АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Дари заспа сами4ка без да мрънка Hug.Ей така - както си седеще и прихлупи о4и.
Вася, дано Сашко се оправи бързо от този гане грип, и Ангел4о не прихване PraynigОх- по4вам ве4е да се притеснявам с тези вируси. И на работа вси4ки са болни, а аз само се моля да не прихвана нещо и да го занеса вкъщи при ДАри Rolling Eyes
Днес наистина ще бъдем активни във форума Laughing.поне няма да ние ску4но сами4ки в къщи.( и дано вси4ки имаме един безпроблемен ден  с нет Wink

# 181
Привет и от нас........
Благодаря за кафенцето на Ели 78.........
Вал Стеф-и на мен ми хареса повече 1-та снимка........"Пълнежа " ми го дадоха бонус за покупка над 100лв Joy  hahaha
Кайли-Много е яко това.Усмихвах се през цялото време,докато го четях.........Ще го сложа във фейвъритс и ще усмихвам  разни приятели......... Hug
Дани777 Да пийнеш на празника и за нас...... и да потанцуваш.........И аз съм на Рожден ден в събота и чакам събитието с нетърпение........
 Днес  Мартина  след седмици упорити тренировки,много пролята пот и мъки успя да си лапне палчето на крачетооооооооо.........
Днес ще пада яко чат...,спирам сега,че да ви пиша и по-късно.......
Пожелавам ви усмихнат, лесен и спокоен вятърничав ден.......... Heart Eyes

# 182
  • варненка от София
Здравейте мами и от нас!

Вчера бях ужасно притеснена, защото се оказа, че баща ми ще го оперират имал скъсан менискус и аз изпаднах в ужас. Той ме успокоява, че това не е сложна операция, че всички спортисти били така, ала бала, но аз като чух за операция и се шашнах, много ми стана мъчно, още повече, че не го знам как ще се оправи сам след операцията. Започнах да обмислям варианта да грабвам шушето и да идвам в София, та да му помагам. Все пак ще трябва да има човек при него след операцията, било то за домакинстване, било то за пазар, направо съм се побъркала. Изпитвам ужас от болници, имам фобия като звънне телефон, все си мисля, че някой за нещо лошо се обажда. След внезапните смърти на майка и на свекър ми, не мога да го преодолея този стрес и това си е. Още не съм си организирала мислите в главата как ще стане това, но може скоро да съм в София при татко. Той си има една дружка, но не знам дали тя ще отиде при него след операцията и ако откаже, ще се наложи да бъдем командировани. Ужасно се притеснявам, едничък ми остана таткото и все го мисля за каквото и да било.

Иначе шушето е в рамките на нормалното капризна, иска си внимание и обич детенцето и това си е.
Голяма смешничка е станала и много й се радваме с татито. Захранваме се бавничко, за сега сме все още на кашата на Милупа, но тези дни смятам да въведа картофа. В четвъртък сме на консултация и ще ни бият последното ДТК. Дано ми е здравичка до тогава, че да не отлагаме ваксината.

Относно кърмещите мами, пишете ме и мен при мадамските кърмачки. До трети месец бяхме на комбинирано, дохранвах с АМ, но от тогава до сега сме изяло на кърма и аз като Бубчето се надявам да кърмя максимално дълго.

Бубче, като те споменах искам да ти кажа, че имаш и нашата подкрепа за изпита! Стискаме си всичките палци и всичко, което има за стискане! Успех!  Hug

Ох, за сега ще спирам, че още не съм мила бебка за сутрешния тоалет и вече става неприлично късно.
Целувки на всички ви от нас!

P.S. Все искам да питам, започнахте ли да използвате чаши за бебчовците, какви марки, какви накрайници, от кога и т.н. Аз съм привърженичка на Авент, но не пречи да сондирам мнения по въпроса.

