Какъв интимен гел ползвате?

• 107 922
  • 963
  •   1
Отговори
# 600
Лактацид, Себа мед, Триклобактер - редувам ги. Най-съм доволна от Себа мед. Peace

# 601
  • София
и аз съм за lactacyd!! най-много той ми харесва а и е доста икономичен
мога да споделя и че не съм никак доволна от avon, oriflame u venus,
bionsen,също ми харесва, а и на опаковката му пише че може да се използва и от мъже  Joy

# 602
  • София
Кърпичките са 6-8 лв, но едва ли вършат същата работа, като измиване с вода.

Да се поправя, че кърпичките са 5 лв. Явно са ги намалили, бях по-скъпи. Видях ги в супермаркета каква цена са.

# 603
аз ползвам един на нивеа- бяло шише с розовичко (защото май има и със синьо). мн приятно мирише, преди това бях с някакъв себамед, който струваше 11лв, но ги дадох  Laughing а иначе съм ползвала и на авон и на керфри и на орифлейм... абе един ми заминава за около 7-8 месеца гледам да не прекалявам с него.

# 604

bionsen,също ми харесва, а и на опаковката му пише че може да се използва и от мъже  Joy

това лошо ли е или да си стоят мръсни Simple Smile

# 605
Lactacyd ne moje li da se polzva i ot muje ??? Laughing Laughing

# 606
Розова Нивеа и съм доволна.

# 607
Lactacyd и съм много доволна.

# 608
Преди ползвах Лактацид. Няколко страници назад съм писала  , но
преди месец пуснах тема с анкета за да си избера друг. Посочих 2.
Ползвам от известно време Себамед и съм много доволна Wink

# 609
Май трябва и аз пробвам така прехваления Себа мед.Иначе другите всичките са ми един дол дренки  Mr. Green Да видим този с какво е по-различен  newsm78

# 610
 В момента ползвам Lactacyd и Себа мед редувам ги   и съм много доволна Peace,ползвала съм и на орифлейм и на аvon но не бях доволна.

# 611
  • София

не че трябва да си седят мръсни, просто досега не бях виждала продукт на който да пише че е за интимната хигиена на мъжете и когато го прочетох ми стана смешно, даже мъжа ми се е мил с Bionsen-а Simple Smile

# 612
  • София

не че трябва да си седят мръсни, просто досега не бях виждала продукт на който да пише че е за интимната хигиена на мъжете и когато го прочетох ми стана смешно, даже мъжа ми се е мил с Bionsen-а Simple Smile

# 613
 Rolling Eyes ами то и моя се мие с Лактацида   ooooh!

# 614
Rolling Eyes ами то и моя се мие с Лактацида   ooooh!
Тогава си делете разходите при закупуването му. Laughing
Между другото Финес също имат и за мъже.

Общи условия

Активация на акаунт