вълнуват от другия и не са успели да оценят семейството си като ценност.

# 71
Какво му е на детето? Нито ще е първото, нито последното зле отгледано.

# 72
  • София
Ето това е, Фивър. Дойдат ли взаимните обвинения, любовта и брака си отиват. Още повече след взаимни изневери.

# 73
За мен няма никакъв смисъл да си давате какъвто и да е шанс. Представи си колко те е обичал и ценял, за да ти предложи да си намериш друг за секс. Всичко е отдавна изгубено просто никой няма смелостта да каже "Край". Дори и хипотетично да си дадете нов шанс, доверието ви един в друг ще е погубено и това ще е просто една загуба на време да поправяте връзка отдавна обречена. Хващай си детето, взимай се в ръце и си продължавай живота без него.

# 74
  • София
Почивка с гаджето?
Бих го повярвала, ако нямаше 2-годишно дете.
Как, по дяволите, или за Бога, ходиш на почивка с друг, а имаш 2-годишно дете.
То, понякога е нереално с общо семейство, а те всеки с партньора си от друга връзка?
Не вярвам.

Общи условия

Активация на акаунт