Какъв интимен гел ползвате?

• 107 912
  • 963
  •   1
Отговори
# 630
А Триклобактер някой да ползва постоянно?
Има ли някакъв проблем да е само с него?
От моята лекарка знам, че той е само за няколко ползвания когато имаш проблем-примерно гъбички ..
Знам,че ги унищожава и облекчава сърбежа, но честата му употреба май не е никак желателна!

# 631
А Триклобактер някой да ползва постоянно?
Има ли някакъв проблем да е само с него?
От моята лекарка знам, че той е само за няколко ползвания когато имаш проблем-примерно гъбички ..
Знам,че ги унищожава и облекчава сърбежа, но честата му употреба май не е никак желателна!
Аз различни мнения съм срещала.
Последно дерматоложка ми каза,че нон стоп мога с него да се мия.
Аз за ръце си го ползвам като сапун.
И детето след игра навън с това мия.
И съм го къпала целия неведнъж с Триклобактер.

# 632
  • София
Този Триклобактер не съм го ползвала.
Пуснете една снимка, да го видя  Praynig

# 633
Досега само с Лактацид фемина.

# 634
Момичета, знам, че се е коментирало, но да попитам колко варианта на Лактацид има newsm78, защото днес се наканих да си взема, след всички положителни отзиви, които прочетох - досега не съм ползвала Blush  тази марка. Видях обаче два вида, обърках се и в крайна сметка нищо не купих ooooh! Crossing Arms Какво трябва да пише на опаковката?  bouquet
Този на който пише гел емулсия ( той е за ежедневна употреба). Peace
Другият се води гинекологична течност ( не съм наясно с начина му на употреба).

# 635
  • София
Момичета, знам, че се е коментирало, но да попитам колко варианта на Лактацид има newsm78, защото днес се наканих да си взема, след всички положителни отзиви, които прочетох - досега не съм ползвала Blush  тази марка. Видях обаче два вида, обърках се и в крайна сметка нищо не купих ooooh! Crossing Arms Какво трябва да пише на опаковката?  bouquet

Течността (разредена) е за промивки с дамски душ.

# 636

palavata_monahinq , много благодаря за отговора!  bouquet 

# 637
Преди малко си взех гелчето на Себамед.
Искрено се надявам да го бива, защото с Лактацида нещо не се получаваше работата  Confused
Само да питам това гелче на Себамед пак ли се ползва на същия принцип - една капка се разрежда в една шепа вода  Rolling Eyes

# 638
  • София
Хм, не съм чувала този метод.
Аз направо си слагам в шепата малко количество и така. Не разреждам нищо.

От Себамед би трябвало да останеш много доволна, а пък мирише божествено. Бих искала да имам подобен парфюм  Crazy

# 639
ВивиHug Heart Eyes
Залагам големи надежди на Себамед. От Лактацид ми се усили бялото течние  Confused Sad
Аз доколкото съм чувала се разреждали с вода геловете, не се нанасяли така  Rolling Eyes
Колко е вярно обаче не знам  Rolling Eyes

# 640
Този Триклобактер не съм го ползвала.
Пуснете една снимка, да го видя  Praynig
Не го откривам в Гугъл.
По-късно ще снимам моя и ще ти го покажа,че сега нямам време да качвам снимки.

# 641
  • София
Джей щом така се е получило при теб, пробвай някой път Флоражин. Той е с лактобацили и перфектно възвръща флората на влагалището (е ти вътре не миеш разбира се).
Ако пък ти се дават още 9 лв вземи си глобулите на Флоражин. Страшни са, абсолютно безвредни, просто перфектни за поддържане на здрава флора.

Ето ти сайта да четеш, ако искаш:
http://www.mldtrading-bg.com/floragyn.htm

Аз все ги хваля техните неща, някой ще каже, че ги рекламирам вече  Mr. Green

# 642
ВивиHug Heart Eyes
Писах ти на лични.

# 643
  • София
Това е гинекологичната течност
А това е интимния гел

# 644
Джей щом така се е получило при теб, пробвай някой път Флоражин. Той е с лактобацили и перфектно възвръща флората на влагалището (е ти вътре не миеш разбира се).
Ако пък ти се дават още 9 лв вземи си глобулите на Флоражин. Страшни са, абсолютно безвредни, просто перфектни за поддържане на здрава флора.

Ето ти сайта да четеш, ако искаш:
http://www.mldtrading-bg.com/floragyn.htm

Аз все ги хваля техните неща, някой ще каже, че ги рекламирам вече  Mr. Green
Глобулите са много добри. ПРеди басейн или някакви спа процедури задължително ги слагам, щото много ме е страх от гъбички Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт