Нашите second hand находки- тема 48

• 81 257
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Нова съм в темата и с удоволствие ви чета.
Обичам да пазарувам ВУ, но понеже съм плюс размер , уви за мен намирам много трудно неща, та затова следя Ремикс и Унико.
Последната ми находка е рокля на Асос за 11 лв (разбира се имаше и доставка) и днес я получих, изключително съм доволна.

🤑
Как я нацели за 11лв.?!
И аз съм ѝ хвърлила 👀,но не и за тази цена 🤨

# 121
Калина, пращат ги понякога заедно с поръчката ( слагат картончето в кутията, при продукта, но не на всяка поръчка).

Ето още един код( одеве съм пропуснала да го снимам):

Г-жа Рамацоти, да, друга потребителка писа, че ги е ползвала, а те са еднократни.
Кодът, от поста, сигурно още е свободен👍.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 14:03 от One way/or another

# 122
  • София
Тези кодове не важат ли само за втора и трета поръчка и то за конкретен акаунт?

# 123
Не са ми пращали. А не е като да не поръчвам.

# 124
Тези кодове не важат ли само за втора и трета поръчка и то за конкретен акаунт?
И аз не бях сигурна, но оказва се, че не.

На мен, така или иначе, не ми трябват, реших да ги пусна тук, пък ако сработят - ще бъде от полза за някой, ако не- явно са персонални.
 И излиза, че не са персонални и вършат работа, щом потребителката писа, че са отразени в поръчката ѝ.

# 125
  • Враца
🤑
Как я нацели за 11лв.?!
И аз съм ѝ хвърлила 👀,но не и за тази цена 🤨
Честно казано и аз не знам. Беше ми в любими, предишния ден беше на 90 лв. Всичко си е на късмет и следене явно. Аз доста се подвоумих, но понеже беше през нощта и нямаше други желаещи, та все пак се изкуших. Дано имаш късмет да успееш да я уловиш Simple Smile

# 126
Не са персонални, и аз се възползвах преди няколко дни.

# 127
  • София/Севлиево
За малкия днес от едно кило ,покрай което минавам като ходим на детската кухня.

Всичко ми излезе 11.70 като всъщност двете играчки са 5 лв,а за дрешките останалото.

# 128
За малкия днес от едно кило ,покрай което минавам като ходим на детската кухня.

Всичко ми излезе 11.70 като всъщност двете играчки са 5 лв,а за дрешките останалото.

Страхотни неща! Как се казва тази втора употреба? Дали я има и другаде понеже аз искам детско ама почти никъде не зареждат Sad

# 129
  • София/Севлиево
Тя е в Севлиево,една баба я държи ,и винаги има интересни неща за деца,а и килограма е само 6 лв,та си излизат без пари.

# 130
Елислава, би ли обяснила къде в Севлиево се намира този магазин?
Понякога минаваме през града и бих го посетила, ако имаме време.
Благодаря ти. 💕
Даже не трябва да влизаме много в града, щом е срещу болницата. Ще изкрънкам мъжо да ми спре някой път.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 19:24 от Nolina_

# 131
  • София/Севлиево
В Западния ,по пътя за София,вижда се от пътя,малко след кръговото при Била,горе-долу срещу болницата.

# 132
  • Варна
Аз днес набързо преди работа минах през Хипермаркета и съм капо. Търся си бохо риза, синьо сако, кафява блуза ей така съм си наумила за тоалети и времето като ме притиска не мога да намеря нищо 😂.
Та качвам снимки на календара за зарежданията на Бултекс в сайта им също го има.

# 133
От вчера се каня на едно плетено одеяло на зара и днес не издържах, като си казах ако е още там мое е. Та вече се пере в пералнята. Взето за 6 лв и някакви стотинки.

# 134
Хубаво е. Какъв размер е долу-горе?

Общи условия

Активация на акаунт