АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
mmilena, столчето ви е страхотно, но по ми харесва на първата снимка модела  Mr. Green

Отивам да си сипя едно винце,че тая вечер никой не черпи Crossing ArmsЛека нощ!
Абе cvetyab и на мен така ми се струва... май никой не наля по нещо днес, останахме си с твоите почерпки от вчера   Grinning

Опс elli78, браво бе мило ама ти си наляла, аз докато пиша Mr. Green
Наздраве Wink

# 166
Ох, как ме изкушавате с това винце......... BlushОставих мъжо вкъщи - тъкмо си беше сипал...А аз се въздържах,4е ако ме спрат полицаите по никое време и им дъхна....... Whistlingи служебната карта няма да помогне.А да обяснявам 4е съм работеща мама и бързам да храня детето..... JoyНаздраве от мен Wink

# 167
  • София
Добро утро!

Бубче - успех мила!  bouquet

Валка - Калоян ми се струва, че държи палмата на ранобудниците. Хич не е поспалив. Ляга късно и става рано... Голям късмет извадих Laughing

Хайде отивам да го храня, че надава боен писък Joy

# 168
 Добро утро! Откакто си обърнах режима на лягане и ставане си седя сутрин сама във форума. Голяма скука-няма ядене и пиене.
 Поздравявам на патерица Пепеджинс и Снежко-бъдете щастливи и много обичани майки и съпруги!

Аз на анкетата отговорих,че не угаждам,но всъщност се опитвам да не го правя,а не се получава винаги.Освен това,бебетата все още не ни правят нищо напук и нарочно и няма лошо да получават любов в излишък- докато можем,да ги глезим,че скоро ще захитреят и ще започнат да изпробват границите на позволените неща- и тогава ще се наложи да сме по-строги и категорични.
Бубче,стискам палци за изпита-няма да посрамваш Ина,я!  Hands Thumbsup

Ще хвърля сега едно око и аз на близначките,че само слушах за тях-ама като гледам някой как се излага-на мен ми става неловко и гадно,та да видим дали ще ги издържа.
 От мен- bye

# 169
  • гр.София
Пак аз-днес съм сряда-но вече разбрах какво да правя Embarassed-беше за последно Animal Cow( ех,голямо теле съм!)

# 170
Хей,и ние днес сме ранобудни Partyсамо дето се напапкахме и пак в леглото.То така е хубаво,че и аз имам лично време Wink
                                 Хайде да сложа кафенце на станалите рано,тъкмо и аз си направих.

# 171
Ха добро утро  Laughing elli78  мерси за кафенцето  bouquetСупер ще ми дойде допълнителна доза. Аз сега уж пия, ама едвам гледам Tired.В4ера бях на работа до 00,30 и после като се прибрах и  като се ококорих... Shockedужас ooooh!Мъжът ми е станал към 3,30 да ходи до Плевен да взима техните и да ги кара към София , 4е сутринта са тръгнали за Франция при зълва ми.Ама не съм го усетила въобще.Дари  запо4на  да ми приказва  сутринта , да ми жърка в носа, о4ите... CrazyА на мен ми се спи- спи......КАкто и да е . Станх най-накрая.Сега ще се опитам да се съвзема някак си, 4е деня е пред мен.Разходки няма да има  и ще е тегаво вкъщи Rolling Eyes.

# 172
  • София
Добро утро! Hug
Мале, Кирил ли дойде в Люлин?! Пепър, ще ни отвее, ей!
Бланк, на мен по-трудно ми се вижда това, което ти правиш и се чудя как става, честно! newsm78 Какво време изтича?  Rolling Eyes
Бубче, успех на изпита!  Peace
Наш релвьо снощи ни взе акъла, не знам зъби ли са, какво е, но може и в Младост да са ни чули Tired
Забравих какво исках са пиша... ooooh!
П.П. Краси5 днес има р.д. видях, какво ли става с нея Cry

# 173
  • гр.София
Каква буря се е завихрила отвъд Околовръстното при Люлин Shocked-днес ще сме активни във форума,а не в разходките. А Кирил бил български емигрант в Германия,представете си!
elli,ще си пийна и аз от кафенцето ти-ще ми е N-ти брой за днес. Магазините не ми насмогват да зареждат мляко за каните капучино,които изпивам!
tedy,като си регистрирам ника при влизане във форума, в 1 прозорче пише,че времетраенето на сесията е 30минути. Аз докато се натуткам да чета и пиша-като кликна в/у "публикувай" ми отговаря-времето ви изтече,пререгистрирайте се.Ама ако го направя,ми изчезва всичко дет съм изписала. Сега вече,там където пише 30мин съм поправила на 60-и ще си кисна по-дълго регистрирана.