# 183
  • софия
Бубе,забравих да ти изпратя и нашата "джедайска сила",за изпита!Стикам палци и моите и на Найа-та!

# 184
  • гр.София
Хапвам тортичката на Dani с голям кеф- да кажеш на приятелката си колко народ си нагостила днес за нейно здраве( ама да не й представиш сметка за осребряване после Money)... И много се кефя на това,дето Кайли го е пуснала Peace
mmilena-сервирай нещо на детето, на празна маса си го сложила!
 Мисля си,колко ли бързо щрака на компютъра Велмар-та гълта сума ти букви,а пак й се разбира всичко. Ако се ошлайфам да пиша като нея- и 5минутна сесия ще ми стига Wink

# 185
Прави сте за времето днес и зависимостта му с форума Wink

щом чак и аз се разписах  Joy

тук ту пеква, ту задухва силно, и облаци има и не е много топло...
абе само за форум Wink

искам да запитам има ли тук всъщност друга мама която също като мен не просто кърми, а предлага САМО кърма,
без вода, без захранване?

Възхищавам се на Велмар, че работи и си гледа детето и дори тайничко и завиждам (благородно разбира се)
Понякога направо изкуквам...
Понеже сега живея в едно село до Варна и ме обзема чувството, че съм в капан Sad
В началото беше хубаво даже прекрасно. Чист въздух, спокойствие, паля си колата и оп за 15 минути съм в Морската градина
Просто прекрасно!
но... сега докторята ме набедиха за Епилептичка и нали се сещате как веднага ми отнеха колата Sad
а аз съм доста подвжен човек. Обичам срещи с хората, шумни компании и веселие
е сега представете си какво ми е да чакам някой да кандиса да ме закара до града Sad

така де... да се оплача и аз дето се вика  Mr. Green
Хубав и усмихнат ден на всички!

# 186
Леле- заваля гаден дъжд SickНяма на4ин Буб4ето да не се справи  с изпита.Ще и въри по вода WinkМарулка, не се притеснявай за операията на татко ти. НАистина е рутинна операия. Знам 4е минискус боли.МОят мъж претърпя много тежка операция на крака и в момента е  малко като робокоп- има една платка и 5 пирона в крака Shocked- кофти железа, ама оправят положението.ДОкато беше в болница инаха и си заминаха сума ти пациенти с операции на минискус.СПокойно PeaceВси4ко ще  е наред!

# 187
  • София
Валка - ми тогава се чудя дали да не кандидатстваме за един зет Mr. Green Хем сме красиви, хем ранобудни...демек работлив ще го пишем Joy

# 188
  • у дома
Привет  Hug
Може би не съм разбрала, каква точно анкета да пусна, затова пуснах и една за кърменето  Mr. Green
Ния също крещи и то нарочно го прави, когато не и обръщаш внимание  ooooh!  Аз твърдо съм решила да не купуваме проходилка  Naughty пък ще видим  newsm78 вчера си направихме страхотна разходка  Party, но днес в този вятър май няма да излезем, а и заваля  ooooh! Вчера годпожицата ми се намръщи на морковчетата, ама аз ги направих като бозичка с АМ и ги изпапка  Mr. Green
bubche, ще стискам палци цял ден, докато не се разпишеш, че си взела изпита  Peace Hug miss_74, моля се за твоята приятелка и бебчето й да бъдат силни и да се справят  Praynig
умрях от смях с тези тризначки  Joy  Aila, благодаря за линка  Hug развесели ме  Joy mmilena това с бебчето на 2 годинки направо ме разби  #Crazy Shocked elli78, благодаря за кафенцето, обожавам го с бита сметана  Hug а пък  виното ще си го оставя за довечера  Laughing tedi79, ние си пишем на лични от време на време с krasi5  Peace последно си търсеше работа. все още не са решили какво да правят  Sad Просто никога няма да може да име дете от любимия си мъж  Sad От последните изследвания я съветват да не опитват отново да си направят бебе  Sad

докато пишех сте публикували повече от 10 отговора, а на всичкото отгоре и Temporarily Unavailable, затова пускам каквото съм написала пък след като се нахраним ще чета и дописвам   Mr. Green

