Нашите second hand находки- тема 48

• 81 256
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
И ето че дойде любимата ми сряда. Успях да се сдобия с находка от четири сезона.
Плетено, поларено космонавтче на G.A.P за 8 лв.

На М. Луиза ли зареждат в сряда? Страхотно е космонавтчето! 💗

В град Монтана зареждат сряда. За гр. София не помня има го някъде по-нагоре в темата Simple Smile

# 106
  • MJF
Новини от Мания в Люлин 10.
1. Днес трябва да е по график 8лв/кг но посрещат всеки влязъл с информация че има 50% отстъпка. Та като взел няколко неща клиент да кажа , че е така - 4лв/кг. Утре е последен ден преди новото зареждане и цената по график е 6лв/кг. Сега ми стана интересно дали пак ще посрещат на входа с -50%. Но забравих да питам.
2. От септември минават на "цена на бройка" - така се изрази персонала. На уточняващ въпрос казаха че цената пак ще пада в рамките на месеца но "просто цените ще са на бройка". Кой разбрал разбрал. Аз да си призная не много Smiley
На мен тази новина въобще не ми хареса. Явно съм от тези които предпочитат "да ровят", разглеждат и обмислят дали да се вземе или не , без да знаят цената, преди да идат и мирно и тихо да си премерят на кантара. Та така.

# 107
Ех значи, влязох няколко пъти в четири сезона и направо нищо не харесах, направо съм в шок всеки път какви неща показвате. Освен че няма хубави находки, магазина е и доста празен??? браво и честито за находките.

# 108
Хепи, ти в "моя" ли ходи? Останала съм с впечатлението че дори и на 5лв/кг е доста пълен със стока.
Ще се опитам да мина през Мания-Димитър Петков и ще споделя  дали и там има -50%.

# 109
Има ли в момента код за ремикс, че ще пускам голяма есенна поръчка 😊
Пусни я през нов профил с 40%

# 110
Пускам няколко кода за отстъпки( за поръчки над 55 лв.), на когото му трябват- да заповяда:
Скрит текст:

П.п. забравих да уточня- за Ремикс.

# 111
  • София
Ще отварят нов магазин Мания , на  гр. София, ул. "Екзарх Йосиф" 31 , но е кръстен в сайта им MANIA FUSION Център - силно се надявам  да няма само ЛОВ находки , по 40лв / броя

# 112
Ех значи, влязох няколко пъти в четири сезона и направо нищо не харесах, направо съм в шок всеки път какви неща показвате. Освен че няма хубави находки, магазина е и доста празен??? браво и честито за находките.
Нямам наблюдения над други градове, но тук винаги има хубави неща и е пълно със стока. Днес например нямаше чак толкова понеже започнаха есенното вече, но ще наваксат тези дни. Имаше страхотни блузи дори много си харесах, но с този корем в почти осмия месец не съм се и надявала да си взема хаха.

# 113
Да, в "твоя" бях Simple Smile
Трябва да идем заедно, някъде бъркам Joy

# 114
Ще отварят нов магазин Мания , на  гр. София, ул. "Екзарх Йосиф" 31 , но е кръстен в сайта им MANIA FUSION Център - силно се надявам  да няма само ЛОВ находки , по 40лв / броя
Като гледам визуализацията в сайта, по-скоро прилича, че само аутлет неща ще има No Mouth

# 115
Пускам няколко кода за отстъпки( за поръчки над 55 лв.), на когото му трябват- да заповяда:
Скрит текст:

П.п. забравих да уточня- за Ремикс.
Много благодаря! Изтеглих си за ползване последните 2 кода

# 116
Тези талони от Ремикс от къде ви се паднаха?
И ако съм с друг профил, няма ли по името после да се усетят, че е ползвано вече намаление?

# 117
  • Карлово
От днес:

# 118
  • Бургас
Скрит текст:
През Хумана минах ,по 2 лв/бр са днес

[
Веднага ми продай тази блузка, от месец търся да се съчетава с едни ХМ маратонки!

Хаха, ми и аз специални обувки я купих Simple Smile

# 119
И ако съм с друг профил, няма ли по името после да се усетят, че е ползвано вече намаление?
На мен ми излиза, че да използвани вече талоните

Общи условия

Активация на акаунт