АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Пепър,на това Броколи с ориз,на "оригиналната" опаковка пише от 5 месеца,но после в/у този етикет е залепен друг на ,който е обяснено какво съдържа пюрето,пише,че трябва да се употреби до два дни,и че е за след 4 месец  newsm78.Много интересно,това е единственото пюре с такъв етикет,всички други които съм взела до сега не са имали  Thinking.И нали уж може до 48ч.,защо ли на това пише 2 дни...?Май,за всеки случай,ще те послушам Пепър  Hug!
Дидончо
,благодаря ти за инфо.,а пащърнака в кое пюре го има или ти си го приготвяш?
Вече повечето пюрета са така - ако на оригиналния етикет пише 4, на българския пише 5м. Аз затова освен месеците, гледам какво съдържа. Е, вчрно, че съм стояла сумати време в магазините, ама хич им нямам доверие /то има и месни за 4м!!!!/

Аз да си призная, не знаех какво е пащърнак, пък камо ли да го приготвям. Има такива пюрета на Нестле Алете, на Семпер и май на Сънвал, но не съм сигурна.

# 76
  • софия
Мерси,мацка   bouquet!Отивам да си свия старите кокали до Найа,защото нощес се събуди в 4 и до 5 си говорихме  Tired...толкова ми се спииииии!

# 77
val_stef хайде къде ми е пратката?  Laughing Но да знаеш, че не връщам. Да няма после "ама аз...", "туй-онуй" и т.н. Може отвреме навреме да ти пращам по някоя друга снимка (айде от мен да мине). Тя winkeydee нали си има щерка, за какво й е още една. Laughing
Mama Margo пращай и твоята, но горните условия важат и за теб.  Mr. Green
Kristianna оздравяхте ли? Какво става с вас?
Pepper с нетърпение чакам отзиви, че съвсем малко ми трябва за да си поръчам и аз. Откога го обикалям този сайт. А разликата в цената е сериозна значи.  Thinking

dusheto цял ден си мисля за теб и нахлуха спомени от детството ми - баща ми почина пред мен буквално за секунди когато бях на 4,5 г. (получи инфаркт - тъкмо се бяха върнали от сватба). Няма да обяснявам какво ми е било и как съм порастнала. Тогава мама ми обясни, че той е вече ангел (веднага си представих бял гълъб) и ще ме пази. И до ден днешен видя ли гълъб си мисля, че баща ми е дошъл да ме види.

Ох, не мога повече!  Cry

# 78
Spinki, Dreams, благодаря че питате за нас. За жалост все още кошляме и двете, а Елена е все още със запушен нос. Слагам виброцил и едни кафяви капки, които се правят в аптеките, та поне спи малко по-добре отколкото беше. Много е лош тоя грип значи. Страх ме е носа да си покажем навън. Водя я само по 30 мин по някои странични пейки в квартала колкот да я хване въздуха.
Желая здраве на всички!

# 79
  • София
Душе,наистина трябв да си много силна,за да можеш да изкараш това време с твоя татко ъзможно най-пълноценно. Аз загубих и баба ми и дядо ми от рак и горе долу мога да те разбера. Още повече,че деня в който баба ми почина аз се връщах от море,а тя ме чакаше да ме види и един час след като ме видя се предаде и почина Cry Така,че баща ти също ще иска да сте заедно,много кураж мила Praynig Hug!
Сега набързо,че се прибрах от лекции и имам да пиша Crazy.Пъщарнак има в пюрето крем зеленчуци на Хип,единствените пюрета,коити Ина ми отказа са с тиквичките и спанака.Карфиол и броколи и въобще всички зеленчуци си й ги готвя аз и си ги папка.Тиквичките ги отказват бебетата,защото това не са нашенските тиквички,а са едни тъмно зелени,коити ги слагат с кората.Ако си гитвим от нашите отказ сигурно няма да има Peace
Дани,няма проблем с млякото в това пюре на Хип,защото във него млечния протеин е така преработен,че няма нищо общо с нормалното мляко.
А колкото до мъжете-моя вчера в 16ч излезе да измие колата и се прибра в 21.30ч без да е измил колата #2gunfire #Cussing out
Айде после пак Mr. Green

# 80
  • софия
Бубе,Пепър,а и другите мами,които слагат бебоците в проходилка,на Найа крачетата и допират вече до пода,не съвсем с цяло стъпалце,но доста,та въпроса ми е дали сега да не я слагам известно време,може би докато стане на 7 месеца ... newsm78,знам ли....Преди уж,като кенгуро го използвахме,но сега и на най-вдигнатата позиция стъпва.пРИ ВАС,КАК Е ПОЛОЖЕНИЕТО?

# 81
  • В ЛЮтеницата
dani, много ти е отрастна момата, бе  Flutter! Лора още не стига, ама като започне да ходи на пръсти ще я спирам за известно време - или поне сега така мисля.
Kristianna, ама вие още ли не сте се оправили, аз ви броя за здрави?

