Какъв интимен гел ползвате?

• 107 895
  • 963
  •   1
Отговори
# 690
Нека и аз да споделя моя опит с глобулите Флоражин. Изписаха ми ги за възвръщане на нормалната влагалищна флора. Започнах да ги поставям според указанията в листовката и след 4 дни ми се появиха гъбички (за пръв път в живота ми, без никакви рискови обстоятелства като секс, басейни, настинки, лекарства и т.н.)?! Хукнах на пожар при АГ и само като чу, че съм си поставяла глобули с млечна киселина, заяви, че е от тях и че такива глобули са предназначени за по-възрастни жени, които наистина имат проблеми с киселинността на влагалището.

Не зная дали лекарката е била права, но овулите ги спрях, излекувах се и не бих повторила тази 'профилактика' - без нея съм си супер.  Peace

По темата - вече и в моята баня Lactacyd рулира, но само за външно приложение! Grinning

В глобулите Флоражин няма млечна киселина. Някаква грешка е станала.

ФЛОРАЖИН® вагинални овули съдържа:
• Лизати на лактобацили, стабилизирани в растителен извлек (6 вида: Bulgaricus, Biphidus, Termophilus, Plantarum, Casei) с “усилващ ефект” за задържане развитието на патогенни видове бактерии (също, в зависимост от различни субективни ситуации) и поддържане на физиологично рН (4 – 4,5) на влагалищната лигавица.
• Глицериди на пшенични кълнове с зарастващо и реепителизиращо действие върху дълбоките слоеве на епитела на влагалищната лигавица.
• Витамин С в стабилизирана форма със защитно действие на епитела.
• Млечна киселина - допринася, заедно с витамин С, за поддържане кисело рН във влагалището.
• Екстракт от морски водорасли с успокоително и противодразнещо действие, което намалява необходимостта от чесане.

Източник:
http://www.mldtrading-bg.com/floragynhpbg.htm#P4 Peace

# 691
  • Пловдив
Аз ползвам LACTACYD и съм много доволна Grinning

# 692
  • София
Ползвам Lactacyd.  Peace

# 693
  • София
Ванче, явно съм се заблудила, понеже в Лактацид има най-много млечна киселина. При мен глобулите действат добре. Съжалявам, че така се е получило при теб.

# 694
LACTACYD - най-добре се чувствам с него! Simple Smile

# 695
DOVE  INTIMO , но само на сутрешното и вечерното биде. Дневните бидета ги правя само с чиста водичка! Grinning

# 696
Здравейте, и аз ползвам LACTACYD и съм много доволна. Препоръчвам го на всички дами!

# 697
Ползвам Лактацид ,но ми трябва и нещо профилактично за всеки случай.Та си мисля да го комбинирам с този Себамед. newsm78

# 698
Аз също ползвам този прозрачния на Ейвън... харесва ми мноого!

# 699
Здравейте, и аз ползвам LACTACYD и съм много доволна. Препоръчвам го на всички дами!
Peace Peace Peace

# 700
Здравейте, поздравявам Ви за темата. Ползвала съм Avon, Nivea, Oriflame и Lactacid, но честно да Ви кажа от никой не съм особено доволна. Последния гел който си купих беше Lactacid-най-прехфаления във форума, но на мен не ми хареса, незнам защо така всички са доволни от него, но можe би при всеки е различно. Днес си купих Флоражин-сапун, 2 пъти по-скъп от обикновените /взех го за 14 лв./, но се надявам да е подходящ за мен. Ако ми хареса, силно се надявам, ще пиша, ако не пак ще пиша и ще продължа да търся по-добрия.......

# 701
  • София
Флоражин наистина е добър. Почти на едно ниво с Дерком.

# 702
В момента поузвам Нивея и съм доволна.Но най много ми допада FLORAGINE.

# 703
  • Неизживени спомени
Аз ползвам LACTACYD и съм много доволна!
 newsm10 newsm10

# 704
  • София
Най-доволна съм от Nivea Sensitive - http://www.nivea.bg/products/show/12411 и Lactacyd Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт