Какъв интимен гел ползвате?

• 107 908
  • 963
  •   1
Отговори
# 645
Аз ползвам на Sebamed и съм много доволна.

# 646
  • София
Джей щом така се е получило при теб, пробвай някой път Флоражин. Той е с лактобацили и перфектно възвръща флората на влагалището (е ти вътре не миеш разбира се).
Ако пък ти се дават още 9 лв вземи си глобулите на Флоражин. Страшни са, абсолютно безвредни, просто перфектни за поддържане на здрава флора.

Ето ти сайта да четеш, ако искаш:
http://www.mldtrading-bg.com/floragyn.htm

Аз все ги хваля техните неща, някой ще каже, че ги рекламирам вече  Mr. Green
Глобулите са много добри. ПРеди басейн или някакви спа процедури задължително ги слагам, щото много ме е страх от гъбички Rolling Eyes

Еха, намери се някой, който да ме подкрепи за глобулите  Heart Eyes
Вече ме беше срам да ги препоръчвам, а наистина си заслужават  Peace

# 647
Лактацид и Нивея,от време на време Еври Дей.

# 648
  • София
Ползвала съм и Лактацид, и Нивеа, и Себамед, но най доволна съм от Дерком Фам, новото му има беше нещо като Вагизан, не е пред мен шишенцето. Видях обаче, че са пуснали някакъв интимен гел на А-Дерма, някой ползвал ли е, че Деркома ми е на свършване?

# 649
КАРЧЕВА,   bouquet  bouquet  bouquet

# 650
  • София/Бургас
Здравейте с голям интерес следя темата(мисля,че съм писала в нея-някъде в началото).Аз ползвам Dercome Femme и Floragyn, като ги редувам.
Имам няколко въпроса към вас:
1.Тези овули на Floragyn преди или след цикъл се ползват?И ако е възможно да дадете повече информация за тях? Прочетох и в саита,но предпочитам да попитам хора,които са ги ползвали. Embarassed
2.Какво е новото име на Dercome Femme и има ли промяна в опаковката? Ще си купувам нова опаковка,а не знам как се казва.
3.Възможно ли е, който ползва Триклобактер да го снима и да качи снимката,защото много ме заинтересувахте с коментарите за него.
Предварително благодаря!   bouquet

# 651
  • София
ChemistryLady мога да ти отговоря само за глобулите, кога се ползват - в листовката препорачват след цикъл, за възвръщане на флората. Иначе, можеш да си ги ползваш и когато почувстваш дискомфорт някакъв, по твое осмотрение.
Ако нещо друго те интересува, питай, така не се сещам какво има да се пише повече за тези глобули.

# 652
Ползвам СЕБАМЕД и съм много доволна.

# 653
2.Какво е новото име на Dercome Femme и има ли промяна в опаковката? Ще си купувам нова опаковка,а не знам как се казва.

Новото име на Дерком е - Vagisan Intimate Wash Lotion, опаковката също е сменена, вече не е в бяло и зелено, а бяло и цикламено  Simple Smile

За Триклобактер, на мен ми е предписван при гинекологични проблеми, мое лично мнение е, че не е подходящ за ежедневна употреба. Има съставка с антисептично действие и може да унищожи и полезната флора ....

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 11:55 от AniSim

# 654
  • София/Бургас
Много благодаря за отговорите.   bouquet   bouquet   bouquet 

Вивиан на каква цена са глобулите?

# 655
Вивиан на каква цена са глобулите?
Не съм Виви, но цената е някъде към 9 лева (тя ми каза)  Wink

# 656
  • София/Бургас
Много благодаря!    bouquet

# 657
Вивиан,забравих,че обещах снимка на Триклобактер-а Embarassed
Извинявай за закъснението.
Ето:

# 658
А някой ползвал ли е Тантум Роза? Какво ви е мнението за него.

# 659
Джей щом така се е получило при теб, пробвай някой път Флоражин. Той е с лактобацили и перфектно възвръща флората на влагалището (е ти вътре не миеш разбира се).
Ако пък ти се дават още 9 лв вземи си глобулите на Флоражин. Страшни са, абсолютно безвредни, просто перфектни за поддържане на здрава флора.

Ето ти сайта да четеш, ако искаш:
http://www.mldtrading-bg.com/floragyn.htm

Аз все ги хваля техните неща, някой ще каже, че ги рекламирам вече  Mr. Green
Глобулите са много добри. ПРеди басейн или някакви спа процедури задължително ги слагам, щото много ме е страх от гъбички Rolling Eyes

Еха, намери се някой, който да ме подкрепи за глобулите  Heart Eyes
Вече ме беше срам да ги препоръчвам, а наистина си заслужават  Peace

Заинтригувахте ме тези глобули. Whistling
Каква е цената?

Триклобактерът и той ми стана много интересен. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт