⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 030
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Има ли в града магазинче(та), където има суперкачествен, вкусен и интересен шоколад и шоколадови бонбони, от марки, които не се намират в мас маркетите. Белгийски, швейцарски, или друг...? Нещо, което не можеш да купиш от супермаркетите, паркмарт или фрийшопа.

Наскоро гледах в квартал левски има магазин за бонбони , но не знам дали работи още. Казва се "Сладки изкушения"

Знаете ли някой магазин около Тракия, откъдето мога да купя възглавничка за пътуване?

Деклатона е на близо. Там би трябвало да има, иначе Джъмбо.

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 15:17 от itshristina

# 76
  • Deutschland/HE
В магазина за куфари в Образцов дом сигурно има.

# 77
Има ли в града магазинче(та), където има суперкачествен, вкусен и интересен шоколад и шоколадови бонбони, от марки, които не се намират в мас маркетите. Белгийски, швейцарски, или друг...? Нещо, което не можеш да купиш от супермаркетите, паркмарт или фрийшопа.

На ул. Селиолу 28-30 има магазин за италиански стоки Farfale- има много различни видове шоколади, бонбони.

# 78
  • Варна
Тук https://www.facebook.com/4312coffee/?locale=bg_BG
Шоколади и бонбони, идеални за подарък. В обекта, който е на "Воден". На "Преслав" няма.

# 79
Здравейте, имам направление за ехо на млечни жлези по НЗОК. Някой успял ли е да се запише някъде за преглед по каса ? Благодаря предварително!

Аз ходих в Сити клиник при Темелкова. Останах доволна, обяснява добре и е много мила.

# 80
  • Варна
Здравейте, имам направление за ехо на млечни жлези по НЗОК. Някой успял ли е да се запише някъде за преглед по каса ? Благодаря предварително!
Да, при д-р Куцаров в Аспарухово.
Него го няма. Мисля, че октомври ще се върне, нещо такова.

# 81
Проверете в МЦ Русев - д-р Стоева. Аз ходя при нея.

# 82
Може ли да препоръчате УНГ за възрастен ? Тези които посещавам от Курортна и Сити Клиник са в отпуска поне до 6 Септември а ситуацията почва да става нетърпима ...
Оказва се голям проблем да намериш читав лекар посред лято. Всички са в отпуски ...

# 83
  • In transit
Lan, д-р Венета Войчева, прегледжа в Майчин дом, нямам идея обаче дали преглежда някъде другаде и дали работи по каса.

# 84
Велин Велчев в кликика Нова. Час се записва през Супердок или на телефона на клиниката. Последните години ме е спасявал десетки пъти от синузит и усложнения.

П.с. даже има час за утре.

# 85
  • Варна

Аз ходих в Сити клиник при Темелкова. Останах доволна, обяснява добре и е много мила.
Доктор Темелкова преглежда по каса? Аз я посещавам всяка година, но винаги съм плащала, мисля че е само платен прием. Иначе и аз я препоръчвам.

# 86
Може ли да препоръчате УНГ за възрастен ? Тези които посещавам от Курортна и Сити Клиник са в отпуска поне до 6 Септември а ситуацията почва да става нетърпима ...
Оказва се голям проблем да намериш читав лекар посред лято. Всички са в отпуски ...
Щерева от Санита. Дано не в  отпуск, проверете на рвгистратура. Приема без час всеки ден до 12.

# 87

Доктор Темелкова преглежда по каса? Аз я посещавам всяка година, но винаги съм плащала, мисля че е само платен прием. Иначе и аз я препоръчвам.
Аз се обадих в клиниката и попитах за максимално скорошен час , нали 1 месец важи направлението и се паднах при нея.  Явно се редуват някои лекари там в определени дни да преглеждат с направления.

# 88
  • Варна
Цитат
alethea -
Миналата година ги праха във Виница, ето тук Тепавица.
Чудесни излязоха!
Като чисто нови, особено един шарен, детски килим.
https://www.perem-perfektno.com/index.php?show=objects&action=details&id=14

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=557121396210475&set=a.55 … 1366210478&type=3

Бих искала да благодаря за споделеното от  alethea Flowers Hibiscus Останах изключително доволна от изпирането на килимите.
Препоръчвам фирмата!

# 89
Много се радвам, тази година също дадох два килима, абсолютно отново останах очарована/

Някой има ли мнение за доц Калева хематолог в сити Клиник?

Общи условия

Активация на акаунт