Помагайте,ще си остана без коса!

• 1 971
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
След като я измиеш,слагаш си балсам,изплакваш и него и вече на чиста коса обливаш с оцета.Може да го разредиш 1/1.Айде утре да кажеш има ли ефект. Wink
Благодаря ти това с оцета наистина малко помогна.Сега докато намеря тривитаминол си правя един лосион с бръшлян.Надявам се и той да помогне Laughing

# 16
Ми купувам си някаква боя аз,примерно "Londa",смесва тя боята,окислителя и тн. и добавя перхидрол,някакъв балсам и вода.С тази смес ми маже косата Rolling Eyes
               Ама защо като слага боята+окислителя,който си е към боята,слага и перхидрол допълнително?Мисля,4е не се слага ...перхидрола,зависи от концентрацията му,т.е. колко % е,става много силен...Аз мисля,4е ти е изгорила косата...но каквото и да е,да не се изказвам неподготвена, правилно са ти казали пове4е да не се боядисваш при нея...Мажи и зехтин,бадемово масло,пробвай всякакви мазила,маски,на абсолютно всяко миене...съ4увствам ти,защото аз пък съм си с много рехава косица,и като про4етох 200 косъма...лощо ми стана..6те се оправиш,ама иска време...

# 17
След като я измиеш,слагаш си балсам,изплакваш и него и вече на чиста коса обливаш с оцета.Може да го разредиш 1/1.Айде утре да кажеш има ли ефект. Wink
Благодаря ти това с оцета наистина малко помогна.Сега докато намеря тривитаминол си правя един лосион с бръшлян.Надявам се и той да помогне Laughing
Можеш да слагаш всеки път,като си миеш косата,докато спре да се къса.Сигурно затова жетите едно време са имали разкошни коси-правили са маска газ,мас и оцет.

# 18
аз това с бръшляна също го бях чувала, че помага. моята падаше много след като се боядисах с боя BESS, която е хубава по-принцип, спря да ми пада след като фризьорката ми каза да си слагам бадемово масло, което комбинирах с ампули на виши -дамски за косопад. при мен това се отрази много добре и сега косата ми се държи нормално

# 19
Здравеи мила,
моя приятелка имаше подобен проблем оправи се със следната маска-1/1 газ,олио,оцет+1жълтък.
Въстановява много бързо косата расте жива и здрава.
Съвета ми е никога не се боядисваи повече при свекърва си това са много остарели методи сега има толкова нови бои,обесцветители и много други безвредни неща.
ЖЕЛАЯ ТИ УСПЕХ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт