Нашите second hand находки- тема 48

• 81 273
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
От Ремикс. По- големия кич на тая марка с едни перли ми ги измъкнаха под носа Mr. Green

# 616
Чак пък класически модели ... Да, има такива, но са характерни за скъпите марки, които рядко се намират по ВУ. Виж, демодирани дрехи - колко щеш. И аз като elisssa, дори за вкъщи не ги искам.

# 617
Ох, дойде скучния сезон и почти няма попадения. Даже ходя с нежелание , макар че това е добре за банковата ми сметка Wink

# 618
Чак пък класически модели ... Да, има такива, но са характерни за скъпите марки, които рядко се намират по ВУ. Виж, демодирани дрехи - колко щеш. И аз като elisssa, дори за вкъщи не ги искам.
Точно в евтините ВУ магазини (Искам, Нещо и пр.) все още попадам на запазени дрехи от скъпи марки, просто защото не ги селектират както в Мания, Ремикс.

# 619
Копувала съм си за 1-3лв дрехи от висококачествени материя, на висока класа марки, запазени дрехи, от квартални ВУ, точно поради същата причина - че не ги селектиракат като Мания/Ремикс и съответно вдигат излишно цените ...

# 620
Здравейте!
Искам да поръчам от ремикс, за първи път. Какъв е кода за нови потребители, 40% май казвахте, че дават.

# 621
Вече е 37% Grinning Би трябвало в профила ви да го има в полето за ваучери. Не ви ли излиза банер като си влезете в профила?

# 622
Не, не ми излиза и затова се чудя.

# 623
  • БГ
Welcome е кода мисля. Отидете на "профил", "персонални ваучери '.

# 624
Ние имахме много хубава ВУ в квартала, от тези, дето предварително не ги филтрират, цената на кг падаше цял месец. Имаше страхотни находки, но явно не им излезе сметката и след доста години работа затвориха. Сега цял квартал страдаме.

# 625
Мания Люлин 10

От тук изчислявам, че последен ден на Мания Димитър Петков ще е на 2-ри декември - събота.

Пише артикул, но се прилага и за пакет.

# 626
  • Stuck in a moment
Аз днес разходих този шал, от преди десетина дена ми е.

Нещо ми стана объркано с Хумана, обединяват им фейсбук страниците в една и не разбирам кога имат намаления в нашия град...Преди беше по-удобно да се следи.

# 627
Това ми е от аутлет зоната.Вълнено,чисто ново с цена 40лв. Имах два ваучера и с тях ми излезе 20лв.
На живо е по-красиво,чудесен модел и стои много добре.
Скрит текст:

# 628
Не че имам нужда от якета, но получих факс, че искам зелено и така се сдобих с тези две от Ремикс,  по-късото се оказа даже двулицево. Днес ги взех и съм повече от доволна. Всичко с доставката 39лв.
Скрит текст:

# 629
Silverstone, палтото изглежда чудесно! Прекрасна находка. Как стои в кръста? Вталено ли е или свободно? И какви са тези ваучери, за кой магазин са?

Аз в понеделник минах през новата Мания, нищо не ми хареса. После видях, че съм отишла в последен ден преди зареждане. Дрехите с твърда цена ми се сториха много скъпи. От цветните копчета пък нищо не харесах.

Общи условия

Активация на акаунт