⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 44 125
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Аз също се нареждам за препоръка на добър гинеколог.
Също за профилактичен преглед, но искам по-обстоен и някой при който прегледа не е 2мин.

# 496
За АГ препоръчвам Христина Христова в център Марешки. Доволна съм много от нея, преглежда обстойно.

# 497
Аз също се нареждам за препоръка на добър гинеколог.
Също за профилактичен преглед, но искам по-обстоен и някой при който прегледа не е 2мин.
Илиан Иванов в медикал плюс.

За бременност др Казаков в Майчин Дом.

# 498
Чувала съм добри отзиви за д-р Мая Горчевска, часовете като цяло се спазват, но мен ме отказа това, че чакалнята е тясна и задушна, а има доста хора по коридора, чакащи за други специалисти на етажа.

За хормонални проблеми съм доволна от д-р Елица Желева, почти винаги има час от днес за днес. Пусна изследвания и ме прати на еднокринолог преди да ми предложи терапия.

# 499
deede, какви са симптомите?

Извинявам се за късният отговор, не бях влизала.

Ами при мен се появиха болки, дискомфорт, затрудни се изхождането. В крайна сметка толкова се влоших, че влязох в болница. Но аз имам сериозни проблеми с червата, при вас може да не се случи така. По принцип колагена би трябвало да повиши хидратацията в червата, помага за чревното здраве, регулира секрецията в червата, при стомашни язви и подпомага заздравяването на чревната лигавица.
Много моля да не приемате, че казвам че и вие ще стигнете до болница. Стомашните или чревните(в моят случай) проблеми при всеки са различни и дори и с една и съща диагноза можете да имате различни симптоми, точно затова при мен е било едно при вас може да е друго.
Накратко, колагена влоши състоянието ми, затова казах с повишено внимание! Следете се и при всяко отклонение го спрете!

# 500
В търсене съм на личен лекар за възрастен в района на ХЕИ Сити Клиник или окръжна. Някои с мнение за К.Граматикова и Г.Граматикови? Искам ако ми се наложи да отида "спешно" да не ме изгонят защо не се обади, а нормално да ми кажат изчакайте и ще бъдете прегледани. Ако се обадя, че съм болна и искам преглед да не ми даде час от понеделник за петък. Направление обикновено взимам 2-3 в годината за АГ, та те не са ми толкова важни.
Ако са ми нереалистични очакванията кажете ми Grinning

За Аг съм доволна от др.Кузманова, др. Гермнанов, др. Кирилова. При последната обаче не съм ходила отдавна, гледам че е на друго място вече.

# 501
  • In transit
May_sea, д-р Кирилова, за тази, което работи и в онкогинекологията в Плевен ли става дума? Ако е същата, не бих я препоръчала...преекспонира нещата с цел да бъде интересна, което не ѝ прави чест, като лекар.

# 502
Преди много ми помогнахте със съвета за Макметал, изнесоха старата пералня, всичко точно. Сега пак искам да попитам - изхвърляне на стари мебели, хамалски услуги, нещо такова. Имам намерение да подменя дивана.

# 503
  • Варна
Виж в интернет кога минават за вашия район да извозват едрогабаритни отпадъци. И вечерта преди съответния ден просто го изнеси и го остави до контейнерите. Точно така пишеше в сайта на общината, когато аз проверявах преди месец и нещо. Изхвърлих по този начин гардероб, наистина минават с едно камионче и ги взимат.

# 504
May_sea, д-р Кирилова, за тази, което работи и в онкогинекологията в Плевен ли става дума? Ако е същата, не бих я препоръчала...преекспонира нещата с цел да бъде интересна, което не ѝ прави чест, като лекар.

Да за нея. Винаги има положителни и отрицателни мнения.Няма лекар само с положителни. Радвам се, че се включваш с мнение. При мен беше първата, която позна ендометриоза и беше права.
Др Кузманова също не е от най-харесваните в темите. Но аз и няколко приятелки които съм пратила са доволни.

# 505
Виж в интернет кога минават за вашия район да извозват едрогабаритни отпадъци. И вечерта преди съответния ден просто го изнеси и го остави до контейнерите. Точно така пишеше в сайта на общината, когато аз проверявах преди месец и нещо. Изхвърлих по този начин гардероб, наистина минават с едно камионче и ги взимат.
Благодаря за съвета, но ако имаше кой да го изнесе, нямаше да се интересувам за хамалски услуги. Simple Smile

# 506
В търсене съм на личен лекар за възрастен в района на ХЕИ Сити Клиник или окръжна. Някои с мнение за К.Граматикова и Г.Граматикови? Искам ако ми се наложи да отида "спешно" да не ме изгонят защо не се обади, а нормално да ми кажат изчакайте и ще бъдете прегледани. Ако се обадя, че съм болна и искам преглед да не ми даде час от понеделник за петък. Направление обикновено взимам 2-3 в годината за АГ, та те не са ми толкова важни.
Ако са ми нереалистични очакванията кажете ми Grinning
В ДКЦ 4, в двора на Окръжна, Дарина Маврудиева. Няма записване на часове (влиза по реда на пристигане), никога няма да ви върнат, дава вианги направления.

# 507
  • Варна
Аз съм в издирване на гинеколог, който да има и колпоскоп. Освен Корновски и Узунова някой друг сещате ли се?

И отзиви за д-р Драгнева съдов хирург, някой правиш ли е склеротерапия там, че до сега все ходех при Големанов?

# 508
  • Deutschland/HE
Дейзи, баща ми ходи при д-р Драгнева и е доволен, прави му обстоен преглед и доплер, но за склеротерапия не знам. Ходил е и при Ангелов, но не е доволен.

# 509
  • Варна
Дейзи, баща ми ходи при д-р Драгнева и е доволен, прави му обстоен преглед и доплер, но за склеротерапия не знам. Ходил е и при Ангелов, но не е доволен.
Благодаря. Записах час за 30.11.ще я видя. 3 пъти бях при Големанов обаче е грубиян и джаста - праста. За това го сменям.
Моя приятелка години наред ходи при Ангелов последните пъти и тя недоволна. Вика явно вече от старост му убягват детайли, а тя е много прецизна.

Общи условия

Активация на акаунт