⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 100
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Ластични връзки за обувки около Колхозен пазар  или автогара да сте виждали някъде?

# 526
  • Пеликания
Здравейте.
Още ли е затворен булеварда пред Света Марина?

# 527
Здравейте.
Ако искате да отидете до УМБАЛ Св. Марина по бул. Хр. Смирненски е възможно. Инфото е от вчера, аз дойдох от ЛИДЛ и успях да стигна.

# 528
Някой знае ли дали в Кик има декоративен пълнеж (този дето се слага на дъното по кошници, например) довечера ще ходя до Гранд мол и ако има да взема..
https://m.olx.bg/d/ad/kokosova-treva-za-dekoratsiya-CID262-ID97xtM.html

# 529
  • Пеликания
Скрит текст:
Здравейте.
Ако искате да отидете до УМБАЛ Св. Марина по бул. Хр. Смирненски е възможно. Инфото е от вчера, аз дойдох от ЛИДЛ и успях да стигна.
Близко до Света Марина. Иначе да, дори булеварда се води затворен, но може да се минава с кола.
Благодаря Ви.

# 530
  • Варна
Здравейте! Наскоро да сте поръчвали детска торта и да сте доволни? И най вече да са нормални цените им, защото във "Sweet Rose" вече са дигнали цените от 8-9 до 15лв на парче. Чери и Секулидис не правят детски торти.

# 531
Тази година за рождения ден на дъщеря ми поръчахме от Sweet atelier, доволна съм. Вероятно пак от там ще поръчаме. 8.50лв. беше парчето през януари тази година, не знам сега как са цените.
Предни години за рождените и дни поръчвахме от Ламор и Дороти. На Дороти тортите са евтини, пресни, жената е много любезна и се старае, обаче нито на вид е нещо особено, нито на вкус. На Ламор тортите вече не са това, което бяха преди.

# 532
"Sweet Rose" вече са дигнали цените от 8-9 до 15лв на парче.
Уау аз се възмущавах на Чери преди седмица, че 8 лв. парче а с намалено количество наполовина от пролетта

# 533
Здравейте! Наскоро да сте поръчвали детска торта и да сте доволни? И най вече да са нормални цените им, защото във "Sweet Rose" вече са дигнали цените от 8-9 до 15лв на парче. Чери и Секулидис не правят детски торти.
Препоръчвам Иванила с две ръце. Зависи от самата торта, но със сигурност парчето е под 10лв.Те правят десертите на БМ, който са страхотни!

# 534
Мармалад . Поръчвах лятото, беше с декорация маша и мечока и се получи страхотна и на визия и на вкус!! ( има парчета от 8 до 12 лв според сложността се определя , проверете в гранд мола , жената която се занимава с тортите е изключително мила и отзивчива

# 535
  • Под Слънцето
Някой знае ли дали в Кик има декоративен пълнеж (този дето се слага на дъното по кошници, например) довечера ще ходя до Гранд мол и ако има да взема..
https://m.olx.bg/d/ad/kokosova-treva-za-dekoratsiya-CID262-ID97xtM.html

Има в Кик, но като цяло бедно на коледна декорация.
От Пепко в Кауфланд  на ПКИ-то забърсах 2 коледни покривки.
А от Майбест на Синчец един тишлайфер, който много ми хареса.

# 536
Глас от мен за Мармалад.
Ами за парите са си повече от чудесни.
На майка ми любимата 🍰 идва по 5 и малко парчето. Имат и каталог с детски торти.

# 537
Откъде да си купя, ако има някъде такава кошница или подобен модел от върба

# 538
Препоръчвам Иванила с две ръце. Те правят десертите на БМ, който са страхотни!
Не знаех, че те правят за БМ
Страхотни са им тортите Heart

# 539
Момичета, добра фризьорка във Възраждане, Младост, Владиславово? За подстригване и балеаж и ако може да не иска майка си и баща си.

Общи условия

Активация на акаунт