⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Аз съм в издирване на гинеколог, който да има и колпоскоп. Освен Корновски и Узунова някой друг сещате ли се?

И отзиви за д-р Драгнева съдов хирург, някой правиш ли е склеротерапия там, че до сега все ходех при Големанов?
Филев 👍

# 511
АГ - др Анжел с две ръце.
Мурад твърдо не от мен

# 512
  • Варна
Аз съм в издирване на гинеколог, който да има и колпоскоп. Освен Корновски и Узунова някой друг сещате ли се?

Стефан Фъртунов. Но в частния му кабинет. И ехограф има, и колпоскоп.

# 513
  • Варна
Колпоскоп има и д-р Яков в Майчин дом.

# 514
  • Варна
И д-р Александров (син) в "МЦАР" Варна.

# 515
Все още търся майстор който разбира от фурни. Мисля, че ми е изгорял единия реотан на фурната, а идат празници ще се пекат много неща Simple Smile
088 824 6122 - Стефан
Благодаря за координатите. Звъннах му, но той ми затвори Grinning

# 516
  • Варна
Така и така сме на вълна лекари: невролог, който да помогне за справяне с мигрени?

# 517
Pea, съжалявам, че така се е случило. Надявам се да намерите някой, преди да е дошъл ред на голямото печене! Simple Smile

# 518
  • In transit
Така и така сме на вълна лекари: невролог, който да помогне за справяне с мигрени?
За Д-р Пресиян Дюкмеджиев знам, че е най-добрият в тази област.

# 519
  • Под Слънцето
Хей, някой може ли да ми каже как се казваха тези магазини от веригата за домашни потреби? Един такъв има на Ген. Колев над пазар Чаталджа до биомагазина. Друг има  в Цветния успоредно на Роза..

# 520
  • Варна
Хей, някой може ли да ми каже как се казваха тези магазини от веригата за домашни потреби? Един такъв има на Ген. Колев над пазар Чаталджа до биомагазина. Друг има  в Цветния успоредно на Роза..

Май бест?

# 521
  • Под Слънцето
О , да ! Благодаря , Киса!

# 522
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
По спомен на Роза е Тип топ. Сигурна съм защото ми се е случвало да ми дават талон за отстъпка за определена дата.

# 523
  • Под Слънцето
По спомен на Роза е Тип топ. Сигурна съм защото ми се е случвало да ми дават талон за отстъпка за определена дата.
Няма много значение, де. Ще ги обикалям за декорации тези дни. Предполагам, са заредили вече. Днес обрисах Росини и взех каквото ми хареса.

Мерсаж за инфото и на теб!

# 524
На Роза е Тип топ, а на съседната улица по-нагоре е Май бест(преди Каса феличе в ляво).

Общи условия

Активация на акаунт