🎥 Всичко за филмите: Гледах! Искам да споделя! Ревюта, премиери, новини...LXI 🎬

• 58 362
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
А аз - след Lobster. Затова и до "Клети създания" няма да припаря на кино, знам си капацитета Sweat Smile

Анкетата ме връща в детството Heart, въпреки че си е казано "анимации", а не "детски филми". За втората част няма да ми стигнат гласовете.

# 586
  • Berlin
Lobster го гледах точно заради темата за филмите, иначе едва ли бих го гледала (също и онзи с Том Харди, където цял филм говори по телефона). И двата ми харесаха, нестандартни и различни от филмите, към които посягам обикновено.

И на 2рата анкета за анимациите ще се реве, за Добрия динозавър и Джак Скреж.😭💙

Допълвам с предложение: The Croods (ако не бъркам изписването), за праисторическото семейство.

# 587
QUEEN ROCK MONTREAL: Няма нужда от дълъг коментар. Абсолютна наслада за слуха. 10/10.

# 588
  • Glasgow
Poor things ми подейства терапевтично😇още осмислям. Имаше нещо уес андерсовско в сцените. Ема Стоун е извънземна.
Четох за прожекции в София, че хора излизали от салона. Аз го гледах в напълно продадена зала на ранна прожекция в Глазгоу (че на късни вече са много пияни, шумни и досадни), никой не излезе. А уж "нямаше да му стъпят ', защото е  по новела на шотландски автор, действието вместо Лондон е в Глазгоу и много лично приеха, че режисьорът е решил да е Лондон (не че има отношение към сюжета🤷🏻‍♀️).

# 589
Мен този филм ме уплаши още с трейлъра - не бих го гледала.

# 590
  • Glasgow
Има малко в повече разрези и органи, но са за "целите на науката" 😁
От рекламите за предстоящи филми ми се стори интересен този https://m.imdb.com/title/tt21192142/

# 591
  • София
Мен този филм ме уплаши още с трейлъра - не бих го гледала.

Joy и аз се почувствах странно-шизофренично. Само от нездраво любопитство бих го гледала. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 592
Вие взехте ли си?

За мен Марвел вселената е мъртва, но още съм фенка на Робърт Дауни джуниър и Железния човек. Фигурката не е перфектна, но като за 5 лв е добре.

# 593
  • Галифрей
А виждала съм ги тези фигурки в Фантастико не знам,дали още ги има. На последък виждам,че слагат готини фигурки. ❤

# 594
Вие взехте ли си?

За мен Марвел вселената е мъртва, но още съм фенка на Робърт Дауни джуниър и Железния човек. Фигурката не е перфектна, но като за 5 лв е добре.

Да, взехме я за детето. Очертава се да е много голяма колекция, но следващите броеве ще са по 30лв май, та едва ли ще я събираме цялата.

# 595
Гледах Poor things. Разбира се, въобще не ми хареса. Много хора се чудят защото филма се казва "Клети създания", казах на майка след финала , че е за тези като мен, които загубиха напразно три часа от живота си с този неприятен филм.
Ема играе много добре, сигурна съм, че ще вземе Оскар и заслужава, но има и други които заслужават.
Имаше хора, които си излязоха и доста вк. и аз, които си ровеха в телефоните. Нито сюжета ми беше интересен, нито досадните постоянни сексуални сцени.

# 596
  • Glasgow
Между другото това с ровенето в телефоните е много неприятно за останалите зрители, защо просто не излезете

# 597
  • София
Пусната е новата анкета! 😊
Приключваме с анимациите с тази втора част, която е по-голяма от предватрително планираното, но няма как...
Срок - 5 дена. В петък или събота пускам следващия жанр.

Ето класиращите се анимации от първа част:
1. Цар Лъв 41 гласа
2. Рататуи 34
3. Красавицата и звяра 33
4. Търсенето на Немо 32
5. УОЛ.И 25
6. Аладин 24
6. Зоотрополис 24
8. Тайната на Коко 23
9. Малката русалка 22
9. Замръзналото кралство 22
11. Как да си дресираш дракон 21
12. Отвътре навън 20
13. Храбро сърце 19
14. Пепеляшка 18
14. Хотел Трансилвания 18
14. Играта на играчките 18
17. Рапунцел и разбойникът 17
18. Кунг-Фу Панда 16
19. Спящата красавица 15
19. В небето 15

Скрит текст:

# 598
Цар лъв печели заслужено Simple Smile
А сега се сещам, че Тарзан на Дисни май го нямаше в анкетата? Харесвах песните в този филм, не толкова сюжета.

Сега сигурно ще спечели Шрек.

# 599
  • София
Уф, е как може да не сме се сетили за Тарзанчо.
Хем даже преговорих Дисни анимациите.
Ами добавил съм го най-отдолу под Спайди.

Според мен ще е оспорвана битка между Ледена Епоха и Шрек. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт