Какъв интимен гел ползвате?

• 109 431
  • 963
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • София
Лактацид и Флоражин - последният е по-хубав, но е повече от два пъти по-скъп от Лактацида, който също ми върши добра работа. Ползвам и Лактацид мокри кърпички - много са практични при пътувания, както вече са отбелязали съфорумките.
Периодично сменям тези два гела с Личия и Нивея, но обикновено се връщам на първите.

# 227
И аз Лактацид. Преди известно време ми се наложи да ползвам гинекологичната им течност, останах доволна и реших да пробвам и интимния им гел. Много е добър, но мисля да пробвам и на Дерком, за сравнение, щом и той е доста препоръчван.

# 228
  • СОФИЯ
LACTACYD и аз съм доволна от него

newsm10

# 229
Себа мед

# 230
# 231
Преди използвах Lactacyd,бях доволна.Сега съм с Vaginasil мисля, че е подобия вариант.Препоръчва се да се използва най-вече по време на цикъл.

# 232
Преди използвах Lactacyd,бях доволна.Сега съм с Vaginasil мисля, че е подобия вариант.Препоръчва се да се използва най-вече по време на цикъл.

Сигурно е много хубав този Vaginasil, ама името му ме побърква от смях!  Joy  Joy  Joy

# 233

Zdraveite,

Az sashto polzvam Lactacyd. Niama po-dobar preparat, tai kato ph-to mu  e 5.2 i varvi kym neutralnata sreda, koeto e perfektno za vsiaka edna jena i maj, dori malki deca (ako imat problemi, razbira se). Vtoro, proizveden e ot edna ot vodeshite farmacevtichni kompanii v sveta, za razlika ot vsichki ostanali - Nivea, Avon, oriflame, koito sa kozmetichni kompanii. Polzvam go po dva pati na den - sutrin i vecher. S tova ph moje d ase polzva i po-chesto i niama da ima niakakvi problemi. Poslednoto go znam ot docent ginekolog ot maichin dom. Taka che polzvaite go bez da se pritesniavate. Chudesen e!

# 234
  • варненка от София
Nivea и Lactacyd, редувам ги.

# 235
Напоследък използвам Нивея,но мисля да го сменя с Лактацид след като почетох тук за него.Преди време съм използвала също така и интимните геловете на Ейвън и Орифлейм.

# 236
Аз използвам геловете на ейвън от 3 год. Доволна съм... това че на някои му е навредило не означава че ще се получи и на вас.Ако досега не е имало оплаквания може да си продължавате с него,защото кожата ви е привикнала..!

# 237
  • London, baby
Sebamed  Peace

# 238
# 239
NIVEA Sensitive  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт