⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 42 677
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Здравейте, бихте ли ме насочили към магазин за мъжки работни  зимни якета по-бюджетни.
Търся телефон на техник за перални, от който сте доволни.
Благодаря!

# 601
Магазините за работно облекло. Има такъв срещу хотел Голдън Тюлип. Но пак зависи какво зимно работно яке търсите. Има много различни видове.

# 602
  • Варна
Магазините за работно облекло. Има такъв срещу хотел Голдън Тюлип. Но пак зависи какво зимно работно яке търсите. Има много различни видове.
Благодаря, дебело , да не е скъпо ,ако е и  непромокаемо още по-добре.

# 603

Някой купувал ли е от кауфланд такъв течен ариел на промоция и доволен ли е? Да не са ментета.. свекърва ми казва че не правили пяна

# 604
Мале кауфланд какви изманци са. Вчера с майка ми взехме от дм тончо тия препарати за под 40 лв и двете. Какви 71 лв намаление на 35 лв. 😲😲

# 605
  • Варна
Течните по принцип почти не правят пяна. Ако има голямо количество пяна, значи е твърде много препарата. Поне аз като пера се образуват малко балончета, но не чак пяна, изпират се и миришат добре дрехите.
За кауфландските не вярвам да са ментета.

# 606
  • Под Слънцето
Някой излизал ли е?  Има ли градски транспорт изобщо?
Камиона за боклука  не е минал.

# 607
Видях автобус .... въпросът е дали утре сутрин ще има редовен транспорт, че каквото време е ....

# 608
Пред блока ни е като след война... листа, клони, паднали мазилки и гипсокартин, улуци се веят от покривите... за градския транспорт не зная, но във ФБ постоянно пускат снимки и навсякъде улиците са задръстени от клони и боклук..

# 609
  • Варна

Благодаря, дебело , да не е скъпо ,ако е и  непромокаемо още по-добре.
[/quote]

Срещу училище "Гео Милев" , в МЦ "Младост"също има някакъв магазин за работно облекло. И срещу затвора, до Лагард има. Вероятно ще може да намерите нещо много добро и бюджетно и по вторите употреби.

# 610
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Кризисния щаб заседава от 13ч.днес. Ще решават дали да обявят неучебен ден за училищата.

# 611
   Препоръчайте, моля, добър ортопед. Имам ЯМР. Ходих при двама и виждат различни неща... Според единия съм за операция, според другия не. Объркаха ме. Реших, че ми трябва и трето мнение.

# 612
Др Преслав Пенев - ортопед

# 613
  • Варна
Има паднали дървета, навсякъде купчини листа и кал, хлъзга се дори колата. Клони, кабели... Опитват да чистят. ГТ има, доколкото видях, но колко е редовен, не знам.

# 614
  • Варна
  В Чайка съм, преди малко слънчо се показа и реших да сляза пред/около блока ,да поогледам, но тъц! Входната врата е северна, метална, не успях да я отворя от вятъра.

Общи условия

Активация на акаунт