АВГУСТинчетата пак не спят, зъбки бързат да се появят!

• 9 645
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Честити месечинки на празнуващите днес ,да са много здрави и щастливи 
Мама Дидка на бебе Влади-чая който давам е лайка ,че ни е червено гърлото,слагам и по няколко шипки

# 256
Честити месечинки на всички празнуващи дечица!

Моят син нещо ми бута клавиатурата Embarassedи ми прецака поста

Последна редакция: чт, 25 яну 2007, 10:57 от elli78

# 257
  • София
Честити половин годинки на Ирма, Калоян и Росен!
Честити месечинки на на другите бебоци!

Никой до сега не ми е отговорил за чашата, та отново подновявам питането си, започнахте ли да учите бебоците да пият от чаша, ако да от кога, от каква, с какъв накрайник твърд или мек? Сондирам мнението ви, защото смятам и аз да купувам, фен съм на Авент, но не знам какъв накрайник да взема мек или твърд. Споделете опита си, ако имате такъв разбира се.
Аз купих чаша на Авент с мек накрайник. Доволна съм.
Кабив също беше писала за тези чаши. Виж малко по-назад в темета.

miss_74, какво става с майката и бебчето?
Бубче, как е Али?

# 258
ЧЕСТИТИ 6 МЕСЕЦА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ!!!!

Аз също имам такава чаша с мек накрайник на Авент, даже бях питала в миналата тема, но не ми е ясно какво точно трябва да пие от нея - вода, мляко, сок?????

# 259
ПОнеже моята ДАри  е все с претенции  Flutter и от скоро пропихме от шише с хиляди комбинации от биби и шишета Crazy,мисля да взема само накрайника за тест, 4е ми писна да хвърлям пари на вятъра и само да колекционирам ненужни неща. Та- въпросът ми е - тези накрайници нали стават да се монтират някакси на авентско шише newsm78

# 260
Здравейте, мами! Докато ми остане време за форума, вие сте изписали и тази тема! Виждам, че вече нашите бебчовци пораснаха и са станали големи сладури! Честита половин годинка на Ирма и Калоян!!! Tada newsm38  bigdance2  ura
Да ви се похваля, че от чаят, който пих за 10 дни свалих 3 кг. Сега почнах едно друго нещо за отслабване и ако има ефект ще докладвам. То е със сок от плодове.

# 261
  • София
Я, всички май снощи сме  Embarassed Mr. Green
Хайде на бебеправенетооооо Joy.Да не 4акаме сестри4ка за Ив4о скоро Wink.Трябва да ме из4акаш-нали си знаеш 4е сме заедно в тия неща Laughing
Някой друг няма ли да сподели за половата си ве4ер Mr. Green.Хайде бързо на от4ет Joy
а, моля ти се! рано е още!  Stop Mr. Green а иначе - заедно сме! Wink
ellenka, сподели моля те, какъв е този чай? Praynig
само аз ли още не съм дала на Ивчо да пие от чашка? newsm78

# 262
Привет от нас........
Честити 6- месечинки на КАЛОЯН на мама Хьхь77 и на Ирма на мама ММария!!!Да са ви живи и здрави !!![/size]

Вал Стеф-Много са сладки Алекс и Насето....,ама тя твойта много контактна мадама........
мама Влади .много голям твоя бебок!!Май води класацията по височина!!!
Велмар-бяха ни предписали НАН ХА още на 2 месеца,защото татито е алергичен към разни неща и да се презастраховаме......,ама аз до сега не съм давала АМ....,за това питах,като е по-голяма не се ли минава на друго мляко.Знам че има разни номера-1,2,3???
  Аз за чаша още дори не съм се замислила,а явно трябва....... newsm78
 Вода и преварявам,дори и розовата на Девин,ама тя нещо не си пада по водата..........

# 263
Опа ,да ме извини мама Нана77,объркала съм bg  и en Embarassed   bouquet ХЪХЪ77 да се чете NANA77

Ама голямо тиро-риро е имало снощи....... hug smile3501

# 264
Като заговорихте за отслажване  ме  подсетихте да напиша за един чай дето моя позната и мъжът й слабеят с него и са доволни.Казва  се ИНХУА.Струва към 8 лв.тия дни мисля да го взема за мъжо,4е от бременноста ми не е отслабнал Joy
mmilena, за номерата на млеката е разли4но. Всяка марка  номерира разли4но. Нутрилон са до 6м единицата, Аптамила  пък са до 4м.На кутията си пише Peace
Аз пък да ви се похваля, спретнах набързо един сладкиш  chef. Дошла ми е музата явно Grinning

# 265
  • София
Та- въпросът ми е - тези накрайници нали стават да се монтират някакси на авентско шише newsm78
Стават, ей сега пробвах. Един накрайник струва 3 лв. Успех!

# 266
  • софия
Мацки,на бързо да задам едно въпросче,до който има от преносимите кошарки.Трябва ДНЕС да купя някаква,защото утре вечер заминаваме до село и искам да купя някаква.Дядото ми даде 300лв,да купя някаква,но аз се чудя каква да взема.Така,че моля помагайте на каква да избера. Не ми е зор да дам и тристате лева  Mr. Green,но искам да е качествена,да се сглобява бързо и да е здрава.До сега разглеждах в сайтовете к'во предлагат,но така на снимка  Wink не си е работа,а нямам много време да обикалям днес,та ми се иска да търся някаква конкретно.Давайте отзиви,за вашите  Praynig.

# 267
  • софия
Ама,колко пъти съм повторила някаква  ooooh!,направо съм царица на тъпашките постове  Mr. Green!

# 268
mmilena специално NAN HA няма номера, т.е. става от раждането до... когато ти си прецениш. Аз с такова правя кашите, педито ни го препоръча, защото сме по изнежени.
Kristianna чашите май стават за всичко. Ако на детето му е удобно защо да не пие и мляко от тях.
tedi79 нашият лигавник е тъмно син с космонавти (незнам как се пише с в или ф  Embarassed).

Абе аз ли съм най-лошата майка - я да си похваля и аз малко детето.  Laughing Вече ядем пюре от моркови, ябълки, круши. Иначе не сме много ящни - след 4-5 лъжици му писва и даже не иска и да суче. Но затова пък яде по-често.
Въртим се от гръб по корем, от корем по гръб изобщо въртим се както си искаме. И аз не смея да го оставям сам върху спалнята, че с тези мостове и обръщанки да не тупне на земята. Преди време си откри краката и в момента в който си пъхна палеца на крака в устата, така се изсмях от кеф, че детето се шашна и повече не посмя да го лапне.  Mr. Green Айде стига толкова хвалби - правим и всичко което правят другите бебоци. А само да добавя, че понякога го намирам лапнал решетката на кошарата да гледа жално и винаги се сещам за приказката "да гризнеш дръвцето".  Mr. Green

# 269
  • София
Хайде пак аз.
Моята кошарка е от Пакостник, в Овча купел. Струва 115 лв., има две нива и съм много доволна.
По-широка е от останалите, които се предлагат. Блу, благодаря!   bouquet
Мисля, че е на Бертони, на самата кошарка пише Baby's Dream. Само че я няма в сайта. можеш да се обадиш и да ги попиташ.
http://www.pakostnik.com/contacts.php

Общи условия

Активация на акаунт