Нашите second hand находки- тема 48

• 81 238
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Мания днес са с черен петък 50% в основна зала. Излезе ми в приложението. Мисля да отскоча до нашата 😂.Пък дано се сдобия с находка ❤Хубав ден.

# 646
Дами,някой може ли да ми подшушне код за Ремикс?Имах вчера един за -40% и от чудене го изпуснах 😔...Този,който е обявен в момента,не "хваща" обувките,които съм харесала.

# 647
Аз обаче имам за 20 %. Последен шанс, така пише Simple Smile Гледам, че имейлът им е на 2 дни...  Искаш ли го, ако случайно работи? Над 55 лв пише.

# 648
Направих нов профил,сещате се защо,ами няма ги набелязаните боти,дали защото новият профил е на мъж,нз...Мн тъпо,прилагам същите филтри,ами няма ги.Като отворя моя,там са 😃.
Apple20,благодаря много,за момента оставам пас.🙃

# 649
  • София
Много хубави пухени якета Томи Хилфигър в ремикс, нови с етикет. С код за първа поръчка излизат без пари по 140лв

# 650
  • Перник
Направих нов профил,сещате се защо,ами няма ги набелязаните боти,дали защото новият профил е на мъж,нз...Мн тъпо,прилагам същите филтри,ами няма ги.Като отворя моя,там са 😃.
Apple20,благодаря много,за момента оставам пас.🙃

Това е странно. Все едно от моя си профил да не мога да виждам мъжки неща.
И аз си играх тази сутрин да правя нов профил заради едни маратонки. https://obuvki.bg/p/obuvki-saucony-guide-15-w-s10684-40-prospect … ass-0000303344818 Излязоха ми 68 лв. с доставката. И ако не ми станат ще ме е яд за цялата галимация Grin

# 651
Сподели си линка с ботите някъде и после го зареди през новия профил.

# 652
И аз търся код за Ремикс, ако може някой да ми сподели на лично съобщение. 😊
Не успях да се включа с 40% с първа поръчка за съжаление.

# 653
Мисля, че вече кодовете са лични. Освен ако няма от картончетата, които слагат  в поръчките. Аз никога не съм имала такова картонче

# 654
Някой от вас има ли проблем с използването на ваучерите в Ремикс? Вчера и днес няколко пъти се опитвам да пусна поръчка с ваучер, но ми изписва, че трябва да надвиша определена сума, за да използвам ваучера. Е, аз съм я надвишила и то многократно, но пак не ми го приема. Докато се опитвам, изтървах няколко супер находки, а ваучера взе, че изтече... Thinking

# 655
Някой от вас има ли проблем с използването на ваучерите в Ремикс? Вчера и днес няколко пъти се опитвам да пусна поръчка с ваучер, но ми изписва, че трябва да надвиша определена сума, за да използвам ваучера. Е, аз съм я надвишила и то многократно, но пак не ми го приема. Докато се опитвам, изтървах няколко супер находки, а ваучера взе, че изтече... Thinking
Да,аз имах проблем.Не разпознава вече регистриран e-mail ,не можах да отворя да прочета условията на активния код в момента, отделно като го въведа не "хващаше"...Ей такива неща...

Но днес направих и майка ми техен клиент и поръчах това,да видим дали ще дойде в този безупречен вид,както е на снимките.Ботите са от естествена кожа.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 14:34 от believe_

# 656
И при мен същия проблем....Кода,който са ми изпратили не се активира и не мога да го използвам....Тъпа работа...Че и за цели 40% - са ми изпратили....

# 657
Здравейте,купих това яке за 3 паунда от едно чарити,марка Дамарт
Хубав уикенд

Това не са сайтове,а магазини в Англия с благотворителна цел.Нещо като нашите секънд хенд,във всеки град има по няколко такива.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 17:20 от marga1977

# 658
Здравейте,купих това яке за 3 паунда от едно чарити,марка Дамарт
Хубав уикенд

къде да гледам за тези чаритита може ли сайт

# 659
  • Mediterraneo
Вяра, чарити шоповете е обяснила какво са потребителката, няма как да се даде сайт. Благотворителни магазини с кауза са, физически. В тях работят доброволци, помещенията обикновено са също отдадени без наем. Всеки носи стока за продаване, всеки може да купува. Не само дрехи, а и обувки, техника всякаква, бижута, домашни потреби, абсолютно всичко. Точно това ми е представата за вехтошарник на мен, но в хубавия смисъл на думата- има абсолютно всичко на символични цени.
Аз редовно нося стоки в няколко такива, сестра ми последно остави десетина чифта маркови обувки на ток, за два дни ги бяха изкупили.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 19:56 от Тарталета

Общи условия

Активация на акаунт