АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
аБЕ- НАЛИ ТРЯБВА КАшИ ДА ЯДЕМ., дАРИ Е шИшКАВА.оГРАНИ4ЕНИ Сме и без друго с грамажа( максимум 100 иостаналото да е пл. пюре.Та- взех безмле4на просто за на4ало( водях ги и диети4ни и си пише да се прави с вода newsm78). Преди малко реших да й направя  вместо мляко- каша, ама тъй като бях направила млякото и късно ми дойде идеята за кашата, я  направих с мляко Laughing.И още един въпрос по темата Blush - колко най-късно може да се дава каша( и въобще има ли зна4ение)

# 151
Здравейте мами,нашето оченце е вече по добре,след като му правих масажи.
Честити рожденни дни на snejko и pepejeans!
Бъдете много щастливи и обичани!  bouquet
И чакаме почерпката  Wink Mr. Green
Валка мерси много за идеята с лайката!  bouquet
Пепър и ние сме само на кърма все още! Simple Smile
miss74 наистина ужасна диагноза,дано и майката и бебето се стабилизират,аз лично не бях чувала подобно нещо до сега! #Crazy
Nelski и нашия батко ни носи редовно вируси от училище но засега само веднъж се разболя и то мина леко,надявам се и вие бързо да се оправите! Hug

# 152
Здравейте и от нас.........Днес бяхме на разходка при майка ми и тя гледа бебка,а аз бях на пицария с една приятелка,която ще ражда към 20-ти февруари............Хубаво си поприказвахме...............
Исках да ви разкажа как вчера хванах мускулна треска от смях..........,след като Мартина повърна  ВЪВ ОКОТО на сестра ми....... Shocked #Crazy Та Както тя си играеше с нея-вдига я високо над главата си ,и то детето бльок и право в окото....,ама обилно............и сега като пиша пак ми е смешно..........
Блу дано ти мине успешно и бързо лечението.Много са яки сайтовете за обзавеждане.Много мерси!!! Hug
 Честита месечинка на Дани на Дидончо!!
Също така моя приятелка ме шокира с новината,че дъщеричката и на 2г,изжевяла първата си мастурбация.......... #Crazy newsm78.Детето лягало по корем,хващало памперса и пъшкало и се зачервявало................Просто да знаем ние с момиченцата какво ни чака..........
А инъче яз още кърмя,ама много ми се иска да почвам да я отбивам.......... Sick

# 153
  • у дома
после ще пусна и една анкета за колко бебета все още са на кърма и колко на АМ  Mr. Green

# 154
Здравейте момичета благодаря Ви за подкрепата Hugи аз се моля всеки ден да се оправят Praynig
Tedi 79 и МамаМарго и аз за първи път чувам такава диагноза /предавала се по наследствен път/ newsm78,а в продължение на 2 месеца лекува приятелката ми за високо кръвно Cry,тя все още е зле -не и функционират бъбреците,а малкото човече е в кувьоз и лекарите още не смеят да прогнозират какво ще стане Sadдай боже всичко да завърши добре Peace
Блу дано и при теб всичко да мине добре  Peace
mmilena йтова с 2 годишното момиченце направо ме разби Shocked,знам че днес децата се развиват много бързо,ама пък чак толкова.......... newsm78 #Crazy
Хайде лека вечер и дано утрешния ден е изпълнен само с хубави емоции Joy Joy

# 155
  • София

Честит рожден ден на Снежко и Пепеджинс и месечинка на Дари!
    spinki  малките вече са почти като нови, радвам се че се разминахме с лека настинка явно  Simple Smile Ние пък спим само навън, днес например цели три часа, но те все още са леко отпаднали, вкъщи през деня най-много по половин час да поспят.
    Проходилка също не мисля да ползваме, а и засега няма къде и тях да сложа, чудя се дори столчетата къде ще ги поставим..
    miss_74 дано се оправят и майката и бебчето  Praynig
    Блу надявам се наистина лекарствата да помогнат и всичко да се оправи.
    didika от колко време вече не кърмиш? Виж в БИБЛИОТЕКАТА на кърмаческия има статии за възстановяване на лактацията. Ако не е си отбила отдавна и малката не е забравила да суче има възможност поне в известна степен да възстановиш лактацията. Колкото и малко да е количеството е от полза. Най-важно е ти и тя да сте спокойни и да се радвате една на друга  Simple Smile
    Относно близначките ето едно линкче да ги видят тези които са пропуснали тук

