Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 15

• 59 085
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Да, няма значение в случая. Обясних го така, за да го потърси съфорумката в аптека, а не в магазин за препарати, в случай, че реши да го ползва.

# 76
Има специален вазелин за кожа. Не знам дали с обикновен няма да стане. Но, ако е протрита, не се възстановява цвета. Може с кафяв маркер и после с вазелин.

# 77
Дева, благодаря и на теб! Не се бях сещала за вазелин, сега намазах някои участъци с обикновен такъв, определено има ефект, освежи се някак кожата. Още нямам отговор от ателието..

# 78
Момичета, помагайте! Вчера се върнахме от море и реших веднага да пусна една пералня… е така я пуснах, че оцветих почти всички дрехи .. 😂 Бях пуснала предимно, бели, розови, бежови … абе все светли е неутрални цветове .. обаче половината неща имат някакъв розов оттенък, който така и не разбирам от къде се появи, единствено пуснах едни светло-розови панталонки, които са нови, но съм ги прала веднъж вече и не съм видяла нещо да се е оцветило.. кажете сега, има ли някакъв начин или препарат,  да се изперат? Пуснах ги на 40 градуса, сега ще ги мина и на 60, но дали ще стане? Ако някой е имал същия проблем и се е справил, моля да сподели! 😁

# 79
В ДМ има едни прахчета за възвръщане на белия цвят. Използвах ги в края на учебната година, за да върна белия цвят на униформените блузи на ученичката. Бяха посивели от пране с не толкова бели дрехи. Ще потърся линк и ще кача.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-izbelvane-na … 010355487162.html

# 80
Нищо няма да помогне.
След морето и при мен нещо пусна синьо и оцвети прането. Подозирам роклята или плажната кърпа.
Пробвах с кислородни избелители, със солта на ДМ...сини са си още.
Не стана нищо, подобрение нямаше, камо ли възвръщане на предните цветове. Тениските хвърлих, едни хавлиени кърпи си ги ползвам със синия оттенък...Wink

Горните прахчета...сложих еквивалента им на поне 10...слаба ракия са...

# 81
На мнението на Тета съм, няма връщане назад. Имам и аз лош опит, не съм пробвала тези прахчета на ДМ, но някакви кърпички, избелващи пробвах, нищо не стана.

# 82
Прахчето е ефикасно. За розово мисля, че би свършило работа.

# 83
Прахчето е ефикасно. За розово мисля, че би свършило работа.

Пробвала ли си?

# 84
Наскоро, като си подреждах шкафа под мивката видях някакво пакетче за избелване на оцветени дрехи. Може и същото да е, нямам спомен и трудно ще го открия. Съществуват такива прахчета, не знам дали са ефикасни.

https://www.simplicol.bg/shop/obezcvetiteli/heitmann-za-universa … ehi-250-gr-detail

# 85
Хубаво качвате прахчета, но колко от вас са успели с тях да възвърнат цветовете на боядисани дрехи?
Така като чета, не много...
А и питането беше за личен опит...

# 86
Аз. Това ми помогна да върна белия цвят на униформените блузи на ученичката. Бяха откровено сиви, веднъж бях забравила черен чорап от предходното пране в пералнята. И той взе, че пусна. Е сивото не е розово, но споделих ЛИЧЕН опит.

# 87
Заваляни от неправилно сортиране, не е същото като откровено боядисани. За мен поне.

Но нека пробва. Тъкмо ще сподели цветните особено, и боядисати дрехи, дали са се оправили.

# 88
За щастие само една е почти изцяло оцветена, която е стара и я носих на плажа .. 😁 лесно ще я прежаля. Утре ще пусна пак и ще кажа, склонна съм да мисля, че е възможно да поизлезе нещо, защото както казахте не е синьо и не се е оцветило от нещо тъмно, тъй като нямаше нищо такова и като цяло нещо искрящо в прането. Тези с малките петна вероятно ще напръскам със Спот и ще кажа.

# 89
Здравейте! Някой ползвал ли е продуктите на Enjo, за да сподели впечатленията си? Моля да не пишат демонстратори, защото са пристрастни 😊

Общи условия

Активация на акаунт