Какъв интимен гел ползвате?

• 107 861
  • 963
  •   1
Отговори
# 765
От скоро има на пазара нов интимен гел,от аптеката ми подариха малка мостричка и съм доволна на Dr.Wolf казва се Vagisan,някой има ли повече информация?

страхотен е. много добър. а за овлажняващ гел - исерен гел, а за парфюмиращ - флоражин.

# 766
Лактацид - за момента съм доволна Simple Smile, но вероятно има и по-добри Peace

# 767
  • Over the rainbow
Lactacyd  Peace

# 768
# 769
  • София
Най-доволна съм от Лактацид, като съм ползвала и Нивея, Красная линия, Орифлем......

# 770
Момичета, на Себамед интимния гел в една разновидност ли е Blush или има няколко продукта с различно предназначение, като при Лактацида? newsm78

# 771
На билка интимното гелче мн добро,на сносна цена дано ти хареса

# 772
  • Smallville
Момичета, на Себамед интимния гел в една разновидност ли е Blush или има няколко продукта с различно предназначение, като при Лактацида? newsm78
Скоро си купувах и не видях да има разновидности,май е само един

# 773
Лактацид-доволна съм Peace

# 774
Ползвам Себамед.

# 775
Скоро си купувах и не видях да има разновидности,май е само един

Благодаря за отговора Hug  bouquet

# 776
  • в белята
Флоражин или Себамед зависимост кой има зареден в аптеката в момента.

# 777
От години ползвам само Нивеа
Досега съм го сменял само веднъж с този на Ейвън и определено повече няма да го сменя! newsm11

# 778
В момента този на AVON,но едва ли ще повторя   Naughty

# 779
Публикуваният по- горе гел на нивеа е за раздразнения и проблеми. За честа употреба всеки ден е този в зелената опаковка. NaughtyМоже ли да ми кажете какво представлява този на себамед и каква му е цената? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт