Какъв интимен гел ползвате?

• 107 818
  • 963
  •   1
Отговори
# 840
Лактацид и гела,и кърпичките.

# 841
  • Бургас
в момента на Себамед, но по доволна съм от Лактацид .

# 842
  • София
И аз съм доволна от Лактацид.
Използвам Нивеа в момента.

# 843
Има ли имтимни гелове за мъже. Както има за жени така би трябвало да има и за мъже... Ама аз не съм виждал

# 844
  • СОФИЯ
Има ли имтимни гелове за мъже. Както има за жени така би трябвало да има и за мъже... Ама аз не съм виждал

Ако искаш пусни тема "мъжки интимни гелове и тяхната употреба"  Wink

# 845
  • Бургас
Интимния гел по-принцип поддържа влагалищната флора в добро състояние, но ако състоянието на твоята влагалищна флора е дестабилизирано, значи е дошъл момента за интимно гелче! Peace

# 846
  • Стара Загора
Аз ползвам на Ейвън

# 847
Себамед

# 848
Лактацид

# 849
Борис аз използвам Себамед и моят гинеколог ми каза и мъжа ми да го ползва  Peace

# 850
  • ул. "Мечтание"
Лактацид и СебаМед, по препоръка на гинеколога ми. Като ги въртя.
А СебаМед мъжа ми го е използвал, когато съм имала гъби и разни други проблеми, като част от лечението и на двама ни. Peace

# 851
Лактацид  Peace ползвала съм и други,но от този съм най-доволна.Давам и мъжа ми да го ползва.

# 852
А СебаМед мъжа ми го е използвал, когато съм имала гъби и разни други проблеми, като част от лечението и на двама ни. Peace
И при нас беше така,но след това реших да пробвам и Лактацид и като че ли съм по-доволна!

# 853
Ползвала съм Нивеа Розов и Зелен, СебаМед и Лактацид. От всички съм много доволна  Peace

# 854
Аз също съм чувала, че Себамед може да се използва и от мъже  Peace

Общи условия

Активация на акаунт