Какъв интимен гел ползвате?

• 107 904
  • 963
  •   1
Отговори
# 660
Заинтригувахте ме тези глобули. Whistling
Каква е цената?
Aми не четете между редовете де  ooooh!
Малко по-горе съм написала, че са 9 лева.
Няма нужда постоянно да се пита едно и също  Tired

# 661
  • София
Hakiba мерси за снимчицата  Hug Щом е за някакви проблеми, не ми трябва (но ще го имам в предвид).

bouquet

# 662
Не е само за проблеми.
Аз ви казвам,че го ползвам почти постоянно/понеже имам и един на AVON и си ги редувам/.
И ръцете си мия с него,и детето/на 3 години/цялото.
Пенлив е,мазничък и много икономичен Wink

ТРИКЛОБАКТЕР
"СЪСТАВ: Триклокарбан. ПОКАЗАНИЯ: За хигиенно почистване и дезинфекция на кожа. За употреба в бита и болничната практика (включително в кърмаческите отделения). Притежава бактерицидно (грам +) и фунгицидно дийствие. ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Триклобактер се прилага разтварен във вода с температура не по-висока от 40 градуса, при следните дози: - за възрастни - 1-2 супени лъжици в 250 мл вода. - деца и кърмачета - за къпане - 1 супена лъжица в 10л вода, за локална дезинфекция - 1 кафена лъжица в 1 л вода; - за интимен тоалет - 2 супени лъжици в 250 мл вода. След употреба да се изплаква обилно с вода."

# 663
Az syshto polzvam ot Lactacyd godini nared i opredeleno sym dovolna, kakto ot povecheto produkti na GlaxoSmithKline

# 664
  • гр.Добрич
Аз ползвам Триклобактера вече 8 години. Изписаха ми го при появата на гъбички. Може и промивки да се правят с него, но само 1с.л. в 0,5л. вода. Тъй като много се пени аз го разреждам доста и ми стига за дълго време. Цената му е около 10-11лв.

# 665
Аз ползвам Триклобактера вече 8 години. Изписаха ми го при появата на гъбички. Може и промивки да се правят с него, но само 1с.л. в 0,5л. вода. Тъй като много се пени аз го разреждам доста и ми стига за дълго време. Цената му е около 10-11лв.
Промивките отдавна са отречени като ефикасен начин за справяне с гъбички.

# 666
Лактацид фемина

# 667
  • Бургас
LACTACYD  ДОВОЛНА СЪМ   Grinning

# 668
Здравейте с голям интерес следя темата(мисля,че съм писала в нея-някъде в началото).Аз ползвам Dercome Femme и Floragyn, като ги редувам.
Имам няколко въпроса към вас:
1.Тези овули на Floragyn преди или след цикъл се ползват?И ако е възможно да дадете повече информация за тях? Прочетох и в саита,но предпочитам да попитам хора,които са ги ползвали. Embarassed
2.Какво е новото име на Dercome Femme и има ли промяна в опаковката? Ще си купувам нова опаковка,а не знам как се казва.
3.Възможно ли е, който ползва Триклобактер да го снима и да качи снимката,защото много ме заинтересувахте с коментарите за него.
Предварително благодаря!   bouquet

Нека и аз да споделя моя опит с глобулите Флоражин. Изписаха ми ги за възвръщане на нормалната влагалищна флора. Започнах да ги поставям според указанията в листовката и след 4 дни ми се появиха гъбички (за пръв път в живота ми, без никакви рискови обстоятелства като секс, басейни, настинки, лекарства и т.н.)?! Хукнах на пожар при АГ и само като чу, че съм си поставяла глобули с млечна киселина, заяви, че е от тях и че такива глобули са предназначени за по-възрастни жени, които наистина имат проблеми с киселинността на влагалището.

Не зная дали лекарката е била права, но овулите ги спрях, излекувах се и не бих повторила тази 'профилактика' - без нея съм си супер.  Peace

По темата - вече и в моята баня Lactacyd рулира, но само за външно приложение! Grinning

# 669
Ами в момента съм с GENERA и съм доволна, но обикновено ги сменям.Използвала съм и красная линия и хваленият лактацид, от който на мен и на мама ни се получи сърбеж от него!!!!

# 670
Трикхлобактера не е интимен гел за ежедневна употреба,а го изписват при сърбежи и разни други проблеми.Доколкото знам е спрян от производство.
За интимен гел аз ползвам "Avon" и съм доволна.Избягвайте сапуните на Нивея,една приятелка получи сърбежи от тях.

# 671
  • София
LACTACYD

# 672
Трикхлобактера не е интимен гел за ежедневна употреба,а го изписват при сърбежи и разни други проблеми.Доколкото знам е спрян от производство.
За интимен гел аз ползвам "Avon" и съм доволна.Избягвайте сапуните на Нивея,една приятелка получи сърбежи от тях.
Да,да...
Те от 2 години поне така разправят,но все още се намира тук-таме.
Това със сапуните...,ами какво да ти кажа-ако аз се изприщвам от Виши и Юсерин значи ли,че и при другите такъв ще е ефекта?

# 673
аз за толкова години съм използвала какви ли не интимни гелове- Genera, Bionsen, Nivea, Avon и други тинтири- минтири, на които не помня името. От всички ползвани досега съм най- доволна от Lactacyd. Следващия, който най- много ми беше паснал и бих ползвала ако няма Lactacyd, това е Bionsen. Сега съм си купила и кърпички за интимна хигиена на Lactacyd. От тях също съм много доволна.
Всичко обаче си е строго индивидуално. На едни хора може да им повлияват добре едни продукти, а на други- други Simple Smile

# 674
И аз използвам интимният гел на "Avon" и съм доволна.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт