Нашите second hand находки- тема 48

• 81 276
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • София
През август доста летни неща отгърмях от Мания предимно между 14:00-16:00, когато имаше 35%. Най-яко беше в ден на зареждане с тази отстъпка 😂. По-късно ще кача снимки.
Ходих вчера, но не, било е само за август, в момента е 20% на втори артикул/торба.

Иначе Мания Сухата река /в Билла/ отново щяла да става франчайз. Тя беше преди 1-2 години и беше много добре заредена, супер приветлив персонал, вечно беше пълно с хора. После си я взеха Мания, напълниха 50% от магазина с нови аутлет неща, и сложиха много щендери на дрехи с копчета от зоната. Истинският си секънд хенд беше 3-4 стилажа. И в резултат супер малко хора ходеха, персонала един сърдит и заядлив, и аз също разредих посещенията. Но разбрах, че отново става франчайз.

# 151
  • София
Вчера минах през Мания Д. Петков.
В сряда прегледах в Люлин и Опълченска, харесах си по 1-2 неща и излязох, при това с 50% намаление. Обаче вчера в Д. Петков 50%-нц. Но как да е влизам.
И хора, намирам си невероятна находка - раница, точно каквато ми трябва с много джобчета, с отделения отстрани за бутилки (както ходя всеки ден с поне 1 термос вътре в раничката ми, в досегашната). Само отвътре е разпрано, сега ще го зашия (след малко ще прикача снимки).
Хора, жестока е.
Невероятна находка, за 4лв и нещо беше.
И една страхотна туника в много ярки и цветни цветове като за мен. По принцип съм пълна с дрехи и вече не купувам, понеже имам много, обаче не се стърпях.
Раницата си я изпрах още вчера, отивам да я зашия и да си я носяяяяяяяяяяяяяяяяяяя!

Туникатааааа

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 12:06 от Светулчица

# 152
  • велико търново
Купих си бяла чанта изкуствена кожа с голям несесер и мини несесер от Хумана. За 5 дена кожата се напука и Обеликс. Всичко и е здраво и ново Катар ами ципове, но кожата не става Стара е. За мое съжаление не мога да я ползвам за 9лв.я купих.

# 153
За да не се Обеликс гледайте етикетите да са полиуретан.
YSMIV4ICA, поне си прочитай преди да публикуваш, всеки път е така нечетимо.

# 154
Блузка Zara и кожен колан с отрязан етикет, пише само Made in Spain

# 155
  • Sofia
Изделията от изкуствена кожа,които не се носят или преседят няколко години, започват да се пукат и ронят.
Няколко любими чанти  така изхвърлих.

Последна редакция: сб, 02 сеп 2023, 16:31 от Doli

# 156
Блузка Zara и кожен колан с отрязан етикет, пише само Made in Spain

Имам абсолютно същата блуза,но в друг цвят,много си я харесвам,ще снимам по-късно.Честито! 🙃

# 157
  • Пловдив
Мpulse нов могазин Пловдив. Имат страница във фейса. Всеки първи понеделник на месеца ново зареждане.
Постоянни ли са цените там, че като ги гледам са си височки.

# 158
Пуснах си една малка поръчка от Манията преди малко.

# 159
Никога не съм пазарувала онлайн от мания.
Днес бях на ново зареждане за месеца. Висока ми е цената, но взех два панталона и 3 блузи. След изпиране ще ви ги покажа

# 160
Имам много поръчки от онлайн магазина. Предпочитам го пред Ремикса. За сума над 80 лв плащам с карта за БД или поръчвам до техен магазин. Има страхотни маркови неща с етикети за мялко пари.

# 161
  • София
И аз съм много по- доволна от Мания онлайн, отколкото от Ремикс. Особено с опцията за безплатна доставка, до техен магазин.

# 162
Аз съм доволна от лесното връщане към ремикс. Не ме кефи само, че плащам таксата за куриер за връщане. Ама като не съм се преценила, ще си плащам Wink
Иначе кашона както дойде оня ден, изпробвах всичко, оставих си 2 неща и директно с кашона ги занесох в Спиди. Дадох номера на товарителницата и беше готово за 2 Мин.

# 163
Ако има пропуск в описанието или неописан дефект, няма да плащате за връщане.
Наскоро бельо връщах, а по правилата на Ремикс, не се връща.

# 164
Две от покупките от днес от Мания.
Блуза с бродерия

Тениска

Общи условия

Активация на акаунт