Какъв интимен гел ползвате?

• 109 384
  • 963
  •   1
Отговори
# 810
само искам да ви кажа, че от интимния гел на орифлейм получих бяло течение...
Аз пък се чудя на акъла на хора как може да вземат продукт за толкова деликатна зона от Ейвън или Орифлейм  doh

Да бе, точно от гела ще да е това течение.  hahaha

Палавата, този Dercome femme на Dr. Wolf. е хубав, но няма никакъв мирис, ако нямаш някакви проблеми не виждам защо ще го вземаш. Аз съм го ползвала преди време след едни гинекологични проблеми.

# 811
Глайдгелен

# 812
Нивея Сензитив.

# 813
# 814
Палавата, този Dercome femme на Dr. Wolf. е хубав, но няма никакъв мирис, ако нямаш някакви проблеми не виждам защо ще го вземаш. Аз съм го ползвала преди време след едни гинекологични проблеми.

Ами искам малко да сменя Лактацид-а. Rolling Eyes И заглеждам за друг, но нямам гинекологични проблеми. Само с такава цел ли е?

# 815
  • СОФИЯ

Ами искам малко да сменя Лактацид-а. Rolling Eyes И заглеждам за друг, но нямам гинекологични проблеми. Само с такава цел ли е?

За какви гинекологични проблеми е  Rolling Eyes

# 816

За какви гинекологични проблеми е  Rolling Eyes

Незнам. Rolling Eyes Паси да каже.

# 817
Аз преди половин година използвах зеления на Нивея, като гледам май и розовия не е лош, видях, че го хвалят доста тук.

# 818
Вземи си на Себамед. Много е добър.
Деркома не е задължително да го ползваш само щото имаш гинекологични проблеми.

# 819
Външно или за промивки го ползваш? Mr. Green Laughing

# 820
Ползвал ли е някой на А-Дерма?
Аз съм с Лактацид в момента, но пробвах Себамед и ми хареса повече. Отидох да си взема от аптеката, но до него беше сложен този на А-Дерма и сега се чудя кой от двата да си взема newsm78 Grinning

# 821
не знам дали съм писала скоро в темата, но преди ползвах Лактацид
откакто си взех Себа мед - не го сменям за нищо на света  Naughty

И аз подкрепям Себа мед невероятно е Simple Smile

# 822
Лактацид

# 823
  • Стара Загора
Аз използвам на Ейвън.Преди ползвах на Орифлейм.

# 824

Аз също и съм много доволна!

Общи условия

Активация на акаунт