🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXI 🎬

• 58 269
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Артемис,къде го гледа?

# 646
  • София
Теглих го от бананите.

# 647
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Време е да лягаме в окопите и да събираме гилзите...

Ето и кои мюзикъли продължават борбата!

1. Мамма Миа! - 29 гласа

2. Брилянтин 26
3. Коса 20
4. Мулен Руж 19
5. Ах, този Джаз 18
6. Кабаре 14
6. Аз пея под дъжда 14
6. Ла Ла Ленд 14
6. Фантомът от операта 14
10. Бурлеска 13
11. Уестсайдска история (1961) 12
12. Чикаго 11
12. Исус Христос суперзвезда 11

Скрит текст:

# 648
Лабиринтът на Фавна е един от най-любимите ми филми въобще ❤️. Гласувах още за Лепо село лепо горе, Танджеринес и спасяването на Редник Раян, Тънка червена линия и враг пред портата.

В класацията ми липсва Sveti Georgije ubiva azdahu от 2009, много е добър като всички сръбски филми за войната. Както и Ничия земя от 2001 на Данис Танович, той е още по-добър.

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 07:59 от T.Valcheva

# 649
  • Glasgow
И No mans land на Данис Танович. Имаше Оскар за чуждоезичен в началото на века, ако не се лъжа.
T. Valcheva заедно сме писали. Аз след този филм нямах сили да излеза от киното.

# 650
Охо на кино, аз тогава съм била втори клас и гледах Ледена епоха 😆, но преди години го открих и бях впечатлена, той е някаква копродукция между Босна, Словения и други държави.
Също Анклав пак сръбски препоръчвам, за Косово е.

# 651
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
"Девета рота", "Сталинград", "Враг пред портата" велики филми, велики! За цвят "Лабиринтът на Фавна" и "Доктор Живаго", слагам и нашия "Тримата от запаса" на пръв поглед хумористичен, но втората половина към края си е чиста драма.

# 652
  • Glasgow
Аз бях прясна студентка, даваха го в едно европейско кино в Пловдив, не знам съществува ли още. Сега даже ми зазвуча в главата финалната песен, местна приспивна песен за деца.
Ред. песента. Дори сега ми потекоха сълзи
като я пуснах, след толкова години.  https://youtu.be/garLWjfqsGw?si=Xp90f12AGaP91Ja5

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 08:28 от Jokerr

# 653
Оле. Никак не ми е любима тази тема. Гледала съм някои...случайно.

# 654
  • в сърцето на един мъж...
Дойдоха ми малко опциите за гласуване Sad

# 655
Аз не обичам военни филми; гледала съм някои, но не са ми любими.

# 656
  • София
Добавил съм сръбските филми + сетих се за Гласът на Вятъра с Ник Кейдж (за кода на индианците навахо ако не се лъжа по време на ВСВ).
Сетих се и за много силния Цар на войната, пак с него, ама той не е точно такъв жанр. По-скоро трилър/драма.
И още нещо, Кървав диамант с Лео и Джени (мой много любим филм) си го пазя за драмите. Той не е нито епос, нито военен, някъде по средата и си е драма.

Упс, добавям и най-якия военен екшън с подводници - Подводница U-571

😊

# 657
Гласувах наново 😊, много обичам военни филми, но явно изобщо не ми личи или се очаква от жените да не си падат по това, защото веднъж едно момче ми каза, че съм му изглеждала като момиче , което гледа Доктор Куин лечителката. 😐😂🤣😬

П.С. скоро беше международния ден за Холокоста, може такава класация някога за филми за Холокоста, (или те спадат към драми). Сетих се и покрай Jojo заека, а може и класации на черни комедии.

# 658
Не обичам и аз военни филми, но съм отметнала някои.

# 659
Много от военните филми,(да не кажа всички) от миналото са нереални и в крайна сметка осакатени от пропагандата... Но днес лека-полека се променят... Вижте сериалът "Морски тюлени" с Дейвид Бореанас...

Общи условия

Активация на акаунт