# 156
  • София
Аз само за малко,че утре имам изпит по счетоводство и финанси и ми е една каша в главата... Crazy
Дано мамата и бебчето се оправят и скоро се гушкат силно и много Praynig Hug
ЧЕСТИТИ НИ РОЖДЕННИЧКИ!!!
Блу,да се оправяш бързо Naughty
Велмар,според мен е абсурдно да правиш безмлечната каша без мляко,та нали за това е безмлечна,за да можеш да я приготвиш с млякото,най-подходящо за твоето дете или с кърма.По мои разсъждения,така кашата не дава почти нищо полезно на бебето,а само го тъпче с нишесте.Ако бъркам приемам корекции newsm78
Пепърче,ако тръгнат да избиват готините млади студенти,тези от моята група ще ги затрият без причина hahaha JoyДнес около 20 мин трябваше да слушам един "колега",който много държеше да се докара пред доцентката Rolling EyesСкъса ми нервичките #Cussing outОсвен това съм много засегната на тема кърмене - това че захранвам Инка не е повод да ме отписваш от кърмачките Crossing ArmsВече 6 месеца в устичката на дететенцето ми е влизало само млякото на мама и никакво АМ и смятам да е така докато имам достатъчно кърма(моля се поне още 3 месеца),а като почне да намалява или да ме хапе или да не иска да суче от мен мисля да цедя колкото имам и давам от шише.Дори и 15мл да са,все пак е безумно ценно и важно за изграждане на стабилен имунитет(дано не звуча като фанатичка,защото не съм,но това наистина го искам).И като изключим това за засягането,за което се бъзиках,всичко останало го казвам съвсем сериозно! Naughty Peace
Ало,да ми стискате много палци за изпита утре,защото финансите и цифрите са крайно далеч от моята хуманитарна същност Twisted Evil
[/color]

# 157
Bubcheto15 ще стскам палци за изпита!Ако срещаш трудности свиркай аз това съм завършила Mr. Green,но като те познавам знам че ще се справиш! Peace
Aila много се радвам че сте по добре!

# 158
Буб4е, ще стискаме палци разбира с е Peace То и друго май няма какво да правим като ще се скапва времето Confused.Ама- знам 4е ще се справиш.А и после ще по4ерпиш подобаващо Wink
За безмле4ната каша и аз се 4удя и за това питам Rolling Eyes.Ама защо тогава е написана рецептата да се прави с вода ThinkingЯ да ви задам въпроса тогава по друг на4ин: Как ще ме посъветвате да давам каша, с оглед това 4е не искам Дари да се "помпа" допълнително с тях newsm78.Сама стигнах до извода 4е каша с маследнио бисквити например ще епо-калори4на от някаква зърнена Wink
Айла, мерси за линка за тризна4ките.ПАднахме си от смях с колегите. Аз само 4увах коментарите, а не бях гледала шоуто hahaha Joy Laughing
Аз между другото пак отско4их до нас..( лелеееее- ще работя за бензин май ooooh!).Та- изкъпах бебка, нахраних я и я сложих да нанка. И аз хапнах,татито ми направи масаж да ме успокои за огледалото( което падна и се с4упи пред блока окон4ателно #Cussing out), и сега съм отново на работа.

# 159
Бубче успех утре  Peace

# 160

Стискам и на ръцете , и на краката! Peace

Анкетата не беше ли за кърменето. newsm78

# 161
Айла благодаря за линка посмях се от сърце,е такава небесна простота не бях виждала и чувала,как са изкарали до 8ми клас не ми е ясно Joy Бубче успех на изпита.Честито на рожденничките!Ние днес за първи път си хапнахме пасирано 1/2 картофче с кърма и много му се услади само дето се омаза до ушите,то не бе бъркане в купичката дърпане на лъжицата да си я тика сам ooooh!много весело беше,след това пак си го накърмих.Кашата ще я отложа може би за другия месец,по препоръка на докторката,че и без това сме едрички Mr. Green Отивам да си сипя едно винце,че тая вечер никой не черпи Crossing ArmsЛека нощ!

# 162
newsm59Честит Рожден Ден на snejko и набора pepejeans  Wink   newsm59
Свещичките духнете и в тъмното не му мислите!  smile3521

Честити месечинки на всички месечинковци и месечинки!  Heart Eyes

Айде и Алекс в топ 5 на все още не обръщащите се бебета  newsm32  Joy

Бубе, ще се справиш мило....знам аз  newsm10

miss_74, нека Бог е с приятелката ти! Да се възстановят и гушнат с бебчето си час по-скоро  Praynig

На всички болни бързо оздравяване желая, че аман от болести  Confused

Айде аз да се поровя още малко и да си лягам, че както сме от най-ранобудните бебета   Crazy ....само не ми е ясно на кого се е метнала момата - ни мъжо, ни аз сме ранобудни  Sunglasses

Спокойна нощ  Heart Eyes

# 163
Хей,Бубче стискаме палци........
Велмар-ти си направо факир-как ги правиш тези номера newsm78 -хем на работа,хем къпеш и храниш бебка,че и масажче......браво на теб..................
Ето го и нашето столче-днес си го сефтосахме..........

http://img266.imageshack.us/my.php?image=dscn12743mv.jpg
http://img266.imageshack.us/img266/6363/dscn12730jj.jpg

Днес май всички спят.........

# 164
Веднага наливам по чашка.И на мен така ми се е препило винце  Laughingсамо чакам компания
   Бубче  Peace:успех

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 00:03 от elli78

Общи условия

Активация на акаунт