Какъв интимен гел ползвате?

• 107 934
  • 963
  •   1
Отговори
# 570
LACTACYD FEMINA

# 571
Преди ползвах Лактацид, но сега го смених с Nivea Sensitive розовия и съм много по- доволна! Simple Smile

# 572
Здравейте всички Simple Smile
И аз да кажа- използвам Лактацид, а преди Derkom Femm и от двата съм много доволна. Всъщност Лактацид си взех, защото ми го препоръча специалист някакъв беше на едно училище за родители

# 573
# 574
  • София
В момента на Нивеа Peace
Доволна съм Peace

# 575
  • София
И аз вече съм само с него.

# 576
  • България, Велико Търново
и аз  Grinning

# 577
От около 4 години ползвам само Sebamed (по препоръка на гинеколожката) и съм много доволна!

# 578
Аз съм най - доволна от Нивеа.
Преди 1 година ползвах Лактацид и получух адски сърбежи  Sad , дори кожата ми започна да се бели. Изхвърлих го и се зарекох , че няма да правя повече експерименти. Но всичко е строго индивидуално. Аз лично не бих сменила Нивеа с нищо друго.

# 579
АЗ СЪМ ЛАКТАЦИД ОТ ЕДНА ГОДИНА И СЪМ МНОГО ДОВОЛНА.ЯВНО ПРИ ВСЕКИ Е РАЗЛИЧНО

# 580
  • София
Себамед сега, иначе Dercome Femme на Dr. Wolff, но последния път не го намерих и ми казаха, че Себамед бил най-близо до него по Ph.
Снощи погледнах опаковката на Дерком-а - вътре имаше листче от вносителя, че в скоро време ще се появи под ново наименование - Vagisan intimwashlotion. Може би затова вече липсва в аптеките под досеашното си име.

# 581
Лактацит.

# 582
В момента на Орифлейм, но съм доволна и от този на Нивеа, а Dercome Femme на Dr. Wolff съм го ползвала преди години по медицински причини, но няма аромат и при положение, че нямам проблеми предпочитам козметичните такива.

# 583
Вчера си закупих интимния течен сапун на Флоражин, прекрасен е по - леко е ароматизиран от Лактацида и усещането след като се измия е супер Simple Smile

# 584
  • Варна
Преди използвах Красная линия и Регал, но от 2 месеца използвам Лактацид и съм много доволна.

Общи условия

Активация на акаунт