Какъв интимен гел ползвате?

• 109 422
  • 963
  •   1
Отговори
# 150
Nqkoi polzval li e te4nostta za promivka na LACTACYD? Kajete dovolni li ste i zakakvo po-to4no sluji po kolko puti se polzva?
A ot intimnia gel imate li bqlo te4enie .Mnogo go hvalite qvno deistva dobre
На мен именно той (гелът, течността не съм ползвала) ми излекува упорито бяло течение, при приятелка също Peace

# 151
Аз от 2 години и повече използвам Carefree и съм много доволна.Просто сега ми попадна Lactacid и мисля че не е лош,а и толкова похвали видях за него.

# 152
Ползвала съм гелове и на Nivea, и на Carefree, и на Avon и Oriflame.

Подреждам ги:
1. Nivea
2. Avon или Oriflame
3. Carefree - много лош спомен, хвърлих го след втората употреба.  Sad

В момента използвам Lactacyd (съдържа млечна киселина). Сигурно е хубав - още повече, че няма сапун и е по-слабо ароматизиран. Бих го сложила на първо място.   Peace

П.С. @lindaa: супер, че Лактацид ви е помогнал.  bouquet

@agi: Avon не ми допадна особено, защото като че ли беше по-хлъзгав и трудно се изплакваше.  Thinking

# 153
Nqkoi polzval li e te4nostta za promivka na LACTACYD? Kajete dovolni li ste i zakakvo po-to4no sluji po kolko puti se polzva?
A ot intimnia gel imate li bqlo te4enie .Mnogo go hvalite qvno deistva dobre

Тъкмо този уикенд бях на промоция на серията на Лактацид и ти пиша дословно какво пише за течността:

"Гинекологичната течност е продукт с pH 3.5. Спомага за възстановяване естествената киселинност на влагалището. Препоръчва се при определени случаи, като засилено влагалищно течение. Преди употреба се консултирайте със специалист-гинеколог. LACTACYD FEMINA гинекологична течност не се препоръчва за ежедневна употреба."

Тя е концентрат и, когато се ползва вътрешно, се разрежда с хладка вода 1:15. Може и външно да се ползва, като се разрежда 1:2 вода. Аз не съм я ползвала, но една колежка каза, че я е позлвала и е доволна. Но пак казвам, препоръчително е да се консултирате първо с гинеколога си Simple Smile
Дано съм помогнала с информацията  Simple Smile

# 154
  • у нас
avon аз и дъщеря ми и сме доволни, следващия ще е някой друг,след толкова много коментари ме навихте да сменя

# 155
  • Пловдив / София
На Avon. Доволна съм

# 156
Лактацид и Себамед: и двата препоръ4ани от гин. Много съм доволна Peace
Peace и аз тях - не съм доволна от carefree

# 157
На AVON и  съм доволна. Не смятам да го сменям.

# 158
Аз ползвам само LACTACYD . Не бях никак доволна от интимните гелове на Oriflame & Avon. За Леокрема-та съм чувала добри отзиви, но все още се чудя дали да го пробвам. Някой има ли впечатления?

# 159
Преди бях на SEBAMED,а сега -ORIFLAME(лилава опаковка),но не съм въодушевена Crossing Arms

# 160
  • София
LACTACYD
 Peace Peace

# 161
В момента съм с Nivea и съм доволна, но ще го сменя с Lactacid. Трябва ли обаче интимните гелове да се ползват и сутрин, и вечер???   

# 162
Незнам дали може и сутрин и вечер. Това е добър въпрос за следващото ми посещение при гинеколога. Но аз си го ползвам при всяко къпане, било на обяд, сутрин или вечер. Не съм усетила да ми е навредило.

# 163
  • Варна
Себамед

# 164
според моята гинеколожка не бива да се използват никакви сапуни, интимни гелове и т.н само вода ...... всичко останало вреди. аз обаче въпреки всичко използвам, защото само с вода не се чувствам достатъчно измита и чиста.... в момента ползвам на нивея.

Общи условия

Активация на акаунт