АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 195
  • софия
Ние плодовите ги въведохме по-бързо от колкото мислех,защото Найа се запече или от о.каша или от морковите и дадох пюре от круша,за да разхлаби малко. И след това си ги подкарах и другите-ябълка,ябълка и круша,морков и ябълка.Мисляутре да дам бананово.
За сега сме на следния режим:
9.00ч:АМ-180мл.
10.30ч:плодово пюре-125г.
12.00ч:зеленчуково пюре-125 ако въвеждам нов зеленчук,давам няколко лъжички от него и дохранвам с тествано вече пюре и след него АМ-90мл.
15.00ч:АМ-180мл.
16.30ч:60мл оризова каша+няколко лъжички плодово пюре
18.00ч:АМ-180мл.
20.30ч:АМ-180мл.
Не,че някой ме е питал,ама да си кажа,да не взема да забравя,като вчера,че детето вече не е -САМО  НА МЛЯКО  Embarassed...

# 196
Дани ,то така с бившето гадже е още по-интересно..........Не ,че има нужда да ти г Laughingо казвам,ама да се НАТОКАШ и си потанцувай..........Пък нека се попретиснява малко мъж ти вкъщи..........То си е полезно............

# 197
  • В ЛЮтеницата
marulka_s спокойно - вярно, че всяка среща с доктори е гадна, но това наистина е просто операция - всичко ще бъде наред!
mamajeni, я как добре сте пораснали, а ти се притесняваше, браво на юнака, и на майка му, че го гледа така добре!
dani777k, аз много се смея на такива идиотски падания, защото според мен си трябва "талант" да се изджаскаш така. Имам една колежка, която блееше и си удари главата в един пътен знак "STOP" (за пешеходците - той е осмоъгълен) и си носеше кървав белег от единия ъгъл на челото  hahaha
Gvendolin, предполагам, че си направила един-два припадъка от преумора и повишена активност на някой мозъчен център и веднага са ти сложили диагнозата... Ще мине време и ще забравите, но сега наистина им е притеснено на близките ти!
Blanc, Bubcheto15, Mama Margo и другите кърмещи мами на мадами, знам ви и няма да се обиждате, ама "проучвам" теорията за всеотдайно кърмещите мъжките мами и зависимостта  мъже - цици  Joy! Мислех си да напиша, че след двайсетина години ще си пуснем анкета и ще си питате синовете за циците, ама си представих следната картина:
Лора е на 20 г. и си щрака по компютъра, а аз и казвам: "Стани, мамо, малко да си початя във форума." Слагам очилата на носа, замятам един бял кичур зад ухото и почвам да пиша.... за циците ... Ужас!
Айде, че настроението на Лора днес е гадно като времето!!!

# 198
Хйде и аз да се разпиша набързо. Laughing

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ РОЖДЕННИЦИ!!!

dani777k, точно мислех да питам кога да въведа крушата, защото и Гого май се запече от морковите. Ама храненията не са ли много? newsm78 Аз си мислех, че се заместват само млечните, а нашите са около 5 до 21 ч. Thinking Явно пак нещо не съм разбрала.... Crossing Arms

Gvendolin, предполагам, че наистина ти е много тежко в тази ограничена среда. А за кърменето Георги също беше само на кърма допреди 1 седмица.

Мами, ама какви са тези сексиски анкети?

blueeye®, много криво ми стана за Краси... Sad

Pepper, а тя ти отговаря: Ей, сааа...и като поглеждаш то вече се стъмнило. Joy Joy

Под влияние на спортния дух, които цари в темичката ни, бях решила от днес да започна пак да ходя на тай-бо, но таткото ме уведоми, че днес ще е до по-късно на работа, така че ще се наложи да го отложа... Confused
А ние още нито се обръщаме, нито си пробваме пръста на крака...абе знаех си аз, че не трябва да общувам с майки на момиченца... hahaha

Хайде да ставам, че малкият Тарзан ще набие рибките в аквариума след малко!!! Grinning

# 199
Дани - добре си споделила вашия режим и меню.Да не 4етеш мисли WinkАз тъкмо щях да питам  това.Ние сме горе-долу на същия режим като 4асове.Само дето коли4етвата са по-други. Мляко не изяжда пове4е от 120гр, за сметка на зален4уковото пюре( от него и 200яде).Плодово ядем по половинка 2 пъти на ден( сутрин и следобед м/у храненията),след зелен4уковото не дохранвам с мляко( ама и тя си яде пове4е ).Тая каша ме притеснява като междинно Thinking- не става ли много?Аз все се опасявам да не стане едно постоянно хранене.... ooooh!.Сега ще умувам как да направя режима с новата каша , 4е ми се ще да не е толкова 4есто храненето Whistling, а в същото време да ми е ОК спряко мъпането и последното ядене в 9 и нещо...newsm78

