⚓ На пазар във Варна - тема 74 ⚓

• 42 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
Около пазар Чаталджа има ли магазин в който продават мъжки пижами хубави?

# 646
Ако в кинкалерията където споменаха в преден пост не стане
Пробвай тези които оправят чанти, https://maps.app.goo.gl/ndQJ68j2ab9eC6NT8 ( до Джамията м/у Дрин и Бенковска )

# 647
Здравейте! Не е много по темата, но реших да попитам вас. Препоръчайте ми човек който да ремонтира сушилнята ми. Намирам се в Провадия. Благодаря!
Аз ползвам тези, но за Варна. Нищо не пречи да звъннете и да ги питате дали не биха препоръчали или пратили някой. https://techno-slavelia.com/ Работят и ремонтират на място вкъщи. Преди тях бях звъняла на ЕнСиЕм - искаха да вземат сушилнята при тях Anguished отказах, малко съм мнителна дали ще се върне с всички оригинални нови части.  Smiley

Casual,  сега се връщам - стана в кинкалерията, добре я направи човека, нищо, че иначе като цяло беше малко кривичък или не съвсем в настроение, но нищо Smile не ми пречи.

# 648
  • Варна
" Pисуване и вино" къде бихте препоръчали?

# 649
Надя Делчева - Cheers art class

# 650
Около пазар Чаталджа има ли магазин в който продават мъжки пижами хубави?
Реа, няколко магазинчета за бельо и пижами има -  и вътре в пазара и едно откъм булевард Чаталжда. Доколко има избор - не съм сигурна.

# 651
На ген. Колев в магазина за бельо мисля че предлагат и пижами.

# 652
Къде мога да намеря продукти на Канту?

# 653
Къде мога да намеря продукти на Канту?

На  ул. Селиолу 3-  в HairMAG има.

# 654
От къде мога да купя комплект за пача?

# 655
Виждали ли сте някъде коледно влакче за елха?

# 656
  • Варна
Това намерих в търсачката, магазинът им е във Варна. Също и в Лидъл има дървени влакчета разнообразни, според мен хубави, и могат да свършат работа. Някои са с батерии и ако искате да се върти около елхата можете да го приспособите някак.

# 657
  • Под Слънцето
Кити, какъв комплект ти трябва? Купуваш 3 крачета, вариш ги. Цедиш бульона , отделяш месото от кокалчетата и го нарязваш, вариш 1 л прясно мляко. Отделно запържваш олио и червен пипер, сипваш всичко в тенджерата с мляко, вариш още 20 мин и си ти. Да не забравиш чесън. Много! Wink

Дрийм, от Росини си имам от мин година. А по-предната година докато умувах дали да инвестирам и в такова, взеха, че ги изкупиха. Сега има. Побързай Wink

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 15:21 от TopsyG

# 658
  • Варна
kitty007, комллект рядко се намира, по-добре/ както TopsyG каза/ си купи крачета, уши, език, свари ги със зеленчуци и подправки, почисти, нарежи и ако е за топла супа -застройка, ако е за желе - без нея.

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 15:47 от Пеева

# 659
Значи в месарските магазини има?
Знам, че звучи малоумно въпроса, но скоро не съм посещавала такива магазини, за това питам .

Общи условия

Активация на акаунт