⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 42 637
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
  • Deutschland/HE
И аз препръчвам този в Гран Мол, носих часовник за смяна на каишка, препоръча ми каишки, при това не най-скъпите, но кожени и направи допълнителни дупки. Много бързо и акуратно работи.

# 676
Това намерих в търсачката, магазинът им е във Варна. Също и в Лидъл има дървени влакчета разнообразни, според мен хубави, и могат да свършат работа. Някои са с батерии и ако искате да се върти около елхата можете да го приспособите някак.

Такова влакче търся

# 677
Здравейте!
Да занете дали в Чайка има някъде фотокабина? С малко дете съм и искам да отида направо. Ако няма в Чайка - някъде Левски, Чаталджа? Благодаря!

# 678
Фотокабина май имаше в сба на пазар левски.

# 679
  • Варна
Фотокабина има в малкият търговски център на Никола Вапцаров.

# 680
  • Варна
Освен в посочените, има и в Търговската сграда на ,,Осми Приморски полк" 115

# 681
  • In transit
Фотокабина май имаше в сба на пазар левски.
Май я махнаха наскоро. Гледам, че там сега има банкомат.

# 682
А, не знаех, отдавна не съм ходила в този магазин. Съжалявам.

# 683
Някой знае ли от къде мога да купя електронен таймер за шах.Сина  ми това си е поръчал за Коледа,но не искам да поръчвам онлайн,че сега е лудница с доставките.

# 684
Има ли някакви психологически групи групи в града, място, на което се събират хора с интерес психология? Гледам, че по другите градове различни психолози организират групи, събития във фб, а тук все не попадам.

# 685
Има, да. Аз съм ходила при Кремена Ненкова.

# 686
Горния пост ме подсети, че бих посещавала група за справяне със старховете ни. Но най-вероятно не съществуват такива.

# 687
Имам нужда от среда, в която да се разговаря на различни теми, интелигентни хора, нови запознанства. Не хоби или спорт, а разговори и предположих, че в тази посока е добре са търся.

# 688
Здравейте, къде във физически магазин предлагат горещ шоколад на клечка "Мо Ме"
Или подобен на него?

# 689
В търсене съм на първа детска количка. В кои магазини във Варна са налични колички на Easywalker Harvey 5 premium, освен в Борса Бебино? Имате ли отзиви за нея или за по-стария модел?

Общи условия

Активация на акаунт