Какъв интимен гел ползвате?

• 107 979
  • 963
  •   1
Отговори
# 465
Лактацид фемина, съдържа млечна киселина и освен че се грижи за киселинността на средата, предотвратява появата на гъбички и влагалищни инфекции. Препоръчват го всички гинеколози и не е скъп

# 466
И аз ползвам на НИВЕЯ!Искам само да попитам вие как определяте или по-точно по какво,че сте доволни.Каква е разликата?

# 467
  • Sofia
Винаги съм ползвала Лактацид, но сега съм с триклобактер. Взех си го , защото е противогъбично.  Дали убива всички бактерии дори и полезните се съмнявам защото го дават за вагинални промивки. А, между другото дават го и против инфекции, кандида и грам положителни бактерии, които са  основните виновници за проблеми при жените.

# 468
Винаги съм ползвала Лактацид, но сега съм с триклобактер. Взех си го , защото е противогъбично.  Дали убива всички бактерии дори и полезните се съмнявам защото го дават за вагинални промивки. А, между другото дават го и против инфекции, кандида и грам положителни бактерии, които са  основните виновници за проблеми при жените.
Много внимавай с триклобактера именно защото може да убиеш полезните бактерии-препоръчва се употребата му от време на време пр определени от лекар показания. Вагинални промивки с него също така се правят при показания за това- моят съвет е да ползваш нещо по-нежно за ежедневната хигиена

# 469
От години ползвам на AVON и ароматизирания и неароматизирания.Сега смятам да си взема Лактацид.

# 470
Сега съм с този на Ейвън и аз,но като свърши ще си взема пак Лактацид.

# 471
# 472
  • София/Бургас
Досега около 2 години използвах гела на AVON,но от около 2-3 седмици имам неприятен сърбеж. Преди съм ползвала Лактацид и бях доволна (защо ли го смених ...)

# 473
Ползвала съм различни гелове - на Ейвън,Орифлейм и други.От всички бях доволна и ако нямаш проблем няма как да разбереш кое е по-доброто.След едно палаткуване обаче (на фестивала Екзит в Сърбия - супер готино,но условията за поддържане на хигиената бяха силно занижени) получих много неприятно подсичане и дълго време изпробвах какво ли не.Накрая стигнах до Лактацид и ми подейства невероятно добре.Оттогава само Лактацид ползвам и го препоръчвам горещо на всеки,който се чуди какво да избере.

# 474
  • София
Оффтопик, съжалявам за което, но на мен това личната лекарка за пърхот ми го е препоръчвала....
иначе ползвам Нивеа, но скоро ще се развеждаме

# 475
Използвам на Нивея Интимо Сенситив Grinning
Много съм доволна Peace

# 476
  • София
редувам Лактацид с Нивеа интимо

# 477
  • Варна
Ползвам SebaMed -препоръча ми го гинеколожката и съм много доволна.

# 478
# 479
Преди ползвах само на Avon, но нещо не съм доволна от последния който си взех(под не съм доволна имам предвид не се чуствам комфортно след като го ползвам).Сега си взех LACTACYD и ми харесва много.По натам ще опитам  Nivea и Carefree.
Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт