Нашите second hand находки- тема 48

• 81 271
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Хубаво е. Какъв размер е долу-горе?

Ще го измеря, като изсъхне малко по-късно.
Едит: 60/120 см е одеялото.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 20:00 от Cvete222

# 136
Нещо не откривам находки вече в ремикс. Много хора пазаруват или вдигнаха цените, не знам. Имате ли си друг подобен сайт за аутлет находки?

# 137
Днес ми дойде поръчка от ремикс и доста от нещата миришат на типичната миризма от 2 хенд, която ненавиждам 😓. Да не би да са почнали и те да изкупуват и препродават от вторите употреби? Досега не бях забелязвала тази миризма от техни дрехи.

# 138
# 139
Днес ми дойде поръчка от ремикс и доста от нещата миришат на типичната миризма от 2 хенд, която ненавиждам 😓. Да не би да са почнали и те да изкупуват и препродават от вторите употреби? Досега не бях забелязвала тази миризма от техни дрехи.
Аз получих едно палто, което много мирише на цигари. Връщам го, защото ми е голямо

# 140
Ама плашите ме с този Ремикс, толкова пъти съм поръчвала, никога не е имало лоши миризми. И сега чакам поръчка, дано няма изненади.

# 141
  • Пловдив

Съжалявам за лаишкия въпрос, но какво точно е Ремикс? Не е ли онлайн магазин за дрехи втора употреба? Знам, че има много нови дрехи с етикети, но и във вторите употреби има много нови дрехи, не е невъзможна да правят едно сортиране предварително, и което става за скъпа продажба, да се отделя...
Не съм запозната добре

# 142
Аз досега не бях имала проблем с миризма на 2-ра употреба от ремикс, но от днес пристигналата ми голяма поръчка почти всичко, което искам да задържа е с такава миризма, която дори сред прането (с добавен дезинфектант) не се махна.
Сега правя нов опит, накиснала съм нещата да стоят тази вечер в леген със прах и сода бикарбонат, а утре 10 мин преди да ги извадя от легена ще им добавя и дезинфектант наново.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 09:38 от Анонимен

# 143
Не се плашете, Ремикс връщат парите, ако не харесате някоя стока. Мине се не мине и някой идва в темата за да ни инфо, че повече няма да купува от Ремикс. Истината е, че има невероятни находки, но цените скочиха
Харесах си марков кожен колан, но в Ремикс ми е скъп. Вчера, съвсем случайно го открих в едно квартално магазинче, където цената беше на кг. Взех и още едно. За два колана от естествена кожа дадох 3лв. Само доставката от Ремикс ми е повече

# 144
Въобще не падат цените в тов Ремикс. Имам неща в любими, 3та седмица си стоят скъпи

# 145
  • София
Те и да падат цените, с тази доставка от седем лева.... Купуваш си две неща за по 3 лева, и плащаш доставка седем! Ами... не, благодаря!

# 146
  • София
Ужасно ме дразни как куриерската услуга за доставка и връщане струват двойно повече от регулярната цена на Спиди Angry
Поне наскоро разбрах, че връщането човек може и сам да си го направи по нормалната тарифа на Спиди. Това пише на сайта им

Скрит текст:
Мога ли да върна получен продукт?
Да, може да върнете закупен продукт в рамките на 14 календарни дни от получаването му. За Ваше удобство можете да заявите връщане през профила си на remixshop.com, в секция "Връщане". Връщането е за сметка на клиента, а цената на куриерската услуга за връщане, заявено през профила, зависи от теглото на продукта, подлежащ на връщане, както следва:

- при тегло на върнатия/те продукт/и до 5 кг. включително – 6.35 лв.;

- при тегло на върнатия/те продукт/и над 5 кг. – сбора от 6.35 лв. плюс 1.50 лв. за всеки нови започнати 5 кг.

В случай че не желаете да използвате функцията за връщане в профила си, можете да върнете продуктите, като се свържете с нас и след това ги изпратите до адрес: офис на Speedy София - Сомат (ул. Абагар 22, София, п.к. 1000, София Сити Лоджистикс парк). В този случай разходите за връщането ще бъдат определени съгласно тарифата на избрания от Вас куриер.
Мисля да пробвам следващия път.
Иначе съм доволна от покупките, не е имало вмирисани неща досега. Случвало се е да получа артикул с неупоменат дефект - връщам, описвам дефекта и възстановяват разходите по връщането.

# 147
Някои неща с месеци не им пада цената
Откакто писах за едно отвратително яке, скъсано и смрадливо, и то за приятелка, се ядосах и наистина не съм купувала. Засипват ме с кодове, но и с кодове мк е скъпо, особено ако ми се падне боклук. И наистина спрях. Оляха се.

# 148
Не се плашете, Ремикс връщат парите, ако не харесате някоя стока. Мине се не мине и някой идва в темата за да ни инфо, че повече няма да купува от Ремикс. Истината е, че има невероятни находки, но цените скочиха
Харесах си марков кожен колан, но в Ремикс ми е скъп. Вчера, съвсем случайно го открих в едно квартално магазинче, където цената беше на кг. Взех и още едно. За два колана от естествена кожа дадох 3лв. Само доставката от Ремикс ми е повече

Къде съм "инфо" че повече няма да купувам от ремикс? Споделих си последния опит и впечатления от тях, нали това е идеята на темата.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 10:30 от Анонимен

# 149
  • Sofia
Код за Унико някой да има?

Общи условия

Активация на акаунт