Айла-ти еднакво ли обличаш принцесите?

# 174
Добро утро и от нас!
ели78, мерси за кафенцето-имам нужда!
мис74, дано всичко с приятелката ти и бебчето бъде наред и скоро да си бъдат вкъщи и да се радват един на друг  Praynig
бубче, стискам палци!
ммилена, столчето е много весело, а Марти е голяма сладурана
велмар, и ние имаме проблем с килограмите и затова ядем каша през ден, но не я лишавай от мляко. Другите съставки в кашите са много по-калорични.

# 175
Привет от ветровит Бургас!   bouquet
dusheto, това което прочетох напълни очите ми със сълзи. Моя дядо е с такава диагноза...
Желая ти само късмет!Другото май зависиотнего....

Вчера в малкото време, което имах за форума бе увенчан с неуспех. Сървърът е зает и това е. Не можах да вляза въобще.
Инъче сме супер с малкия принц. Вече ядем всякакви пюрета. Браво на детето! Ставам че се събуди.....

# 176
Здравейте, ама и Младост не отстъпва на Люлин, то стана страшно с тоя вятър.
Аз чак сега пия кафе, от вчера баткото ни е на антибиотик, грипа го повали за 2 часа. Само се моля на Ангелчо да му се размине. Докторката обаче изписа и на него имуностимулант. Сага отивам да правя фреш, а после ще се опитам пак да се включа.

# 177
И ние сме от ранобудните днес. Последната седмица ми се буди всяка нощ в 3,30 като по часовник. Давам му да суче и пак заспива. Но сутрин към 6,30 - 7 сме гладни отново и хайде при мама в леглото да яде,докато аз дремя. Ако имам късмет може да откараме до 8,30 , но днес станахме още в 7,30.
Ели78 мерси за кафето и аз ще си позволя едно сега,защото на обед ядем зеленчуково пюре и не се кърмим. Иначе вчера си позволих едно кафе към 13,30 ,но като го накърмих в 15,00 ч. после като му се приспа към 16,00 ела да видите рев. Спи му се, а не може да заспи. Голямо друсане и разнасяне падна. Така че вече по внимателно ще действам с кафетата.
В Пловдив засега няма вятър и аз изпратих Тони на разходка с майка ми, за да мога аз да чета за изпита. Вече се уморих от учене и чакам края на месеца да отдъхна.

Бубче чакаме да се похвалиш след изпита. Понеже стискам палци пиша с едно пръстче. Wink

Надявам се това да ви накара да се усмихнете.
http://istini.hit.bg/

Аз отивам да залягам отново над учебниците.
Целувки на всички бебоци!   love001

# 178
  • софия
Здраейте и от нас  Hug!
Какъв е този вятър,какво е това чудо  Shocked?
Айла,мила,посмях се от сърце и аз  Laughing!
Честито на днешните ни месечинковци-МАРИЯ-МАГДАЛЕНА И КАМЕН   love001!
На нас татито ни се разболя  Sad. Надявам с Найа да се разминем  Praynig!
Миленка,честито столче,много е файско  Peace!
Велмар,моето мнение е също,че е по-добре да си правиш кашичката с мляко  Peace!
Аз днес съм на р.ден на една мнооого скъпа моя приятелка!Така,че ви черпя по случай нейната 25 годишнина !

# 179
Ех, elli78, кафенцето си го сервирала както го обичам  Heart Eyes Айде стягай Насето и се мятайте на едно таски и бърдже на гости да ми идвате  Party Че днес каквито ветрове се гонят на вън със сигурност разходка няма да има  Crazy

dani777k, да ти е жива и здрава приятелката!....Леле колко е млада, а ние как остаряхме значи  Blush

blanc, задай си по дълга сесия мила - моята е 3000 часа  Joy

Vasia
, дано  на малкия сладур да му се размине и не го прихване тоя гаден грип   #2gunfire

nana77
, нашия ден мило започва в 4 часа сутринта  smile3514

Айде ставам да свърша нещо...стига съм се размотавала  Blush

Общи условия

Активация на акаунт