АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Добро утро от мен и голямото момче на мама Калоян Laughing Днес ставаме на цели 6 месеца smile3510 Hug Не знам кога мина времето....

Затова рано рано да ви почерпя party023  cook cheers Wine Glass  и да ходя да оправям, че днес съм поканала още две бебета августинчета и едно юлче на парти  Joy После ще качвам и снимки Peace

# 241
  • гр.София
Честит празник на Калоян-мама и тати много да го обичат!

Сетих се нещо-тази анкета с 1 куршум-два заека. Хем Пепър ще си напише научния труд, хем ние ще се преброим-бродещите из форума.

# 242
Привет  Hug,

Днес Ирма става на половин годинка, затова черпяяяя  newsm24  cook Честити месечинки на Анна и Калоян!

Изкарахме досега само на кърма. За 6 м. Ирма е пораснала 4 кг. и 17 см. Много съм горда....Муууу Animal Cow

Присъединявам се към захранващите мами - почваме с ябълково сокче, защото ми донесоха домашни ябълки...

Лек ден на всички!  love001

# 243
Добро утро и от нас!

Честити месечинки на всички: Виктор на marinam, Ирама на Ммария26, Калоян на  nana77,  Росен на  sta,  Анна на мария х.  newsm51 smile3525

dusheto мила изпращам ти една прегръдка от нас с Влади! А също така и на всички мами, преживели подобни преврати в живота.
Gvendolin и моя палавник така пищеше към края на 4-я месец. В началото беше от радост, после започна да пищи и като се ядосва. А в последно време пищеше само като се ядосваше от зъбките. Но вече спряхме с тая екстра. Сега вече започнахме да подражаваме на тати плезенето с език и плюенето. Абе луда работа. А за кое село говориш мила? Ти май вече беше писала по въпроса, ама на не си спомням.
Блу дано лекарството да подейства!
miss_74 дано бебче и мама са добре!
Pepper, dusheto, val_stef е не сте последни и ние още не се обръщаме. Вдигаме дупето нагоре и забиваме главата в леглото и това си е. Започва едно пъшкане и нервнечене.
didika мисля че ако имаш наистина желание да кърмиш ще успееш да възобновиш лактацията. Поздравявам те за фитнеса!! Аз специално незнам колко да се натоварвам, заради секциото, като тръгна на фитнес.
MamaMargo дано ви се оправи оченцето по-бързичко. Бравос за новите умения.
mmilena а аз четох че е възможно и по-рано към 9 - 10 месец да изживеят първата си мастурбация. Поздравления за успешното ви лапване на пръстчето!
Aila радвам се, че сте се разминали с лека настинка. Благодаря за линка!
Бубче стискаме палци за изпита. Ама ти май вече си го взела вече - ПОЗДРАВЛЕНИЯ.
dani777k, Vasia дано се разминете с грипа!dani777k И да ти е жива и здрава приятелката!
velmar дръж се, не се предавай и ти на скапания грип
marulka_s стискаме палци операцията да премине успешно! А за чашите, аз смятам да науча мойто зверче да пие от чаша направо, без накрайници!
mamajeni и ние имахме такива лишейчета, само че нямаме котка или куче, така че  и при нас си минаха от самосебе си. Е малко с моя помощ с мазилата и така.
Kabiv и аз още преварявам водата. Дори и да е минерална за бебета е преварявам. А съдовете не всеки път.
GJK и аз така два пъти залепих тенджерата на котлона. Ама номера е като се залепи и после изчакваш да изстине котлона с тенджерата и тя сама се отлепя, т.е вече не е залепена. А за венците Калгел или Дентинокс.
eli_ym  и на вас успех и стискаме палци да не стане по-сериозно. А чая от какво е? Аз му давам от шипки, че има много голямо съдържание на витамин С.
Дани ако питаш мен бих отишла на очен лекар. И понеже ние с таткото имаме стигматизъм и се притесняваме дали малкия няма да има и ще го водя скоро на преглед. Той очния дори беше ни казал като навършим 3 месеца, да се отбием да ни прегледа.

Сега да се отчетем и ние вече сме 8500гр./71 см. А по въпроса за захранването, пак започнах да препрочитам темите за захранване и вас естественно и реших започваме с оризова на Нестле. После ще преминем към зеленчуците, но ако се запечем веднага на плодчета и така.

Хайде всички болнички да оздравяват бързо!
Ако съм забравила някой, моля да не се засяга или обижда не е нарочно.

# 244
ЧЕСТИТИ ПОЛОВИН ГОДИНКИ НА КАЛОЯН И ИРМА!
Мами да са ви здрави дечицата и да ви зареждат само с положителни емоции!

Ммария26 едно голямо БРАВО от мен за изключителното 6 месечно кърмене.  smile3501
val_stef аааа, не така  Naughty  Laughing , като те питах къде ми е пратката ти нищо не каза и реших че си се изплашила че няма да ти върна момата!  Laughing
blanc много готини тези имотикони - все едно си строила яслата за физзарядка!  Joy
За чашите и аз незнам - купих една на Авент - но нея пише 6+ м.
Забравих вече какво обсъждахте! Хайде после пак ше се включа, че много крещим.  Heart Eyes

# 245
Добро утро момичета! HugОТново традицията повелява- Дари си църка в надуваемото, а аз пия кафенце пред компа Grinning
Честити   половин годинки на Ирма и КАлоян!
  bouquetДа растат здрави и щастливи де4ица!!!