# 189
  • София
Да, хубаво е това, дето Кайли го пусна, но съм го чела. Peace Успех и на теб на изпитите!
А на този Кирил синът и щерката му направили подарък, като купили за р.д. ураган на негово име. Колко странно. Хората и звезди си подаряват... Егати подаръците! ooooh!
Дани, Ч.Р.Д. на приятелката ти! Младичка е, вярно. Ех!
Васиа, дано баткото се оправи бързо и Ангелчо не прихване! Praynig
Момичета, защо не пиете ремантадин, профилактично - взима се по 1 на ден, но само за тези, дето не кърмят. Мен това ме спаси, но по схема, че бях вече болна. Това л-во си е точно противогрипно.
Марулка, дано всичко с татко ти е наред!  Praynig
Гвендолин, разписвай се по-често - тъкмо и на теб по-бързо ще ти минава времето! Peace
Блу, това с Краси5 много ме натъжи. Cry

# 190
  • софия
Миленка,чакам до танците ,надали ще стигна,защото на р.ден,ще бъде и предишния ми приятела,а това ВСИЧКИ го знаем  Wink.Така,че бързо,бързо,ще отида и ще се прибера,за да не се тормози муцито ми вкъщи  Rolling Eyes...
Еййй,много се смях на тези "скокове" въпреки,че сигурно някой са били много болезнени ,най-много се хилих на булката:
http://vbox7.com/play:58d7338e
http://vbox7.com/play:ac86cf6c

# 191
  • София
Здравейте!
marulka_s, всичко ще е наред!
Gvendolin, и ние бяхме само на кърма, без вода и т.н., до 5 месеца и половина. А тази диагноза окончателна ли е ? Cry
tedi79, звезди, как да е, но ураган, след който най- вероятно има жертви е малко жестоко #Crazy Аз не бих искала ураган да носи моето име.
А за Краси и на мен ми е много мъчно, може пък да стане някое чудо  Praynig
Хайде чао, че трябва да ходя на лекар. Егати гадното време, ще ни се размине разходката днес Rolling Eyes

# 192

Gvendolin, и ние бяхме само на кърма, без вода и т.н., до 5 месеца и половина. А тази диагноза окончателна ли е ? Cry

mnogo se izvinqwam, che pisha na US, no sprq toka i sega neznam kak da podkaram BG na LINUXa na syprujeto, cqlooooo chudo e, che izobshto uspqh da go podkaram Wink

Elena, diagnozata spored doktorite e okonchatelna, makar, che na EEGta i wsqkakwi drugi izsledwaniq nishto neredno ne se wijda, no nqma da wi mycha sega s tezi bukwi.
Az ne priemam pripadycite mi i EPI kato prisyda, osht po-malko kato bolest, no za towa shte wi razkazwam kato podkaram BG bukwichkite Simple Smile

# 193
Здравейте и от нас днес!
Времето наистина е доста кофти и май няма да има разходка днес. Sad
За сметка на това вчера си направихме дълга разходка и успях да отида и до работата ми с Ники да се попъля всички декларации за майнчиството.
Довечера ще си имаме и гости, ще дойде майка ми при нас до неделя. Много съм щастлива Grinning

Gvendolin и ние бяхме само на кърма до миналата седмица - 5,5 месеца. От миналата седмица започнах да го захранвам, на обяд му давам по малко пюре и продължавам да го кърмя.

Ние трябва да ходим на консултация в края на седмицата, но сигурно ще се отложи заради гадния грип. Днес ще се обадя на педито да видя какво ще каже.

Искам да попитам тези от вас, които захравате със зеленчукови пюрета или каша кога мислите да въведете плодовите пюрета (колко време след като сте започнали захранването)?

Хайде лек ден на всички и днес май ще сме повече тук Grinning

# 194
Здравейте и от нас, първо да се похваля вече сме 6.500кг и 64см., а сега да се оплача на консултацията имахме нещо като лишейче на крачето и ни върнаха да се лекуваме, понеже сме имали алергия към котака ни. Не и повярвах, не ходя и по разни доктори заради грипа, взе да минава от самосебе си. И утре пак ще ходя да ни ваксинират, дано не ни измислят пак някоя диагноза.  Иначе се мръщим много на зел пюрета нито на ХИП, нито на Гербер, абе въобще нищо не харесва. На последък намерих едни на Мандев, горе долу ги яде.  newsm10 дано мине бързо на всички болнички дечица,!

Общи условия

Активация на акаунт