Какъв интимен гел ползвате?

• 109 425
  • 963
  •   1
Отговори
# 285
около 6лв е. Предимно по аптеките го има

# 286

а каква му е цената и къде се намира? в аптеките ли?

Диде, това е цяла серия продукти, има го и в Пикадили при нас, виж там дали го няма из големите вериги Peace

# 287
  • Варна
На Avon, но четох не е много полезно използването им, тук във форума го пишеше

# 288
# 289
  • София
Лактацид. От него съм най-доволна от всичко, което съм използвала до сега.

# 290
  • София
Nivea Sensitive ползвам в момента, доволна съм.

# 291
  • София

а каква му е цената и къде се намира? в аптеките ли?

Диде, това е цяла серия продукти, има го и в Пикадили при нас, виж там дали го няма из големите вериги Peace

супер, значи и тук в Пикадили ще ги има....аз досега на Орифлейм съм ползвала, добре ми действа, не съм имала проблеми никога с него, но ми се иска да опитам и някой друг, ще се вслушам в съвета на Тедито за СебаМед все пак. Като виждам толкова противоречиви мнения явно е индивидуално и просто трябва да се пробва кое най добре се понася....

# 292
  • София
Лактацид се продава в почти всеки супермаркет и аптека. Преди месец си го купих от ХИТ, даже беше в комплект с мокри кърпички /за интимна хигиена пак/ и малка хавлиена кърпа.

# 293
LACTACYD! Много съм доволна от него

# 294
Dercome Femme, малко е скъпичък, обаче съм много доволна

# 295
  • Бургас
Пробвала съм доста различни, но Лактацид ми допада доста. От средата на бременността ползвам Triclobacter и също съм доволна.

# 296
Лактацид Фемина  и Дерком  Peace

# 297
ehaa, zna4i sym napravila pravilniq izbor. suma i vreme se mydrih dali da e nivea ili lactacyd, oba4e edna jena me vidq i mi prepory4a lactacyd-4eto. bila sym i s triclobacter, oba4e ne sym vpe4atlena...  Confused nqmam tyrpenie da probvam lactacyda  Laughing daje otivam sega  Twisted Evil

# 298
Lactacyd, BIONSEN, Nivea понякога  Wink

# 299
  • СОФИЯ
На Орифлейм и съм доволна!

Общи условия

Активация на акаунт