За чашите- тия дето са след 3м. са с мек накрайник, а над 6м с твърд. И аз се 4удя по въпроса и мисля да взема ама май с мек ще бъде Thinking.Има и на Нуби нелоши..... newsm78
Ммилена- аз давам Нутрилон PeaceНе занм защо са ти казлаи да даваш хипоалерги4но мляко Rolling EyesСтранно ми се вижда  да препоръ4ват такова без проблем.....
Снощи с  мъжо се уважихме подобаващо luvbed и...събудихме Дари EmbarassedЕй сега съм една такава нахилена и доволна...... newsm53 ОТивам да й приготвям зелен4уците за обед и после пак ще пиша Peace( няма отърване от мен Smile)

# 246
  • София
Добъро утро!
Чесити месечинки и половин годинки на празнуващите!  bouquet Heart Eyes Hug Да бъдат здрави, щастливи и усмихнати!
Dreams, хубави са ни мъжлетата, трябва и дрешките да са им готини Sunglasses Wink Ето, и еднакви лигавници имат Wink Какъв е вашия - нашия е син с костенурки, рибки и т.н. Освен това аз съм фен на Aziz- страхотни неща имат и качеството им е есктра. Примерно имаме и разни пуловерчета на Бенетон, подаръци от леля, аз толкова пари не мога да дам - ми, станали са на топчета, а уж е марка Crossing Arms
Валка, ама много ти е напориста момата Joy, Наско май се е притеснил даже hahaha Сладури! Пупу!
Бубче, честито! Все така! Peace

# 247
  • софия
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ИРМА, КАЛОЯН И НА ВСИЧКИ ДНЕШНИ МЕСЕЧИНКОВЦИ

# 248
 TadaЧестита Половин Годинка на Ирма, Коки и Росен на всички бебоци с месечинки!  Tada
Да са живи и здрави, да растат мноооого послушни и щастливи!!!

Dreams, вЕрно е бе мило, само дрънкам пък май не ми стиска  Whistling

За чашките и аз голямо чудене се чудих, та пуснах една анкета преди време.
ЕТО да погледнете, какви марки ме съветваха мамите.

tedi79
, слънце, направо не можах да е ударжа, май не се е метнала на скромната си майка  Blush

Отивам да храня беба,  че нещо много много ръмжи #Crazy

# 249
  • гр.София
Доставка-а-а и за Ирма-

Снощи не закачих от пиенето на Бубчето,но днес ще се напия-само да дойде вечерта и да заспи ръмжащия мечок,леле-е...

# 250
такааа!
1во: честити радостни поводи за празнуване!(взети изпити, месечинки, рожденни дни, покупки);
2ро: адашче, недей така, да не взема да скокна тия дни да ви търся с момето в Русе Wink;
3то: за кърмене още се кърмим сутрин и вечер, ма и мааме пюрета яко. никола като дария яде максимум по 120 мляко, но за пюре е готов и на 200гр;
4то: за лигавниците с ръкави - имаме и такъв, но не съм много впечатлена;
5то: за чашите ние сме с Nuby(като всичко останало шишета, лъжички, четки, залъгалки)-твърдо съм им голям фен, пък и малчо така ги мята, че др. нямаше да оцелее Joy

# 251
  • софия

Снощи с  мъжо се уважихме подобаващо luvbed
Снощи май много сме се сексили  Mr. Green!
Аз се прибрах от партито в 12.30 и таткото ме чакаше и той да "намажел" нещо от р.ден,а на мен така ми се спеше,НО прежалих се  hahaha,за да има мир У дома  Sunglasses.

# 252
  • София
Я, всички май снощи сме  Embarassed Mr. Green
Дани, кой е тоя пич на аватара?

# 253
Дани, недей така небрежно да пропускаш разказ за купона в4ера Naughty.Хайде сега пък и уважила мъжо Wink- без при4ина ли ги раздаваш тези уважения.....И к'во направи  с облеклаото?Избяга ли от ОТК-то?
Я, всички май снощи сме  Embarassed Mr. Green
Хайде на бебеправенетооооо Joy.Да не 4акаме сестри4ка за Ив4о скоро Wink.Трябва да ме из4акаш-нали си знаеш 4е сме заедно в тия неща Laughing
Някой друг няма ли да сподели за половата си ве4ер Mr. Green.Хайде бързо на от4ет Joy
[3то: за кърмене още се кърмим сутрин и вечер, ма и мааме пюрета яко. никола като дария яде максимум по 120 мляко, но за пюре е готов и на 200гр;
Успокоих се като про4етох постинга ти.Моля те, напиши вашия режим PraynigДа си сверя 4асовника.

# 254
Добро утро!Честити месечинкина всички бебчета които празнуват,да са здрави умни и щастливи!Вал големи са сладури малките!Аз съм си поръчала мек накрайник на Авент,т.к имам комплект с безброй шишета а сме на кърма,днес ще го взема и ще ви споделя как се справяме,биберона само го дъвче.За твърдия накрайник знам че се дава по късно,с него май е по трудно. mamajeni по добре отиди на кожен лекар,ние имахме по главата нещо като екзема и с разни мазила се оправи,каза ми че няма нищо общо с котката най-вероятно е наследствено и да бъда внимателна с  въвеждането на силно алергизиращи храни(т.е по късно да ги въведа) Аз съм със студения разтвор за стерилизация на чико но го ползвам само за помпата за кърма и някое шише ако съм опитала да му дам вода или чай,бибите ги мия с гореща вода и сапун,той без това лапа всичко което докопа,не мога постоянно да му мия играчките.Чао за сега отивам да си правя кафе и варя обедния картоф  chef Laughing

Общи условия

Активация на акаунт