Какъв интимен гел ползвате?

• 109 432
  • 963
  •   1
Отговори
# 180
Lactacyd????,
 не зная ,но мисля че се използва като лек. средство за промяна на
pH на средата при необходимост, мисля че по хеутрални душ гелове трябва да се използват newsm78
Аз ползвам в момента на "Нивеа"
Неутрални в какъв смисъл, защото в химичния смисъл неутрално Ph e 7; за кожата е 5,5 , а за влагалището 4,2 - 4,7/5 ?!
Според мен трябва да си се поддръжа киселата среда в нормалните граници, за да може да бъде бариера за бактерии и микроорганизми.

# 181
  • София, център
Ползвала съм Every Day, Oriflame, Bionsen, от последния не съм доволна, сега съм на Nivea и съм доволна.

# 182
  • София
Ползвам Лактацид, но сега съм си взела Флораджин и съм влюбена в него! Страхотен е!

# 183
Ето ви Кратко описание на Dercome Femme:

Дерком Фам - интимен лосион за ежедневна употреба. Произведен от млечна суроватка (без алергизиращ потенциал), обогатен с млечна киселина (за баланс на рН) и екстракт от лайка (за постигане на успокояващ ефект).

Подходящ за употреба по време на месечен цикъл, бременност и кърмене.
Предпазва от генитални инфекции
Икономичен при употреба

Заслужва си цената, мисля че е по-качествен от лактацида и наистина страшно икономичен  Peace
newsm10 newsm10 newsm10
а каква е цената му ориентировъчно

# 184
Цената на Дерком Фам е някъде около 17-18 лв, по спомени, през големи интервали от време го купувам, защото както съм казала е много икономичен.

# 185
Цената на Дерком Фам е някъде около 17-18 лв, по спомени, през големи интервали от време го купувам, защото както съм казала е много икономичен.
да, мерси много за инфото. Днес попитах лекарката си и тя ми го препоръча, а после видях тук какво сте писали, та затова питах, а сега отивам към аптеката. Лек ден

# 186
# 187
Преди на нивея,но вече никакъв наплашиха ме,че не са никак полезни тези гелове

# 188
СебаМед...Много съм доволна....  bouquet

# 189

много е добър. Ползвала съм и на Ейвън и на Леокрема, те също да много хубави

# 190
  • На морето!
Laktacid Предложи ми го 1 микробиоложка, която ми прави изследвания за гъбички и сум много доволна от тогава. освн това фирмата производител е сериозна- Ла рош
Само да те поправя производител на LACTACYD e GSK голяма английска фармацевтична компания.Нейни продукти са SENSODYNE ,PARODONTAX ,AQUAFRESH ,STREP,ZOVIRAX ,COREGA,PANADOL,COLDREX и много други известни продукти козметични и фармацевтични  Wink

# 191
  • Добрич
Не ползвам никакъв.
Само чиста водичка.

# 192
Използвала съм на Орифлейм, Ейвън, Красная линия ( не го препоръчвам ), Лактацид и Нивея...на Лактацид ми харесва много, от Нивея също съм доволна...в момента ползвам, на првършване е, ще си взема Лактацид...

Аз не мога само с чиста вода, оставам с усещането, че не съм се измила... Blush

# 193
Мацки а каква е цената на Lacticid и във козметичните магазини ли се намира или?

# 194
Мацки а каква е цената на Lacticid и във козметичните магазини ли се намира или?
Около 6 лв - в почти всяка аптека Peace

Общи условия

Активация на акаунт