# 200
  • София
   Много мразя де не можем да излезем......
   Добре че сте вие поне да има какво да правя докато наблюдавам малките с половин око. В кошарката не искат да стоят и се налага да са на спалнята, а Ваня така се върти че ако не я центрирам от време на време ще падне  Wink
   blanc обикновенно ги обличам еднакво, тоест в еднакъв модел дрешки различен цвят, но и съвсем еднакви също. Рядко се разминават и то ако се е наложило да преоблека някоя от мадамите. Аз все си мислех преди да родя че ще ги обличам различно и че не е хубаво да се еднакво, но засега на тях не им пука особено  Simple Smile, а пък на мен така ми е по-лесно сутрин да избера какво да ги облечем. Иначе става едно разминаване и така. Пък и те си се различават и няма проблем че са еднакво облечени, като пораснат сами ще си решават как да се обличат, просто засега така ми е по-лесно, а и изглеждат много сладки  Simple Smile
    marulka_s вярвам че операцията ще мина лесно и успешно и няма да има никакави проблеми. Ако идваш все пак в София да се обадите с малката  Simple Smile
    Gvendolin ние все още сме също само на кърма, без вода и други неща и на поискване. Така като гледам как се каня на това захранване ще изкараме до шестия месец, то не остана  Simple Smile
    А за анкетата не е честно, аз не мога да гласувам два пъти!!!  Simple Smile
    Мисля да кърмя докато аз и малките имаме желание и ни е приятно. А и това е единствения начин явно гърдите ми да се забелязват поне  Simple Smile Скоро сметнах обаче колко кърма минимум са изяли малките и се почувствах странно. По половин литър на ден на всяка поне, за пет месеца ....- към 150 литра..... Shocked

# 201
  • софия
Ама,колко много мами сме в момента във форумчето  Grinning,то май на срещата не бяхме толкова  Mr. Green!
Искам да ви питам от сто години,къде се продават лигавничета,които са с ръкави,като блузки  newsm78?Аз,където съм питала,все е нямало...,а мазането е нечовешко  ooooh!.

# 202
  • В ЛЮтеницата
Леле, dani, тази малката ще ти изяде ушите! Май, бая си похапвате! Ти внимавай, защото то си е 50% истинско еврейче и каквото му дадеш все ще си го изяде  hahaha !

# 203
dani777 малко множко ми се струват храненията newsm78 Кашата замества хранене, само плодовите пюренца се дават между храненията. Както са ти казали-да се натокаш по последно довечера /малко да го стегне Стамен Wink/ и да се забавляваш!:dancing05: Ей, ама много гадно време Sad

# 204
Аууу, Aila никога не съм се замисляла за това какво е количеството кърма, което сме излапали до момента.
Velmar,  ние пък сме на следния режим:
6.00 кърма
9.00 кърма
11.00 - пл. пюре около 50 гр.
13.00 - зел. пюре 125 гр., но разредено с 30мл мляко
17.00 - 150 гр. каша
21.00 - около 180 кърма
Много съм доволна че имаме и режим на спането: сутрин от 9.30 до 11.00, на обяд 13.30 до към 16.00 и една малка дрямка от 18.00 до 18.30 - 19.00.

# 205
  • софия
Vasia,блазе ти,за спането на малкия  Peace!Найа,това спането го брои ,за изгубено време.Друго е да тормози,майка си  Twisted Evil!
Добре,значи папането ни е повечко от колкото трябва  Thinking...Щ опитам да и дам сега в 15ч.само кашичка,но как да я направя  newsm78.За да заместя храненето с АМ,което е 180мл.,как да направя кашата,колко вода,колко каша?Мисля тогава сутрин да си и давам плодовото пюре,а следобяда чиста кашичка,но нещо все не мога да пресметна,колко да и дам  Embarassed,а тя колкото и да и направя всичко,ще си изяде Пепър  Wink,прави си ,мацка !

# 206
  • София
Ето го и нашия режим
6-6.30ч -150мл АМ
9-93.30ч - 150мл АМ
12-13ч - 50мл пюре + 90мл АМ
15-16ч - или 150мл АМ или 60мл каша + 90 мл АМ
18-18.30ч - 150мл АМ
21-21.30ч. - 150мл АМ
и Ивчо има задължително поне 30мин сън между храненията
Дани, лигавници тип-мушама има в Mothercare, ама са към 20лв, но пък засега нямам и едно петънце Peace е, по моите дрехи има Crazy

# 207
здравеите мамчета и бебчовци!пиша набарзо и 4еститим месечинки изминали и настоящи!Да сте здрави и засмени палавници!скоро ми свьршва курса и ще ходим при нашия тати на Сандански!като се варнем след нйакои друг мес ще жи пиша

# 208
Мамета, егати гадното време Close Зимата май идва Laughing
Снощи Малък спа много неспокойно, мрънка дълго и затова днес съм като парцал Sick Гадното е, че като се прибера в къщи трябва да сготвя, да си поеграем с Нико, да седна да ви прочета като хората, че пак ви зарязах от ден-два и на финала трябва да довърша едни документи.
Нико вече е захранен с ориз (каша), морков, тиква, картоф (естествено), ябълка и грозде. Днес му е сефтето на крушите. Обедното папо почти го заместих, т.е. яде по едно бурканче 125мл на Хип зеленчуково пюре и след това додавам АМ. Сутрин си е на порция кърма (150 - 160 мл), а след обед за сега давам по 1/2 бърканче Хип плодово. Спрях соковете чиято цел беше да го уча да пие от чаша. Той с малката Магична чаша се справя много добре, но още се улива по малко Laughing От другата седмица започвам да му давам млякото в Магичната чаша. Обаче още си имаме проблем със запичането и май за сега ще караме основно на тиква&моркови. Утре смятам да видя как ще реагира на карфиола Sick и надеждата ми е да минаваме вече на смесени зеленчуци (Хип).
Мами, кажете от кога може да спираме да стерилизираме вода и съдове?
Бубчето сигурно вече си е взела изпита и сега някъде се черпи Grinning
Извинявам се, че ви оставям, но довечера пак ще намина да ви видя Heart Eyes

# 209
Мами, кажете от кога може да спираме да стерилизираме вода и съдове?

По принцип е хубаво да се преварява вода и да се стерилизира до годинка. Някои мами спират и по-рано. Аз все още преварявам водата, а стерилизирам по веднъж на ден

Общи условия

Активация на акаунт