Какъв интимен гел ползвате?

• 109 429
  • 963
  •   1
Отговори
# 255
Сега ползвам Лактацид и съм доволна, купувам го от аптеката. Та последния път го взех от Ремедиума. Предишния ми беше на Ейвън също не беше лош.

# 256
А  за колко лева си го взе Лактацид-а?

# 257
Скоро си купих Лактацид за 6лв /ползвам вече втора опаковка/, преди това ползвах Дерком, а Орифлейм никак не ми понесе.

# 258
  • София
NIVEA  Wink

# 259
  • Бургас
Личия в момента, а иначе всякакви.

# 260
В момента съм с Красная линия, но не ми харесва. Повече съм използвала на Орифлейм и Дерком на д-рВолф.

# 261
Доста години ползвах Every day, а в момента Leocrema. Доволна съм и от двете марки.

# 262
А  за колко лева си го взе Лактацид-а?

Около 6 лв. беше!

# 263
В момента съм с Красная линия, но не ми харесва. Повече съм използвала на Орифлейм и Дерком на д-рВолф.
Aз изпробвах само една мостра на Красная линия,още когато се появи на пазара и изобщо не ми допадна!!!

# 264
След прочетените положителни отзиви за "Лактацид", днес си го купих.
Предишния, който ползвах не му помня името  Embarassed.

# 265
Aз изпробвах само една мостра на Красная линия,още когато се появи на пазара и изобщо не ми допадна!!!
Да, все едно се мия с "Веро"! Каква реклама тече обаче! Едва ли не най-доброто!

# 266
в момента съм с Лактацид,доволна съм от него Peace

# 267
Лактацид, определено. Много добри отзиви чух и за този на Билка, ама де да знам.........

# 268
  • Пловдив
В момента ползвам на Орифлейм и Лактацид. Много съм доволна и от двата - редувам ги от години. Ползвала съм и на Бионсен - също много ми харесва.

# 269
От около месец съм със Sebamed. Най-доброто, което съм ползвала до момента.

Общи условия

Активация на акаунт