# 82
Писах,писах и ...temporarily unavailable. #Cussing outМного гадно така...
Та исках да благодаря за пожеланията, малко със закъснение обаче събота и неделя бяхме все навън по разходки( даже и компютъра не съм включвала).
Да ви се похваля по случай петмесечинката си Вики най-после се обърна от гръб на корем.Не се сеща глупачето обаче да си помогне с ръчичка и затова с носле.Забива нос и после се започва едно пъшкане...тежи дупето.Много е смешна.
Velmar,относно заспиването – Вики от раждането си никога не е приспивана на ръце.В началото малко мрънкаше и се държахме за ръчичка, но сега като усетя че и се приспива – завивам я с нейното одеало и й давам бибата.Започва едно мачкане на одеалото,слага си го на главата и до 5 мин. е заспала.Дано да е все така. PraynigЗнам че и това с бибата не е много добре, но ще се отучваме някак си после.Без одеало обаче не иска.Намери и нещо мекичко (одеало или играчка), което да и хареса да си гушка и да свикне че след това следва сън.
Айде сега ще ви чета.

# 83
  • софия
dani, много ти е отрастна момата, бе  Flutter!
Отрасна,мацка,отрасна  Laughing,цели 69 см,дано опъне някой слаб,дълаг бедър,като на Велмарчето,като порасте  Mr. Green!

Последна редакция: пн, 22 яну 2007, 18:07 от dani777k

# 84
Здравейте мами,
На нас ни е запушено едното слъзно каналче на оченцето.Сълзи  само и и се залепват миглите.Някой имал ли е подобен проблем и как го е решил?

# 85
Здравеите моми4ета HugНа линия съм.Дари заспа и аз гледам да наваксам с нета Grinning
Днес ра за 1- ви път ми се намръщи на пюре Sick.Правивх й мой си микс но сложих за сефте и спанак.е- май съм прекалила с него.Но го добавих в друго  пюре и пак си го изяде hahaha.После бяхме на дъъълга разходка.Давах АМ в парка( ох- не мога да се нарадвам колко е удобно това Peace).На връщане реших да купя каша и да  япо4ваме скоро.От толкова 4етене се бях спряла на 3 варианта-ориз на МИлупа,Ориз с рожкови на Нестле и Ориз с царевица на Фризокрем.( ще ми се да въведа ориза по-сериозно 4е да й правя пюрета и на такава основа а не само на картофена).Та- взех ОРиз с рожкови.Като се прибрахме не се сдържах и й направих(75гр Blush).ЛЕле- това дете полудя от кеф.И иска още- ама  НЯМААААа Naughty.Искам да питам( може би Пепър Thinking , или който знае отговора де).ако кашата е безмле4на мога ли да заместя хранене с нея? newsm78Или в допълнение с плодово пюре( то и без това сме шишкави и така каза педито).
Сега спирам 4е да взема да си пооправя къщата малко ooooh!.Като си доийде моя трябва да излизаме по магазините 4е трябва да купуваме подаръци за племенниците, а няма кога. Все последния момента 4ака #2gunfire
Ember ,мерси за съвета за заспиването.ДАри го прави този ноимер със завивката само ве4ер- тогава си заспива сами4ка без проблеми и разни ритуали.Ина4е и аз гледам нещата да й се изградят като навици  и да карам   по еднакъв на4ин - било с приспиване, с време на гранен, място на хранен и т.н.НО - през деня  все пак не ми се полу4ава Rolling Eyes
Дани, стига с тия комплименти 4е ще взема да се засрамя( а не ми е присъщо Blush).Тъкмо одеве си изрових  моя здравен картон .Ами - нали се притеснявам 4е ДАри върви дрембни4ка на ръст( и ще бъде набита като баща си #Cussing out).Ами - поуспоких се- и аз в 5м съм била то4но 62см Grinning( а гледай какъв бедър съм отпрала Joy)

# 86
Dusheto,много сила и кураж ти пожелавам Praynig

# 87
  • София
Мамо Марго - нищо не предприемай! На моята най-добра приятелка момиченцето, което е на 2 години сега, се роди със запушен слъзен канал. При сума ти доктори я водиха и повечето казаха операция. Да, ама нея я беше страх да я води и умишлено или не пропусна датата. След това я заведе при друг лекар и той каза, че с масажи каналчето ще се отпуши само след шестмесечна възраст. Просто при някои бебета тези каналчета били по-теснички и с растежа се разширявали и нямало проблем. И така стана - детенце се оправи само. Вече нищо му няма. Така че просто масажирай оченцето доколкото знам близо до нослето, където е каналчето. И това е...Ще я разпитам де за още инфо...  bouquet Hug

# 88
Огромно БЛАГОДАРЯ на всички за тази толкова важна опора, която получавам тук от вас, станали сме като едно голямо семейство от майки и бебета   bouquet

Съжалявам искрено за това, че с моята тема отприщих тъжни спомени и негативни емоции, виждам толкова много мъка и страдание, което и вие сте изтърпели. Но ето затова са децата ни, да направят загубите и неволите по-леки!

Гушкам ви отново и да се пазите!
 Hug

# 89
  • София
Дани,Ина стига пода,ама нашата проходилка има още 3 степени,та има време.На Ина крачетата й опират пода,ама няма тежест върху тях,толкова,че да може да се придвижва.Но ако е само на пръстчета мисля,че няма проблем щом не си тежи на крачетата Peace
Велмар,безмлечната каша замества ядене,нали се прави с мляко(в моя случай с кърма Mr. Green)Но все пак трябва да е в необходимото за Дари количество NaughtyАз точно с безмлечна каша заместих следобедното папане!

Общи условия

Активация на акаунт