🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXI 🎬

• 58 381
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
"Създателят" как е? Ние смятаме този уикенд да го гледаме, трейлъра беше хубав.
[/quo
Гледахме го, много хубав беше, бихме го гледали пак, единствено края му е тъжен

# 226
Най-накрая успях да гледам Sound of Freedom u не ми хареса.

Последна редакция: ср, 04 окт 2023, 22:59 от Анонимен

# 227
  • в сърцето на един мъж...
А къде успя да го гледаш?

# 228
Качиха го в този сайт уикенда и го мернах.
https://flixtor.to/home

# 229
  • в сърцето на един мъж...
Мерси много!

# 230
И аз доста време го търсих, но не го намирах. В сайта е и с добро качество. Не е съвсем лош филмът, но е на светлинни години от Lilya 4-Ever, например.

# 231
Здравейте гледах  във  Нетфликс
Nowhere  -  средна работа е филмът, беше ми интересен мадамата как измисляше нови и нови методи за оцеляване.
Reptile - Хареса ми! Страхотен Бенисио Дел Торо и Джъстин Тимбърлейк. Гледайте го 😍

# 232
И аз гледах вчера Nowhere и хич не ми беше интересен, през повечето време превъртах уж в очакване нещо да се случи, а то все едно и също. Голяма загуба на време, а из целия фб ми се мяркаше този филм и отзиви за него, пък той толкова скучен се оказа…

# 233
Да нищо особено не е филмът. Все пак си беше притеснително оцеляването във океана с новородено бебе. Креативна беше майката 😁

# 234
  • Бургас
Влизам, за да препоръчам „Words And Pictures” (2013). С Клайв Оуен и Жулиет Бинош, като Учители ( да, с главна буква!) по английски и изобразително изкуство ...
Винаги съм обичала филми на училищна тематика, още от "На учителя с любов"...
Филмът ми допадна, защото засяга темата за езика, словото, общуването, дигитализацията на света и мозъците ни... Но далеч не се изчерпва с това. Героите преживяват сложни и трудни житейски моменти... Великолепен Оуен, имаше един момент, в който изпълнението му ме разплака напоително...
Има общи теми с един друг , също "преподавателски" филм с Хю Грант - „Професор по неволя“/The Rewrite(2014).
 Подсети ме и за  "Как да правиш любов като англичанин"/"Some Kind of Beautiful". Колкото и да са различни тези филми,  едно е очевидно- обучението на младото поколение не е лесна работа, но пък се отплаща с обич към призваните преподаватели...

# 235

Гледах пъзела на кино. 8/10 му давам ,на мен ми хареса ,има интересен сюжет и финал.

# 236
Reptile/Netflix и от мен една препоръка,много добро крими,известни любими актьори👍.Хареса ми как е заснет филма,едно супер мрачно и напрегнато преживяване.

# 237
Fair play по Нетфликс. В началото изобщо не се разбираше каква ще е драмата в целия филм, уж двама влюбени, ще се женят, а после стана много странен сюжета. Хареса ми замисъла и изведената идея, че много често мъжете се комплексират от успехите на жените, това ги подтиска, измислят си истории за жените само и само да оправдаят неуспехите си, като в крайна сметка връзката се проваля и от това, че работят на едно и също място. Хареса ми, но през цялото време очаквах някой някого да убие, така и не се случи. 😀

Reptile сме го загледали също, но вечерта стана късно и го спряхме. Засега върви доста интересен и той.

# 238
  • софия
https://www.imdb.com/title/tt14909314/ Изгори всички мои писма.
Намерих го във филми123.Препоръчвам,

# 239
Препоръчвам Fair Play, страхотен е!

Общи условия

Активация на акаунт